Kako jebeno mrzim kad padnem na jednu tekmu, još kad me sjebu ovi šiptari mrtvi od Marseja, dabogda im se još jedno 3 miliona Šiptara dole naselilo, malo im je ovo, i svi tražili azile, jebem li im familiju ja neandertalsku! Nije velika kinta, ali bi mi lepo došlo za sutra. Kad ono međutim... Jebeno odigram duplu šansu 1x za svaki slučaj, rek'o ko će ga znati, ovaj kretenski Dortmund možda zasere nešto. I zasraše. Samo sažaljevam one koji su čekali taj Porto. Evo sad sagledah pregled, skroz neveruem! A Barsu sam na drugom tiketu iskusno nabo 3-4, kvota 2.15. Ali jebeš ga kad me ostalo sjeba... Nema veze, nisam mnogo uložio, krivo mi zbog ovih šiptara, ali šta ćeš. Valjda će sutra biti bolje. E, da, ne spomenuh i to da su ti šiptari dali prvi gol u 49. minutu! Jebote...
A ljudi moji šta se meni desilo to ne može nikom .Ne stignem budala u kladžu da odigram Hamburg 1 i Ja umesto njega ubacim Kopenhagen x-1 (završilo se 0:0) i on me sjebe,a pored njega na tiketu sam ubacio:
Boca Juniors 1-1 3:0 (2:0)
PSŽ x-1 3:2 (0:0)
Lacio 1-1 3:0 (2:0)
Bešiktaš 1 2:1 (1:0)
Iako sam bacio 300 kinti, mlogo mi se jebe jer su GOVNA MANČESTERSKA ISPALA OD BAZELA! JEBOTE BRE! KOL'KO SAM IZNEVEROV'O! A mrtvi Lil ne mož' da utrpa 1 gol onom mrtvom Trabzonu... Ali mi je mnogo loše što retko kad poslušam svoj insekt koji mi je danas govorio da odigram 1x duplu šansu protiv ovih mančesterskih govana (doduše, navijački ali sam hteo) i zaboravih, mamu im jebem! Ali nema veze. Tek bih onda prso da me je samo Lil sjeb'o... Stvarno su govna bre.
Hmmm, blake, bolje da si stavio ajax - real 1x pošto murinjo vodi B ekipu.
Nou ofens, ali da si samo malo bolje razmislio kakva je Realova B ekipa, sve bi ti bilo jasno. Drugo, Ajaksu u suštini nije trebalo ništa da Lion nije kupio tekmu, ali pošto jeste, sad mogu da ga puše... Real bre ne prašta nikome, velika je to ekipa.
Evo, da se i ja malo aktiviram na forumu.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1424-9097375-936 Htedoh da odigram samo real i lion, ali imao sam pedes dinara za uplatu,pa reko da odigram celo kolo, ko mu jebe mater. I neka sam puko, samo da je mancester ispao.
Sutra planiram da nabijem surnajst parova, sve kvote 1,20, pa sta mi bog da.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Kako jebeno mrzim kad padnem na jednu tekmu, još kad me sjebu ovi šiptari mrtvi od Marseja, dabogda im se još jedno 3 miliona Šiptara dole naselilo, malo im je ovo, i svi tražili azile, jebem li im familiju ja neandertalsku! Nije velika kinta, ali bi mi lepo došlo za sutra. Kad ono međutim... Jebeno odigram duplu šansu 1x za svaki slučaj, rek'o ko će ga znati, ovaj kretenski Dortmund možda zasere nešto. I zasraše. Samo sažaljevam one koji su čekali taj Porto. Evo sad sagledah pregled, skroz neveruem! A Barsu sam na drugom tiketu iskusno nabo 3-4, kvota 2.15. Ali jebeš ga kad me ostalo sjeba... Nema veze, nisam mnogo uložio, krivo mi zbog ovih šiptara, ali šta ćeš. Valjda će sutra biti bolje. E, da, ne spomenuh i to da su ti šiptari dali prvi gol u 49. minutu! Jebote...
