Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa šta ćeš u 7, pre nego što kreneš u školu/na faks da uplaćuješ tiket ili uveče posle neke žuraje? :D
Pa u jednu ruku i bolje sto ne moze posle 11, sto kazes posle neke zuraje, vrisnes sve pare onako pijan:} ali ima dosta tekmi posle ponoci, NBA i tako ti kurci.Ali dojaja je idea, ne mora covek vise svaki cas da se cima do kladze
@Blake Griffin soma da uplatis na racun ili minimalno soma na tiket?
Soma minimum da uplatis na karticu, minimalna uplata na tiket je 100din, a na single 200 din..
Gazimudo bataljuje kladionicu po 82039752038573. put :)))
Jbg dzankee,kad je raspust ja nemam uzinu.. xD
Molim? Sad izgleda k'o da si rek'o da je minimalna uplata soma jura pa sam se zgranuo, ali da redovno pucam po 100 kinti, zajebi. Nakupi se to dosta brzo i onda si puk'o ozbiljnu lovu.
Ako već brojimo, nije 82039752038573. nego 82039752038575. put. xD Ma to ti je standardna priča svih kladioničara. Dosta je više bilo da pucam i pare i da gubim živce, evo ako mi ovaj tiket ne prođe, neću više da uđem u kladžu. 2 dana kasnije: E brate, 'oćemo do kladže, igra se 2. holandska, može dosta golova da padne pa da opičimo nešto? :D
nije 82039752038575. put nego treci. Prvi je bio prilicno uspesan, nisam igrao kladzu 2 godine.
Drugi je bio pousaj, tako da sam iskulirao samo dok sam bio na letovanju.
A ovo sad je treci.. I jos uvek ga nisam prekrsio..
Ako mi ostane para od NG uplaticu soma ili 2 na ovo, pa sta bidne..
I pre prekidanja sam hteo da se kladim online,al sam odustao zbog onog smaranja sa kreditnim karticama i bankama,a sa njima ne zelim da imam nista..
Javicu ako uplatim, al posto mi crkava graficka,mislim da ce morati jos da ceka mozzart.
Naravno da opet padam jer pravim glupe tikete:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-1631340-942
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5737374-942
Ali moj rođak, mlađi od mene 420 godina, ne analizira ništa, ne poredi ništa, samo uđe u kladžu, odigra i dobije. Šeta se po gradu, igra rulet, poker, ovo, ono; promeni desetak mesta za noć:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2132555-942
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1075-1269253-942
оће да ми објасни неко то за моцарт, како се плаћа то
sve ti pise gore,citaj!
Ингланд за викенд. Ако све дође "како треба" може се узети кешић, лоло.
Ај да анализирамо и дајемо предлоге јебеш га, као што је и креатор теме имао за циљ.
Моје крајње нестручно мишљење ....
Ливерпул - Њукасл - Ливерпул мртва екипа, још им не игра сад мртви Суарез, Њукасл дефанзиван, имао Дембу преваранта, квота на Ливе 1.40, преварантска. На неки мањи улог са још пар повезивања бих можда ставио Х2 на 2.70 , на неки зајебантски тачан резултат 0:0 .
Опет, можда и добије Ливе :)) ал то нећу играти.
Манчестер Јунајтед - Блекбурн - Кец. Све осим тога сензација.
Арсенал - КуПеЕр - Два кикса за редом ми нису нешто вероватна, Ван Перси треба поново да проради, купеер не блиста у гостима. Кец.
Свонси - Тотенхем - Два. Тотенхем игра најбољи фудбал после Ситија, можда Арсенала.
Liverpul , slazem se sa ovim stvarima koje si rekao i zato sigurica 0-2
Arsenal - takodje 0-2
totenhem - GG3+
Mancester, hmm.. 99% kec,al kvota premala da bi se bilo sta igralo.. mozda gol u oba poluvremena , mada ce i to da bude oko 1,3 -1.4
To je taj fazon o kojem ja večito pričam. Nađeš nekoga ko veze nema s fudbalom (po mogućnosti neka riba, još da znaš da je ovako kenja u životu, ubo si premiju) i lepo joj kažeš tako i tako, to i to, i odigra ti 2 na Njuku. Ti pogledaš šta je uradila glupača, a sutra Njukasl dobio 0-1 golom Demba Be. xD Odigrao bih 1 na Liverpul, i to iz iksa, mada nisam baš siguran da će dobiti uopšte jer ne igra Suarez. Jebem ti mrtvi engleski fudbalski savez. Kazniše čoveka k'o da je ter'o onog Evru da bere pamuk, mamu li mu jebem ja onu rodnosenegalsku. oloolol
Će da dobiju i Liverpul i Mančester i Arsenal i Totenhem, a na Tot. puno dobra kvota. Liverpul ne smije dozovliti sebi više kikseva...
Selenijum,takvo kolo se nije dogodilo NIKAD..
Nema sanse da prva petorka uzme 5 pobeda u jednom kolu..
Sto se mene tice, ovde kiksaju livepul i arsenal.. a mozda i totenhem..
Bogme ova četvorka jeste, ove sezone sam se kladila na njih đuture i prošla :)
A jes, onda kad sam te zajebao da ne stavis na jedan tiket xD
Fino ti ja kažem da jesu. Da nije bilo tebe, sada bih bila bogata :D
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6757685-943