Кладионица

1. @ zna murinjo
    U pravu si, na cilica protiv del potra, i na sepija protiv verdaska!

2. Aj za Čilića i nekako, i to samo ako Delpo opet vuče tu povredu, ali da Sepi dobije Verdaska... Nije nemoguće, ali sumnjam. Inače, stavih ovo:
    Delpo - Čilić preko 37.5 gemova
    Vavrinka - Simon (mogu da se zakunem da ovo ide u 5 setova) preko 39.5 gemova
    Conga - Fonjini ispod 36.5 gemova (jebaću majku majčinu šuntavom Congi ne bude li sad dobio ovog tupavog izmorenog Fonjinija bez nekih problema ili ne bude li puk'o ubedljivo).

3. Evo odmah da ti kazem da ce te conga ispali. On uopste nije teniser koji dobija glat, niti je toliko pouzdan. Njega uvek treba igrati preo, jer uglavnom pukne neki set..
    A sto se tice Sepija,sigurniji mi je on od Cilica. Pogledaj formu coveku, vidis da je celu sezonu posvetio ovom RG.

4. Ma Malezija-Filipini 2+pp, i sve u kurac, kakvi crni tenisi i gemovi, jel se vi drogirate? :))))

5. Ma Malezija-Filipini 2+pp, i sve u kurac, kakvi crni tenisi i gemovi, jel se vi drogirate? :))))

Moj Covek. Cak je i to bolja utakmica od teniskog meca :)

6. E ljudovi,novi sistem na MNM tipovima, skoknite vidite :) Valjda ce ici bolje nego ovo pocetno baljezgajne. www.facebook.com/manemojtipovi

Koga mrzi da ide evo i ovde:

Luxemburg u21 - Holandija u21 - 4+
    Francuska - Holandija (turnir Tulon) 2+

ukupna kvota 2.01, uplata 10e

7. 'Ajde bre Čiliću, makar namuči jebenog Delpa! A reče ti nešto Gazi za Congu? :) Jaoooooooooooooooooooooo, Čiliću, jebem li ti mater mrtvu, pa šta radiš koji kurac?! Majmun je 'ladno imao 6:4 i svoj servis u taj-brejku i da je uzeo taj set, otiš'o bi lagano preko poena. Ovako, mora da me jebeno nervira i čisto sumnjam da sad može da mu uzme set. Aaaaaaaaaaaaa! Jebeni debil glupi!

8. Ах, убох лепу квоту на Сепија, Вердаска и Звезду, ал сјеба ме Чилић, ни да прдне.
    Иначе, ставите сутра паре на Слогу Краљево, квота је 2 за сада. Дивац би бубрег дао да Слога уђе, а мало јој фали. Тако погодих и икс прошле недеље усрани. Довео је више играча са стране, него ли Звезда и Партизан заједно, ни два Краљевчанина не играју за први тим.

9. ал сјеба ме Чилић, ни да прдне.

JEBOTE! Kakva slepčina od čoveka! A kako bi mi sad sele te pare, bruka! I opet moram da uzimam od one kinte od koje ne bi trebalo... E jebem te sudbino.

10. А искрено, ја сам само нагуравао ове теме преко Чилића, за ког сам био уверен да пролази... Сепи ме изненадио.
    Сад ја у кладионици и причам са неким ликом тако, игра Италија са Русијом, неки четрести минут. И блејим у телетекст уживо и видим да је квота да на мечу падне мање од 2.5 голова 13. Кажем лику и он стави сомундару, наравно, ови виде да се зајебали и чим сам реко лику да стави и за мене две иљаде, квота поништена, чека се нова и за пар секунди је била 1.6, јебига. Зајебали се. Добро да нисам уплатио, мунуше Руси Жабарима 3 комада за 15 минута. Сад пизди лик гарант, јер је мого да их скења. Касније сам чуо да их је лик сјебо јуче на уживо клађење, кад су ставили за Швабе 31, место на Израел.

11. Tipsarevic-Almagro u osmini finala,preko hiljadu gemova.

12. Tipsarevic-Almagro u osmini finala,preko hiljadu gemova.

+1000
    'Ajde Slogo sad na goooooooool, 'ajde Slogo sad na gooooooooool, 'ajde Slogo sad na gol, 'ajde Slogo sad na gol, 'ajde Slogo sad na gooooooooool! I naravno kad pogodim 4 tekme tenis, onda lepo dođe jebena ziljava Sloga i odigra x! Koji sam kurac stavljao to sranje!

13. Koji sam kurac stavljao to sranje!

Јер сам ти ја реко. Имате нешто за ноћас?

14. Pa lepo si mi rek'o, i ja još odigrah u inat tebi. :D
    Ja sam igr'o 'vako:
    Durant manje od 29.5
    Parker više od 20.5
    Vestbruk više od 24.5
    Harden manje od 17.5
    A na drugom:
    Harden više od 17.5 :D
    Dankan više od 16.5 poena
    Dankan više od 10.5 skokova
    Durant više od 3.5 asistencija
    Neka jebeno uđe neki od ova 2 da budem srećan!

15. ja prosao....

Engleska 1
    Danska 1
    Holandija 2+pp za 5 hiljada,

a pao
    Luksemburg 1
    Bromapkojakourac palac 2+pp
    Hrvatska X2, isto za 5000...

16. Sta igrati danas koji rac?

Ja jedino sto vidim je Del Potro - Berdih 2, fina je i kvota 1.95

A jel vidite kvotu 1.45 na Celta - Cordoba X

Dupla sansa 12 kvota 2.27.. Kontam ja da im X odgovara al 1.45? pritom mislim da sad ne smeju da odigraju X

17. Igraj ti Delpa i Berdiha preko poena, koliki god da je limit, to je sigurnije. Preporuka dana: Njoković i Sepi preko poena k'o iz pičketine! U Sokeru je limit 27.5. Bruka koliko ide preko toga. I danas moram da potrošim poslednju jebenu kintu jer tako sam u mogućnosti. Bravo bvdlga. :)

18. Jel vidite brata Cibulkovu sto bije? :))

19. Ja sam svu lovu sjebana. Nemam više ni feninga na wwin-u, nit imam love da dopunim. PU!

20. Dzankee

Jel vidite brata Cibulkovu sto bije? :))

Razvalila je u prvom setu, ali cini mi se da samo na snagu ide, bije onu lopticu k'o Ciga zenu. Ljudi, sta je sa tim Berdihom, da se igra na njega, ili +gejmova?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.