Кладионица

1. Vobra Laki, koliko ti je izlaz? :)

2. Ево тикета , нисам га ни писао овде јер га нисам ни узимао за озбиљно :))

Сити - Норич 1
    Тотенхем - Болтон 1
    Виган - Арсенал 2
    Ренџерс - Дунфермлин 1
    Хихон - Реал 2
    Наполи - Леће 1 , једино ако полуди Леће и утера им 3 у другом
    Ажаксјо - Лил 2
    Монпеље - Лориен 1
    Војводина - Чачак 1

квота 19.89 излаз 5 250

А и данас није било изненађења , ја колко сам видео , све је дошло како треба ...

3. Prepisah, majke im ga nabijem, i povedoše 2:1 ja se ponadao, kad govnari ga usraše. Mada stvarno mi se svideo tiket. Dodao sam još Junajted i to je prošlo.

4. Bravo brate, samo nek ih neko ojadi! :D

5. Ja samo želim Gazimudu da kažem da ču ga nači u gradu.
    Ono što sam rekla da bih igrala, a ti me prestrašio je sve došlo. Odigrah drugi sa CIJELE 3 utakmice i padoh, jedino Arsenal prođoh.
    Će te koljem :)

6. uff sumnjam da je to tvoj tiket, al ajd...do sad je taj tiket postavilo x ljudi na fejsbuku

7. Koji, ti što-ti-ime-ne-smije-više-biti-pominjano? :D

8. Ccc pa ja ne zaradim toliko mesečno... Svaka čast Izleskovac, ako je tvoj tiket. UOSTALOM DAJ BRE BROJ TIKETA DA PROVERIMO

9. sto postavio ovaj lik IZLESKOVAC...taj tiket stavilo 1000 ljudi do sad na fejsbuku

10. Vec neko vreme svakog kola odigram 4 tiketa sa po 2 prelaza (x-1 ili x-2), uplata po 100 dinara, tako da mi dobitak bude oko 2000. Za sad se vrtim oko nule, 'fala Bogu.

Drug mi je pricao da moze da se igra, na primer 'vako:
    Stavis 400 dinara da Barselona odigra x i kvota ti bude 2. Ako ne pogodis, igras i dalje tj da Barsa odigra nereseno i sledece kolo, ali moras da uplatis duplo vise. I tako sve dok ne dobijes ili dok ne budes imao pun kurac para da ulozis posle nekoliko kola. A od 10 utakmica, mora da odigra jednu nereseno pa da je jebes.
    Opasno sam se potpalio na taj sistem, a onda sam uzeo komad 'artije i hemijsku i video da bih i posle 50 ulozenih 'iljada bio 400 dinara u plusu, ako bih dobio, naravno. Morao sam da podelim ovo sa nekim... Srusili su mi decacke snove, jebem im majku.

11. Stefane, decxko, za te fazone moraš prethodno da se osiguraš sa minimum jedno 2 soma, što je u mom, a i u mnogim slučajevima, za sada nemoguće. Ihhh, gde bi meni kraj bio kad bih stalno uplaćivao po soma i kusur na jedan i tiket i igrao Barsu, Real, Mančester junajted i Siti protiv nekih slepaca kod kuće... To ću da radim kad budem raspolagao većim količinama novca, a trenutno kad mi ćale da 100 kinti, meni dobro dođe, pa ti vidi! :) I ne na Barsu, nego fazon na Čelsi, ali ni to ne sad jer su se, bar po mom mišljenju, izvukli iz krize. Fazon sad to igraš naaa, hm, Inter. Oni su dovoljno retardirani, a kvota na x ti baaaš retko kad bude ispod 3. A i kad bude, nije ispod 2.90. Ne znam, ne sviđa mi se baš taj fazon.

12. Ihhh, gde bi meni kraj bio kad bih stalno uplaćivao po soma i kusur na jedan i tiket i igrao Barsu, Real, Mančester junajted i Siti protiv nekih slepaca kod kuće...

13. selenijum
    Ja samo želim Gazimudu da kažem da ču ga nači u gradu.
    Ono što sam rekla da bih igrala, a ti me prestrašio je sve došlo. Odigrah drugi sa CIJELE 3 utakmice i padoh, jedino Arsenal prođoh.
    Će te koljem :)

Da li mi verujes da sam nakon sto sam skapirao da sam pukao svoje tikete, pogledao rezultate sa tvog tiketa.
    Onda sam skapirao da su dosli i Arsenal i Totenhem i Mancesteri.
    I onda sam bio srecan jer su ti prosla oba tiketa koja si rekla da igras (na jednom pevce i tobdzije,na drugom mancestere)..
    Kad ono cvrc..
    I ja sam pukao ko kruska. Makabi i celzi na jendom, i jos dve na drugom tiketu. Vracam se singlovima i dublovima.

@ stefan bic bozji

Taj sistem se zove dupla progresija. Jako je koristan sistem,al zahteva MNOGO love. Za 8 kola da ga pratis,sa pocenim ulogom 200din, treba ti preko 50 000da ispratis.

A dobitak ti je vec u 5 kolu oko 3600din,tako da ti je ta racunica gore losa.
    Kvota na X je minimum 3. Tako da ti dobitak lepo raste sa visinom uloga.

Probao sam jednom, poprilicno se istraumirao, uzeo 4000din, i rekao , dovidjenja :)

14. E, ako je kvota 3, onda je to druga stvar, ali ipak, jebes ti kladjenje ako moras kredit da dignes...

15. pa ako uzmes da je kvota na x uvek 3.
    Isplata u 7om krugu bi ti bila 38 400.
    A ukupan ulog zajedno sa tim kolom je 25 400.

To je plus od 13 000. Al da li bi imao da u osmom kolu ispratis to sa ulogom od 25 600? :)

16. Данас нећу да играм , није ми неки избор, таман да сачувам оно од јуче за следећи викенд :)) осим ако ме не повуче , а вероватно оће , да играм нешто у уторак и среду ..

17. Ja imam još jedan koji sam odigrala u srijedu sa onim bonusom što mi je preosatao. Valja će prođem.
    http://www.dodaj.rs/f/i/fq/weXhI0f/15.png

18. pa ako uzmes da je kvota na x uvek 3.

Pogrešno si ga razumeo. On je rekao da igraš uvek protiv Barse, a tu kvota na x nije ispod 4, a dosta puta pređe i 5, jedino ako ne igra protiv fašista. Nije loš fazon, ali opet kažem, trebalo bi da imaš određenu kintu u šteku da bi krenuo sa tim...

19. Hajde mi predložite pet parova za danas ali da kvota nije manja od 1,5
    Našla sam i ja neke, pa da vidim hoće li se potrefiti sa vašim. Ovo mi je zadnja šansa da iščaprkam pare od bonusa što dobih.
    Za`valjujem unaprijed.

20. Ev mojeg, čisto da dobijem nešto. Ako ti je nešto od pomoći selenijum...
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1013-2416141-935

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.