Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
pa kaze: barcelona grbavci 2, lyon 2, inter 3+, valencija GG3+, panatanaikos GG, totenhem GG. Kvota oko 50
totenhem 1&3+
rendzers 1
lion 2
dortmund 1
man city gg
psz 1
kvota: 57
Ја опет саставио с'ногу нешто , надам се да ће резултат бити исти као јуче :)
Валенсија - Манчестер 2
Хапоел - Лион 2
Рубин - Барселона 2
Svi se nadamo. :)
Џанки , тако си реко и за Херкулес , и за још неке .......
Koliko si para stavio na Čelzi? :)
Ja ne stavih nijedan fiks danas jer sam siguran samo za Totenhem, a njega je NMF turio.
Људи, ел изашла она Тото срећка ?
Odigrao ja dve kolone iz zajebancije-40 dinkića. Ko ono pogodi svaka mu čast, sve neki nesigurni timovi i derbiji kola... Liverpul, Juventus, Milan, Fiorentina, Sevilja.. jebeš ti to.
Како се то игра уопште ?
Ne, pričam o Jaseru Arafatu. Pa za toto, to si i pitao. :)
Imaš 11 utakmica i možeš da igraš 1 0 2. Nula je iks. I treba da pogodiš sve utakmice da bi dobio 70% dobitnog fonda i 10 za 30% ili tako nešto.
А то само прогнозираш 1,2,Х и то је то ?
Da. Mada mi je onaj lik pominjao nešto i za golove ali nemam pojma kako to ide.
Пис оф кејк Двајте.Колко кошта комбинација ?
10 dinara. Kurac lako, čekaj da vidiš sve parove.
Видео сам. Ае да испрогнозирамо ?
И Лион и Манчестер ми дошли ,само мртва Барса сјебала......
И Џанки , шта ти оно рече за Манчестер? :D
odigrao sam 15 od 16 parova LŠ i pao na jedan samo i to poslednji, pa da li je moguće to?
jebi ga moram negde da se žalim
Kurac golem danas na kladzi...Samo Totem i Inter,PAO me unistio...Za sutra PAOK-DInamo Zagreb 1!
Лаки, трећа срећа ће бити следећег пута.
laki sta se lozis na dzankija vidis da je lik tezak spamer :(