Кладионица

1. Razmišljam da stavim 500-1000

Nemoj preko 500, osim ako baš nemaš dosta kinte pa te boli uvo. :)

2. Meni ne dadose da odigram.

3. Nemoj preko 500, osim ako baš nemaš dosta kinte pa te boli uvo. :)

Ma, gde imam. Da imam dosta kinte, ne bih se kladio. :)

Meni ne dadose da odigram.

U kojoj kladionici?

4. Imam sa vama da podelim jednu zanimljivu pricicu.... Prosle godine u ovo vreme dobijem dojavu Nuneaton -Blyth Spartans iz 2 u 1... 0-1 poluvreme, 3-2 kraj, uzmem 20 hiljada. Sutra ortak odigra Fiorentina-Lece iz 2 u 1, 0-1 poluvreme, 2-1 kraj... Ovog vikenda se igraju opet te dve utakmice, isti domacini isto sve... ja sam ispratio i sada, mozda me usere opet, i spojio sa ovom gore Top 0ss...sve 3 na 20 din daju 400 hiljada... :) Nikad se ne zna, mozda univerzum zeli nesto da nam kaze. :D

5. Бвдлга, треба покушати и обрнуто 1-2... Можда им ови сада врате, ако су наместили прошлу....

6. 0-0 na poluvremenu decxko. Srecom mi nisu dali da uplatim onih 200 kinti.

7. Srecom mi nisu dali da uplatim onih 200 kinti.

8. STOP LAŽNIM DOJAVAMA!!!!!!!!!

9. Za danas sam odigrao jedan sistem,koji cu okacim ako prodje xD
    a od predloga bih izdvojio:

Aston vila 1
    Totenhem gg3+
    WBA gg3+
    Catania GG

10. i jos jedan savet, izbegavajte franucske lige..
    Pun kurac igraca je otisao na africki kup nacija,a posto je francuska liga puna tih dzabulanija iz afrike, verovatno ce igrati potpuno promenjeni timovi.
    Mozda jedino treba probati igrati na dosta golova,al radije treba izbeci.

11. E, momcovi, tako da znate za ubuduće da ne slušate moje šatro dojave. Izvinjavam se nekome ko je, ako ima takvih, stavio neku malo veću kintu. Ja sam totalno švorc i posvađ'o se sa ćaletom, tako da ne igram ništa za danas. Ko zna zašto je to dobro...

12. Izvini brate stvarno još jednom. Jebiga, rek'o sam da stavite 200 kinti, pa da ne
    žalite ako ne dođe. Ubuduće taman i da saznam nešto, neću da kačim jer sigurno ne može da bude pouzdano. Jebiga, niko vas nije ter'o da igrate...

13. Диви га Блејк, почо ко Џанки да продаје фазоне, олололололо НА ЛОМАЧУ СЊИМ!

14. Ma ok blejk, reko si lepo da nije sigurno, nemoj se sekirati!

15. сингл: вечерас двојка на наше. квота од 1.6-1.8... и патриотски, и реално. пољацима не игра 3 играча, чини ми се, ослабљени су дошли, и сад је наша репка фаворит за то друго место, јер су данци први, а словаци најгори у тој групи. ово би морали да добију ако хоће да иду даље, а хоће, јер се код нас игра, судије ће бити наклоњеније нама мало више него иначе и... једно 3-4 разлике за нас очекујем.

арсенал двојка. баш волим кад метну овако високу квоту на њих у гостима, обавезно гађам.

лацио кец.

панатинаикос двојка. препрошлу кикснули, тешко да ће и сад.

16. Дајте нешто за данас рибе!

17. Марсеј 1
    Арсенал 2
    Удинезе 2
    Бешикташ 1 (ово људи мора прићи, квота 1.9)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.