Кладионица

1. ма иди... сад се поједох што нисам могао да нађем још пара за то. јебемтикладионицу и све. а слога изгубила, је ли? пишам им се у очи, само х2 сам играо, везао са овом текмом 2-2, реал 1 у баскету и ове наше слепце 0-2. лагано ће да ме обори само слога усрана.

2. Ja sam se naravno baš tada cimao s ortakom do kladže da odigramo nešto. Doduše, im'o sam ukupno 130 kinti, tako da i ne bi bio neki dobitak i da sam to stavio, ali ne bi ni bilo loše. Ali taman kad neko ima neku pravu informaciju, mene nema pas za šta da ujede. Pozajmio ćaletu 1000 dinara, a čovek će mi vratiti tek sledeće nedelje, tako da sam do tad gotovo sigurno švorc, osim ako me ne usere ovaj tiket što sam igrao. Samo kad bi još glupi Španci proigrali i dobili nas... 'Bem ti idiote.

3. Ali taman kad neko ima neku pravu informaciju, mene nema pas za šta da ujede.

то је моје највеће проклетство.
    биће још нешто до краја првенства наше друге лиге, јавићу ако будем при компу.

едит: може ли неко да ми нађе шта је урадила слога из краљева? на неком сајту са резултатима (овај футбол24 или како већ што остави газимудо) пише да је изгубила 1:0, а на званичној страни ПЛС пише 0:0... помоћ! :)
    едит2: изгубили ипак, јебемиматер.

4. Kod mene u gradu nema da se kladi na drugu ligu Srbije.

5. Majku li im špansku, veze nemaju... Dajte nam gol, molim vas!
    EDIT: Tako :)

6. Ухватим неки микс,

Бразил ГГ
    Сампродија 1ГГ
    Шпанија СП1
    Чукарички 1
    Пољска 0-2

и паднем на,

мртве Немце 2 и 3+. Зашто ми је то било потребно, не знам ни сам.

По мени, сутра је Ђирона кец к'о кућа, квота у Премијеру 1.9.

7. E jebiga Simče, zato ja pametno tu stavio tm2 2+ i ćao. :) Baš sam se razmišljao da može da bude 2:2 ili tako nešto tj. da Nemci ne dobiju, a znam da su efikasni, tako da sam to metnuo. Čekaju se Real 1 i Kantu i Skavolini preko 142.5 poena za neku siću. A Holanđani prodali ko majmuni. Zato ja uvek izbegavam da igram te sigurice u prijateljskim mečevima. Doduše, Holanđani su u 99% slučajeva ubitačni i u prijateljskim tekmama, ali jebiga... Opppaaaaaaaaaa, idemo Volgari! :D

8. Blejk, ti si stručnjak za NBA :)
    Reci mi, oće ovaj Boston noćas da zvekne Filadelfiju (mislim, ono čisto "u glavu", ništa hendikepi i te fore)?

9. E jebiga Simče, zato ja pametno tu stavio tm2 2+ i ćao. :)

А знаш Немце, не воле да губе па макар играли и кликере.

Јел' може да се типује на ЕП да ће нпр. нека екипа да дође до финала или тако нешто?

10. Јел' може да се типује на ЕП да ће нпр. нека екипа да дође до финала или тако нешто?

Moglo je u Maxbetu za svetsko prvenstvo. Svakakve kombinacije. Dokle ce da dogura, kad ce da ispadne...

11. Ma koji sam bre ja stručnjak, samo bezveze pratim. :) Pazi ovako, igra se u Bostonu, međutim to ne mora mnogo da znači jer im nikakvo navijanje ne može pomoći, samo taj njihov parket. Iskusniji su prilično i trebalo bi da dobiju. Ja bih realno igrao 1, ali ti nije loša ni opcija da staviš da će biti preko 170.5 poena. Po mom mišljenju bi to trebalo da dođe. Još jedna fora ne bi bila loša: probaj da staviš nešto sitno na x. :) Prve dve utakmice su bile na poen od iksa, a kad bi sad pao, to bi bio vrhunac serije. :)

12. Blejk, ja već odigrao, nego samo to još čekam noćas na jednom tiketu, pa ko velim, da pitam za mišljenje :)

Neki od predloga za danas:
    RoPS - HIFK 1&3+
    Empoli - Cittadella GG3+
    Švajcarska - Nemačka GG3+
    Danska - Brazil 3+

Prodjoše sva 4 predloga... doduše ja sam ih igrao kao singlove.

13. u Blejk, sto ne rece ranije...

ja volem da odigram x u basketu vise nego leb da jem...

uvatio partizan valjda 5 puta...ukupno...odigrao valjda 105 puta...ukupno...jebaga, kvota 15, tu sam negde, blagi minus...al lepo kad ubode...:)

14. Srbija - Spanija
    Mozda 0-2. Njima ne igraju mnogi standardni reprezentativci, a u nas je odbrana jedino sto valja.

Ja sam ponosan na sebe.

15. За шутра

Алкорон ГГ и 3+
    Херкулес 1 и 3+
    Ђирона 1

квота 6.6

Да су Немци данас дошли ставио би бар 2 сома на ово.

16. u Blejk, sto ne rece ranije...

Pa burazeru, to sam ja čisto onako bezveze rek'o, sumnjam da će da dođe, ali vredi ispratiti. Mislim da će biti 1.

ja volem da odigram x u basketu vise nego leb da jem...

Moj čo'ek. :D Bruka osećaj kad ubodeš x. :D Doduše, naravno da mi se nije često dešavalo, ali je vrh kad ti prođe. Inače, uđe ovih 800 i kusur kinti. Taman dobro dođe. :) Predrage, za koliko čekaš Seltikse? :)

Ja sam ponosan na sebe.

Uuuu, izvini prognozer, nismo te prepoznali. :D

17. Jos sam i strucnu analizu ostavio :P

18. Dajte neki predlog da se baci, som-dva....tri...mozda i cetiri

19. да сам се сетио да оне паре које узех данас на оној дојави треснем на малту, македонију, швеЦку, кипар и грчку, убеђен сам да бих уз'о још више пара, ллоол

п.с. и да ће овај наш усранко бити испод шестог места.

а сутра, од мене... раднички крагујевац - човић звезда 1. 1.5 квота, а добиће их, бољи су, и играју кући.

20. To bre. :) A realno, nije trebalo da bude ni 2:0, trebalo je da padne još manje golova. :) Inače, za sutra ću da nađem još neko čudo da ga uparim sa Sao Paulom i da stavim neku solidnu kintu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.