Кладионица

1. Umesto Hetafe - Barselona 2, odigrala Betis - Sosijedad 2, a trebalo je obrnuto...
    (Ljutim se kao da ću da prođem).

http://www.sportal.rs/news.php?news=63408 Nisam video šta si uradio na ostalim utakmicama, ali toliko te je ovo usralo, s obzirom da je Barselona izgubila juče...

2. Šta mislite za taj Majnc mrtvi, večito ga zavuku Bajernu? Ja ipak odigrah 2 jer mislim da je Bajern ipak prejak za njih a nisu oni u takvoj formi da bi mogli da tuku Bajern kao onomad kad su imali 7 pobeda za redom... I čemu onolika kvota na Lion? Znam da su van forme, ali baš 2.40...

3. Млади Дечаци из Швајцарске ми га утераше до балчака ......

4. Храбри Краљ Џофри
    DOJAVA!!!

Le Mans- Lens 1-x (16.00)

TO se zove dojava.

5. Ma, pusti ga, Gazimudo, vidiš da nije normalan, gledaj svoja posla.

6. PUŠI KURAC TVENTE!!!!12

7. Ша је урадио Ленс?

8. Izduv'o ga. Nije prošlo, ako misliš na onu dojavu. Pa jebeno govno! 'Ladno nabodem Liverpul - Šiti x, a sjebava me prokleti šiptarski Tvente!

9. Svaka čas Ljakse. Htedoh da odigram na Marsej al šta ćeš kad sam sisa. Umesto toga ubacio Tvente, Bajern i jebeni Bilbajo.

10. Nisam video šta si uradio na ostalim utakmicama, ali toliko te je ovo usralo, s obzirom da je Barselona izgubila juče...

Pao sam na najveće gluposti!
    Zamisli da prođem kvotu 17, zahvaljujući greški ljubazne kucateljice, a da padnem tamo nešto levo, na kvotama 1.7, ili 1.4.
    U svakom slučaju, oduševio sam se što sam prošao kvotu 17 protivu Barselone, a da je nisam ni odigrao.

11. Nece pa nece..
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8095102-933

Mrtvi PeSeze,dabogda ih uhvatila epidemija meningitisa na polusezoni pa im igrao tim ispod 16 godina :/

Ljakse cestitam.. Jesi li bar izvukao ulog od onoliko tiketa za vikend?

Ako jesi,hoces li da krenemo zajedno u kampanju protiv kladionica..
    Igramo iste parove , na isti ulog..

12. Jesam, Gazimudo. Uzo sam 5 X više nego što sam uložio na sve tikete.
    Krećemo u kampanju.
    Hajde, pričaj.

13. Brao ljakse, odavno ne videh lepši tiket.

14. Hvala Miraše, nego... imaš li neki predlog za danas, pre nego što odem da uplatim?

15. Ništa bato....neću da lupetam, slabo ima parova. Možda kasnije nabacim ovaj kambur na 100 dindži 2-1, čisto da se nešto isprati, Tesla mi nije neki trošak.

16. Падаш на Бронби! :))

17. Jebo te Bronbi!
    Ti si sam sebi baksuz, sećam se kad si sam sebi predvideo promašaj, ali ovoga puta nećeš uspeti (smajli).