Кладионица

1. Ставио мали улог на

Арсенал - Вулва 1
    Бангор - Преститаун 1
    Свонси - КуПеЕр 1
    Монс - Андерлехт 2 (иначе ово сам врло лако могао да стави 1Х на 1.82, Монс јак домаћин, али против логике ми нешто говори да долази 2, лоло)
    Норич - Тотенхем (исто као и Монс, само што се уздам у лепршаву игру Певаца)

2. Mogao bi danas Hibernian da se uvati na singlu. Kompletni su, igraju kod kuce, imaju pristojan tim, jedan od boljih napada u ligi, dobili Aberdin u proslom kolu, dok Invernes ima 4 poraza za redom, pola povredjenog tima, i jos trojicu koji nece da igraju jer im nije placen topli obrok i povlastica za prevoz. Plus kvota je lepih 2,4. Valja probati.

EDIT Da, moja greska,Invenes je dobio Aberdin, izvinjavam se. Svejedno, ja cu probati, jebiga, vreme Hibsi da dobiju konacno.

3. Inveres je u proslom kolu dobio Aberdin. A Hibernijan ima 4 uzastopna poraza...

4. Mozzart uveo placanje preko interneta, fak jea.

Ajm bek in d gejm!

5. Кобјасни Гази, шта, може да се игра преко нета? Где, на сајту, шта већ?

6. Registruješ se na sajtu, uplatiš u poslovnici i to je to :)

7. Ma da. Prvo moras da budes clan MOZZART CLUBA. Za to ti treba licna karta.
    Onda se reigstrujes na sajtu. Povezes svoju karticu koju dobijes kao clan kluba sa svojim nalogom, i onda ulacujes (i podizes ) pare u poslovnicama, a igras preko neta.
    Kao kad sastavljas tikete,samo sto ti se skida deo iznosa koji imas na racunu.

8. Ma, šta lupaš Blejk! Ovaj tvoj je odličan.

9. Ma super je. :) Ne, ozbiljno, nije ni loš toliko, ali realno, sumLJam da će Aberdin i Harts u oba poluvremena odigrati x, a kad ja nešto sumljam, obično dođe nešto drugačije, pa rekoh da odigram čisto iz zajebancije. I dodaj na to 4+ na Hibernian i Seltik, koji mi je tu od svih najrealniji.

10. Za malo Blejk, jebiga...

11. Jebote, šta sam ja pogodio i puknem na glupost... Ali realno, razmišljao sam se danas da li da odigram taj Hibernijan 3+ ili 4+. Sjeb'o bih se u svakom slučaju, ali mi je mnogo krivo jer pogodih ovu ludoriju. Još danas kad sam uplatio ovo zamišljao kako će Aberdin - Harts biti 0-0. Jebote... A daaaaaaaaj! Šta ja kenjam bre, treba ovo da dođe x-1. Ali opet, moglo je i to da prođe...
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1022-1720930-942

12. Jel zna neko u kojoj kladzi moze da se igra na ucinak igraca? Na kosarku mislim...

13. Ma da. Prvo moras da budes clan MOZZART CLUBA. Za to ti treba licna karta.
    Onda se reigstrujes na sajtu. Povezes svoju karticu koju dobijes kao clan kluba sa svojim nalogom, i onda ulacujes (i podizes ) pare u poslovnicama, a igras preko neta.
    Kao kad sastavljas tikete,samo sto ti se skida deo iznosa koji imas na racunu.

E ovo je odlicno, od kad ce moci da se ovo sprovede

14. Ja sam se danas raspitivao. Možeš odmah, ali moraš da uplatiš minimum soma, što je meni suludo jer igram skoro bukvalno po 20-30 kinti, a nije to nikakvo posebno poboljšanje. Jedino je dobro ako vidiš da ne možeš da stigneš da uplatiš pola čuke pre početka pa tako odigraš, inače ništa specijalno...

15. Nisam ni ja bas najbolje razumeo, mogu lepo da sastavim tiket preko neta u bilo koje vreme pre pocetka meca, ako dobijem mogu da odem do kladionice i podignem lovu?

16. E sad da li je baš u bilo koje vreme... Ne znam mora li pola sata pre meča. Trebalo bi da mora. Ma bre odigraš k'o što si verovatno i igrao onaj Brzzi tiket i samo ukucaš šifru u fon, daš ljudima, oni ti iskucaju i ćaaao. :)

17. Zadnji tiket mi je bio jos baraz za evropsko. Ic tajm:

Ce21:15 Moreirense Naval G3+ 2.00
    Su14:00 Watford Doncaster D1X 1.15
    Su16:00 Middlesbrough Peterbo G0-2 2.00
    Su16:00 Nottingham For. Cardiff G0-2 1.75

18. Ne mora pola sata pre tekme al je zato ograniceno vreme uplate. od 8 do 23 je moguca uplata

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.