Кладионица

1. Katastrofa...bolje da ne prognoziram fudbal vise... :D

Jbg, ovaj rukomet kazem, svi su tu, a sranje su kvote... dva od 4, nije lose, za sutra vec sada bih igrao Svedjane 2 protiv Nemaca, na Makedonce isto protiv Ceha, nas bih pokusao 2 u hendikepu na Slovake, ko zna ko ce da nam igra,odmarace igrace, a Poljska- Danska...ako je granica 55,5 onda vise i dvojka naravno...

2. Ev' da potvrdim... Svedjani i Danci sigurne dvojke, Makedonci ce biti gusto, da gusce ne moze biti...ja sam igrao dvojku, i manje golova prvo poluvreme, 26,5 su sekli... za nase i dalje nemam pojma stvarno...Inter 3+ i Crna Gora 2 sa hendikepom protiv Rumuna, Majami- LA 1....

3. E, pa fala. Konačno da i ja nešto pogodim.
    Mada, bilo je gusto: Genoa postiže zgoditak u poslednjem sekundu nadoknadnog vremena, A Real na jedvite jade pobeđuje za pola koša razlike :)

4. JEBOTE, PA CXEMU ONOLIKA KVOTA NA PANATINAIKOS DECXACI?! Jaaaaaooo, kako mi je sad krivo što to pre ne videh, jebote! Inače, vobra Ljakse, vobra. Danas sam uz'o neku kintu (naravno, ne preko kladže) pa ću sutra da stavim nešto malo više na maksimum 4 tekme. Ne vredi bre igrati mnogo tekmi, kolike god da su "sigurice". Ja kako odigram malo tekmi i lupam, uvek sam jako blizu. xD I DA! Uvek, ali od sad pa na dalje ubuduće, uvek igram tenis (ne igram ja tenis, nego se kladim na isti oloolol). Ali ne na Đovaka i Mareja, nego negde gde su odlične kvote. To stalno pogađam, majku mu. :) E, da, ma prcaj fašiste i onog pavijana Pepea! :D
    Wayne Rooney on Pepe:
    “Pepe. What an idiot. Sometimes people wind u up.”
    Corpus delicti.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ec0CT8yzjAo

5. ljakse koji si nevernik,bas si nasao da prekidas post kad se POSTI :D

Haha, salim se,vidis da moze da uleti neki,kad kvota nije milion..
    Znaci, ceo dnevni budzet na 1 ili 2 tiketa, sa kvotom 3-20, i da vidis kako ce kladza da pocne da daje pare!

6. Auuu, Ljakse, kako te usralo....

7. Kenjam se bas sebi u rukomet, onako svetski... :D

Bravi ljakse, samo nek' se uzima lova!

8. sampdorija livorno, gadjajte X, x/x, i tacne rezultate 1:1 i 2:2

9. Gazimudo, (ili ko već ima ideju), kakav singl imaš za danas? Kvota, recimo između 2 i 3. Nemoj samo Sampdorija - Livorno, molim te. To mi je skroz nesigurno. Pre će doći iz iksa u keca nego ove tvoje x-varijante.
    Ako imaš šta drugo, ostavi ovde.
    P.S. Jedino ako tvrdiš da te to dojava, onda je to druga priča.

10. Ljakse stavi FK Brisel X

11. stavi FK Brisel X

Razmotriću, ima vremena do sutra u 20:00, nego me zanima za danas.

12. Nije sutra, veceras se igra. Izmena je nastala, Sarloa igra sutra. Veruj mi, stavi X.

13. Aj, staviću, pa šta bude.

14. Nadam se da ce da bude, ja stavljam solidne pare...

15. ja danas bacio ovo. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1002-8615850-948

valjda tadzikistan i turkmenistan nisu tolike fudbalske sile.

16. Дадох данас 100 кинти на неки хокеј и две НБА, за сад иде супер...

Vaxjo - HV 71 | T< (5.5),
    HIFK - JYP | T< (5.5),
    KalPa - Assat | 1,
    Tappara - Ilves | T< (5.5),
    Orlando - LA Lakers | 2,
    New York - Milwaukee | 1.

17. Stavio Brisel 1-x za 2500
    Spojio ovo gore sa sampdorijom x za manji ulog.
    Brisel 1-x, bajern, genk za manji ulog.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.