Кладионица

1. Milan 1
    Srbija 1
    Udineze 2
    Arsenal 2
    Malaga 2
    Panatinaikos 2
    za 50 kinti

2. Juventus H1
    Fiorentina 1
    Parma GG
    Kijevo 1
    Cezena PX

3. Da li bi neko bio ljubazan da mi napise dva para (kvota neka bude 2.5-3 ukupna)? Onako sta se moze reci da je sigurno... Što brže. Hvala.

4. Ја немам кеша да играм али ево, покушаћу да дам теби два фиксића .... само да видим шта има за игру ...

5. Свонси - Арсенал 2
    Пас Гианина - Панатинаикос 2

квота 2.96

Ја би то играо да могу.

6. Arsenal sam i ja mislio. Ali ne volim da igram Grke. Uvek tvrdo bude. Šta misliš na Bešiktaš 1 ?

7. ама панатинаикос је бре фикс данас! испис'о сам тамо већ фине парове. кад бих им'о више пара к'о што немам, све бих игр'о у синглу.

8. Турци су гамад, последња лига коју бих играо. Мада јуче сам ставио Галатасарај и дошо, ал ово је још и дерби, не треба ти то. И на ове две може и Барселона кец да квота буде преко 3 :))

9. Evo nekih predloga sto sam ja igrao na vise tiketa.
    Njukastl -1
    Anderleht -1
    Parma - x
    Osasuna -1
    Braga -x-1
    lil-2
    palermo-2
    udineze-2
    paok-1
    Cezena- x-1
    Arsenal- 2
    inter-2

10. Милан-Интер никада не треба играти. Пургери су то. :)
    Ево тикет који сам одигро:
    Марсеј-Лил 1
    Ђенова-Удинезе 2
    Свонси-Арсенал 2
    Бешикташ-Бурса 1
    Фиорентина-Леће 1
    28х100

11. Браво Удинезе! Хахах, какав гол. Брани овај Фреј добро, маму му.

12. Ljudi, sutra ko ne pokusa da odigra na Norvezane protiv Slovenaca na 2.4 kvotu, taj je lud... Ja cu da singliram to, a za 200 da odigram na Francuze, Norvezane i Hrvate na pobedu i Madjare i Ruse x u glavu,pa sta mi Bog da...

13. Kupite danas Blic, Kurir, ili nabavite 24 sata, ima vaucer 5e za bet at home.

14. Јел игра неко тенис или само цепате фудбалицу? Јебемлига ја углавном добијам само кад играм тенис.

15. Ne treba igrati Turke i ove prijateljske, npr. Minhen1860 - Tun.
    Evo mog tiketa:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3223254-946

16. Браво за Пескаруверону!

17. ja evo sad pikam tenis na lajvu, a i nocas sam imao jedan tiket na manje i vise gemova, od 8 sam pogodio 6..
    Za prve runde su ishodi bulja da se gadjaju..

18. Kupite danas Blic, Kurir, ili nabavite 24 sata, ima vaucer 5e za bet at home.

I u Blicu i u kuriru ima vaucer? moram uzeti posle..

19. Ima u blicu, kuriru i 24 sata.. al mozes samo jedan da iskoristis.. tako da kupi jedne novine,il jos bolje nadji 24 sata..

Inace,izjebala me ona kornet, na pocetku treceg seta stavljam da ce dobije mec, kvota 4.2, uzme brejk i koza sama sebe pobedi..

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.