Samo zaplakati.
A ljudi moji šta se meni desilo to ne može nikom .Ne stignem budala u kladžu da odigram Hamburg 1 i Ja umesto njega ubacim Kopenhagen x-1 (završilo se 0:0) i on me sjebe,a pored njega na tiketu sam ubacio:
Boca Juniors 1-1 3:0 (2:0)
PSŽ x-1 3:2 (0:0)
Lacio 1-1 3:0 (2:0)
Bešiktaš 1 2:1 (1:0)
Kad god ovo pomisliš, uvek se seti da može gore. Imam ja, a verujem i još dosta njih, i gorih priča. Opasno me mrzi da ti sad pričam, duga je to priča...
http://www.mozzartbet.com/en/betting/ticket-status?ticket=1050-8630893-936
Hmmm, blake, bolje da si stavio ajax - real 1x pošto murinjo vodi B ekipu.
FREE TIP!
AJAX- REAL X-2
PROLAZNOST: 100%!!!
FREE TIP!
AJAX- REAL X
PROLAZNOST: 100%!!!
AJAKS REAL - KEC!!!
ja bacio 50 evra na to!
JA TUTNO NA DINAMO CVANCIKU JEVREJA... JEBI GA, KACAM UJKO...
Ae bre dzofri odjebi, i ne lozi se na dojave sa fejsa..
Za veceras:
Dinamo Z - Lion 2 @1.7
Ajax - Real ppX @2.05
Basel - Mancester 2 @1.6
Lile - Trabzon ppX @2.15
Ukupna kvota 12
A od basketa
Prokom daje vise od 77 poena @1.85
Efes - Milano 1 sa hendikepom @1.85
Zalgiris - PAO 1 sa hendikepom @1.85
Ukupna kvota 6.3
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/379781_240579326008003_100001678114409_642019_1200294410_n.jpg
Jebem ti Mancester i sunce i sve u picku materinu...
И Лил, и Бенфику, и Интер! Бемти цело задње коло!
Ja jebem samo Siti i Lil....
Мада у суштини они јебу нас.
Iako sam bacio 300 kinti, mlogo mi se jebe jer su GOVNA MANČESTERSKA ISPALA OD BAZELA! JEBOTE BRE! KOL'KO SAM IZNEVEROV'O! A mrtvi Lil ne mož' da utrpa 1 gol onom mrtvom Trabzonu... Ali mi je mnogo loše što retko kad poslušam svoj insekt koji mi je danas govorio da odigram 1x duplu šansu protiv ovih mančesterskih govana (doduše, navijački ali sam hteo) i zaboravih, mamu im jebem! Ali nema veze. Tek bih onda prso da me je samo Lil sjeb'o... Stvarno su govna bre.
Nou ofens, ali da si samo malo bolje razmislio kakva je Realova B ekipa, sve bi ti bilo jasno. Drugo, Ajaksu u suštini nije trebalo ništa da Lion nije kupio tekmu, ali pošto jeste, sad mogu da ga puše... Real bre ne prašta nikome, velika je to ekipa.
Evo, da se i ja malo aktiviram na forumu.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1424-9097375-936
Htedoh da odigram samo real i lion, ali imao sam pedes dinara za uplatu,pa reko da odigram celo kolo, ko mu jebe mater. I neka sam puko, samo da je mancester ispao.
Sutra planiram da nabijem surnajst parova, sve kvote 1,20, pa sta mi bog da.
e da, na drugom me sjebo samo lil...
+14124154564386453T76T4537653769435667456745367056453766753863643766743
Мој јучерашњи тикет:
Базел Манчестер 1(надао сам се да ће Видић да испадне)
Виљареал Наполи 2
Динамо Лион 2
Манчестер Сити Бајерн 3+
Колки мораш да будеш баксуз па да уватиш Базел и паднеш на Бајерн??Још кад је Адам Џонсон промашио ѕадњу шансу,тотално сам изневерово!