Igram sutra keca na jebeni Bolton i stavljam 500 din. pa nek' bude šta bude!
Važi, ja ću 2, navijački, pa šta bude. :) A ubeđen sam da sutra dobija Live 0:2. :) Kakvih tekmi ima sutra, jeeebote! Kad bi mi nešto od ovoga što sam danas igr'o prošlo, još sa ovim koliko mi je ostalo, milina. A pazite ovo: moj tiket sutra bar za 200.
Roma - Ćezena 1
Šalke - Štutgart 1
Tvente - RKC 1
Stouk - WBA x
Kvota 11. Divota bre.
Докса - Арис 2
Igram sigurno. Taj Aris kad god odigram i u fudbalu i u basketu, uvek dođu. A i imaju jedne od najprivrženijih navijača na svetu. Ko nije gledao kakva im je atmosfera u hali, evo malog podsetnika. :) Mislim da je ovo 500-ti put kako kačim ovaj klip, ali stalno me iznova i iznova oduševljava. :)
http://www.youtube.com/watch?v=WcvAOpnnMK0&feature=related
Dabogda crk'o ovaj ziljavi Bajern, a i ja sa njim što danas ne odigrah 1x duplu šansu kad sam hteo ako slepci ne izjednače, a gotovo je sigurno da neće. Jebote bre!
Povela Sampdoria....jos kontam da uplatim 5 km na tiket, ali uplatim 2, ali dosta i 30 km krenulo me fino u zadnje vreme ZIVIO M.gladbach i ko stavi kvotu 5 na njega
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Aj, Vule, nek nam je Bog upomoc. :krsti se:
Ako dobijemo, pijemo kod Voja.
Како ћете да попадате на Брисел, хахахахаххахаах!
Tako je Jebac, idemo da se napijemo!
Otkud ti ta nebulozna ideja baksuze? :)
А чекај бре, кад се игра та утакмица Вуле?
Po mojim izvorima veceras u pola 9.
Срећно! Ако се ипак игра сутра, ставићу и ја неки кеш.
Ал реално, ја сам доста скептичан око тога, шта знам.
Bio je danas Brisel na Flashscore-u, a sada ga nema. Ne kapiram...
U pola kladionica pise sutra a u pola danas. Ortaku u jednoj kladzi na tiketu pise veceras, a meni u drugoj pise subota.... Al veceras je sigurno.
Sjebo sam se idi u kurac, jeste sutra. Ipak je sarloa danas..
Igram sutra keca na jebeni Bolton i stavljam 500 din. pa nek' bude šta bude!
Važi, ja ću 2, navijački, pa šta bude. :) A ubeđen sam da sutra dobija Live 0:2. :) Kakvih tekmi ima sutra, jeeebote! Kad bi mi nešto od ovoga što sam danas igr'o prošlo, još sa ovim koliko mi je ostalo, milina. A pazite ovo: moj tiket sutra bar za 200.
Roma - Ćezena 1
Šalke - Štutgart 1
Tvente - RKC 1
Stouk - WBA x
Kvota 11. Divota bre.
Igram sigurno. Taj Aris kad god odigram i u fudbalu i u basketu, uvek dođu. A i imaju jedne od najprivrženijih navijača na svetu. Ko nije gledao kakva im je atmosfera u hali, evo malog podsetnika. :) Mislim da je ovo 500-ti put kako kačim ovaj klip, ali stalno me iznova i iznova oduševljava. :)
http://www.youtube.com/watch?v=WcvAOpnnMK0&feature=related
U to ime, živeli! :)
Докса - Арис 2
Болтон - Ливерпул тачан резултат 0:1
Ja nisam siguran i ne volim ni Bolton, ni Liverpul, al volim da se kockam.
Играју у гостима, тако да навијачи и нису неки фактор, више чињеница да Докса није дала гол на свом терену, уопште.
M.gladbach : Bayern 1 5.00-------------------- 2:0
20.01 20:45 Sampdoria : Livorno 1 1.90
20.01 21:15 A.Coimbra : U.Leiria 1x 1.40
20.01 20:45 Crusaders B. : Ballymena Utd. 1x 1.13-------------- 2:1
AJDE SAMPDORIJA!
Dabogda crk'o ovaj ziljavi Bajern, a i ja sa njim što danas ne odigrah 1x duplu šansu kad sam hteo ako slepci ne izjednače, a gotovo je sigurno da neće. Jebote bre!
Povela Sampdoria....jos kontam da uplatim 5 km na tiket, ali uplatim 2, ali dosta i 30 km krenulo me fino u zadnje vreme ZIVIO M.gladbach i ko stavi kvotu 5 na njega
valjda tadzikistan i turkmenistan nisu tolike fudbalske sile.
Tadzikistan ipak jeste.
Tako je i kod mene. Uvek jedna sjebe, ma kolika kvota bila...
Ајде неко за овај НБА, ко прати, нека баци тип, ако може одма'.