Кладионица

1. Blejk, čekam Seltikse za 4800.

2. Evo ja vezao dve nocne i ostalo do sutra popodne da se prati...

ameri - škotska gg3+
    honduras- novi zeland gg3+
    kolubara - srem gg3+
    albanija - iran gg3+
    adanaspor - kasimpasa gg3+

za 50 dinara, dobitak 3800.. Daće Bog valjda da ubodem.

Sjebaše me već na jednom tiketu Holandjani i Turci, i jedni u drugi primili gol u 90+ . -.-

3. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/532806_212381682215333_1538594227_n.jpg
    Verovatno dobitan tiket :)
    USA je došla lagano ... A i pare nisu moje tj. 150 din. našao sam ih na ulici,a 20 din sam "nakljukao" iz džepa ... i tako

4. Mećah ovo pa će ako prođem odigram i neki "večernji"
    http://www.dodaj.rs/f/1X/WA/3walzjSl/capture.png
    i naravno
    http://www.dodaj.rs/f/3U/T8/xBVZFvo/capture.png
    Jest da mu je bolid nešto u kurcu, al mora se Kimi isprati :)

5. Sjeba me samo mrtvi Portugal, ne mogu gola dati. PU!

Sele, kad igraju "favoriti" protiv slovenskih zemalja, to uglavnom budu tvrde utakmice ;)

6. Helsinki i Selta su prodaje danas. :)

7. Haka - Honka GG3+
    Francuska (19) - Norveška (19) 1iTm1 2+
    Djirona - Huelva X

8. Helsinki i Selta su prodaje danas. :)

PU! PU! PU! JEZIK PREGRIZO! :)

9. Jel ispadaju 3 ili 4 ekipe iz španske II lige?

10. 4. Vi ljudi niste svesni koji sam predosećaj juče imao za tekmu Čeltenhem - Krui (Crewe, ne znam kako se čita :D). Samo je fazon što je taj Kru ili Krui bio u tupavom Milenijumu označen kao domaćin pa sam imao predosećaj da će biti 2:1. E sad, ne znam da li da mećem na domaćina ili na gosta. Na domaćina bih ipak singlirao a na gosta ću da povežem s još nečim. Kongredžulejšns, Predrage. :)

11. Lombard - Gyor (Madjarska 1), predlog X (X-2 kao rizik)

12. Valjda me je neko poslusao, prelaz usao ko iz picke :))

13. ova preostala utakmica madjarske lige bi trebalo da dodje 3+.znaju madjari da odigraju sa dosta golova,a prethodne dve su dosle od 0-2,tako da nekom mojom logikom mislim da ce biti golova na trecoj.

14. Zhajk, jel ti nije malo smorisa da stavljas te tikete? :))

15. A što bi mu bijo smoriša?

16. Па и нису неки, више су на фазон оно кад имаш хх, 34 евра на ввину, и одиграш за 00,34 нешто, чисто да ти остане хх,00 на рачуну...

17. hehehhehe od tog smora Ja od zadnjih 12 tiketa jedan promašio,a uložio 1.450 din - zaradio 8.000 i nešto.
    Nikada ne stavljam na tiket više od 200 din.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.