Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Inter - Lahti 1
HIFK - PK 35 3+
Čilić - Ferero 2
samo slagalicu
Opizdiću neki tenis. Sva sreća pa mi je ćale vratio dug pa sad imam čime da igram. :)
tebi cale bar vraca dugove.. moji se skupe oko mene ko lesinari kad treba da stigne plata,i onda kao "pozajme", a ja jadan ostanem go i bos
Ti bar nisi lenj pa radiš. :) Doduše, sad bi mi i bilo nezgodno da uklopim neki slićpo i učenje, ali za leto moram da radim bar mesec dana. A ćuti, bar si ostao BOS u svojoj familiji, if ju nou vot aj min. :D Ma ni kod mene nije ništa bolje, kako dobijem neku siću na kladži, pošto je ćale sad u nekoj krizi, keva odmah smara da uzmem nešto. Pre neki dan spičkah 800 kinti k'o da sam im'o 20. Haos. Ali biće bolje. :) Al' sam razvez'o priču k'o neka lokalna baba... Aj da bacim neke tupave predloge, da ne bude skroz oftopik:
Panatinaikos - Olimpijakos ispod 151.5 poena
Montepaski - Dinamo SS ispod 160.5 poena
Valensija - Barsa preko 141.5 poena
Majami - Boston preko 176.5 poena
Conga - Stebe (ili Štebe, kako se već čita, pošto ne znam odakle je) ispod 31.5 gem
Berdih - Lodra preko 32.5 gema (po mom mišljenju dosta sigurno)
Verdasko - Miler ispod 30.5 gemova
Danas napadam kladionicu.
4 para.
Kvota će biti oko 700.
Odoh da uplatim pa ću mećati tiket.
Tekme su tek večeras.
Igrao sam žemski penis, i to neke likuše koje nemam pojma, i to preko poena! Bravo za ja.
Evo ga tiket:
http://oi46.tinypic.com/30u718w.jpg
AJMO!!!
Odličan tiket:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7982831-985
Mislio sam 2:1 za Sampdoriu :(
Ajoj tuge moje....
Organizatori, decxko, prestanite da odlažete jebene mečeve! Koji kurac jebote. Ne vredi uopšte igrati ove mečeve koji šatro treba da krenu u 5 pa krenu u 7. Organizacija -50. Doduše, krug se iz kola u kolo sve više sužava i biće sve bolje i bolje. Danas spičkah 200 kinti bezveze, tj. nije još sigurno da li će mi uleteti ovih 600 kinti, za to moraju da mi prođu 2 basketa i da sutra čekam Congu ispod poena (slepac izgubio 2. set iako je prvi dobio 6:2) i Fonjinija i Troickog preko poena. To bi trebalo da dođe. Basketi ušli, čeka se tupavi Conga.
AJMO BOKA, AJMO BRAZIL!!!
Ja za 2 soma odigrao Svedska 3+, mladi nasi 1, Sampdoria 1, i Brazil 2-3... cekam Hulka i drugare, da ne napune Amere... ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! :D
Mater li vam kretensku, uf! Oborise me Juniori
Kako je mozzart finu kvotu dao na francuze. 1.6. BOMBONA!
Jebena čamuga od Conge dere ovog Nemca k'o konja, ali ne, mor'o je on da mu prepusti čitav jebeni set! Jebem li mu mater ja retardiranu! Prvi set je dobio 6:2, treći isto, a verovatno će tako biti i u 4. 'Nači bolji je jedno 50 puta, ali eto, dao mu je dečko čitav jebeni set čisto da bi mene, kao i mnoge budale, oborio. Jebote, ne mogu da verujem...
A ortak je pre neki dan pukao 100e , zbog serene. On igra tenis samo prve nedelje grendslemova.
Stavi 10ak najvecih favorita i uplati 100e. sad ga je oborila serena iako je imala 1:0 u stovima, nekoliko brejk lopti u drugom, i 5:1 u taj brejku u drugom setu. i na kraju koza izgubi drugi set, pocne da place, francuskinja za 10 minuta ode na 4 0 , i ova se tek onda seti da ima jos jedan set..
Aj da je igrao muške favorite pa ok, ali 'de će žene da stavlja, tu uvek imaš iznenađenja. Doduše, ne bih ni ja poverovao da ono jebeno nakazno ružno stvorenje (da, na svu žalost sam video na šta liči ta pojava) može da dobije Serenu, ali jebiga.
pa stavio je i muskarce i zene. Tj 6 muskaraca i 2 zene.. od zena serenu i sarapovu,kao najpouzdaniju. Ja iskreno nisam mogao da verujem da serena place,ona koja je mrtva ladna mogla da igra sa muskarcima, je pocela da place ko neka pickurina,a da pritom ima ceo set da se igra. Jebala je jankovicka.
HONKA - HELSINKI x-2