Кладионица

1. Aj, Vule, nek nam je Bog upomoc. :krsti se:
    Ako dobijemo, pijemo kod Voja.

2. Како ћете да попадате на Брисел, хахахахаххахаах!

3. Tako je Jebac, idemo da se napijemo!

Како ћете да попадате на Брисел, хахахахаххахаах!

Otkud ti ta nebulozna ideja baksuze? :)

4. А чекај бре, кад се игра та утакмица Вуле?

5. Po mojim izvorima veceras u pola 9.

6. Срећно! Ако се ипак игра сутра, ставићу и ја неки кеш.
    Ал реално, ја сам доста скептичан око тога, шта знам.

7. Bio je danas Brisel na Flashscore-u, a sada ga nema. Ne kapiram...

8. U pola kladionica pise sutra a u pola danas. Ortaku u jednoj kladzi na tiketu pise veceras, a meni u drugoj pise subota.... Al veceras je sigurno.

9. Sjebo sam se idi u kurac, jeste sutra. Ipak je sarloa danas..

10. Igram sutra keca na jebeni Bolton i stavljam 500 din. pa nek' bude šta bude!

11. Igram sutra keca na jebeni Bolton i stavljam 500 din. pa nek' bude šta bude!

Važi, ja ću 2, navijački, pa šta bude. :) A ubeđen sam da sutra dobija Live 0:2. :) Kakvih tekmi ima sutra, jeeebote! Kad bi mi nešto od ovoga što sam danas igr'o prošlo, još sa ovim koliko mi je ostalo, milina. A pazite ovo: moj tiket sutra bar za 200.
    Roma - Ćezena 1
    Šalke - Štutgart 1
    Tvente - RKC 1
    Stouk - WBA x
    Kvota 11. Divota bre.

Докса - Арис 2

Igram sigurno. Taj Aris kad god odigram i u fudbalu i u basketu, uvek dođu. A i imaju jedne od najprivrženijih navijača na svetu. Ko nije gledao kakva im je atmosfera u hali, evo malog podsetnika. :) Mislim da je ovo 500-ti put kako kačim ovaj klip, ali stalno me iznova i iznova oduševljava. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=WcvAOpnnMK0&feature=related

al volim da se kockam.

U to ime, živeli! :)

12. Докса - Арис 2

Болтон - Ливерпул тачан резултат 0:1

13. Važi, ja ću 2, navijački, pa šta bude. :) A ubeđen sam da sutra dobija Live 0:2.

Ja nisam siguran i ne volim ni Bolton, ni Liverpul, al volim da se kockam.

14. Играју у гостима, тако да навијачи и нису неки фактор, више чињеница да Докса није дала гол на свом терену, уопште.

15. M.gladbach : Bayern 1 5.00-------------------- 2:0
    20.01 20:45 Sampdoria : Livorno 1 1.90
    20.01 21:15 A.Coimbra : U.Leiria 1x 1.40
    20.01 20:45 Crusaders B. : Ballymena Utd. 1x 1.13-------------- 2:1
    AJDE SAMPDORIJA!

16. Dabogda crk'o ovaj ziljavi Bajern, a i ja sa njim što danas ne odigrah 1x duplu šansu kad sam hteo ako slepci ne izjednače, a gotovo je sigurno da neće. Jebote bre!

17. Povela Sampdoria....jos kontam da uplatim 5 km na tiket, ali uplatim 2, ali dosta i 30 km krenulo me fino u zadnje vreme ZIVIO M.gladbach i ko stavi kvotu 5 na njega

18. ja danas bacio ovo. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1002-8615850-948

valjda tadzikistan i turkmenistan nisu tolike fudbalske sile.

Tadzikistan ipak jeste.

19. Tadzikistan ipak jeste.

Tako je i kod mene. Uvek jedna sjebe, ma kolika kvota bila...

20. Ајде неко за овај НБА, ко прати, нека баци тип, ако може одма'.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.