Кладионица

1. Brazil 1 i T1 2+
    Berdih 1
    Conga 1

2. I razmišljam se danas da li da stavim Pederera ispod ili preko gemova i stavim da će dobiti 3:0 u setovima. Kvota 1.20. Bravo ja. Jaoooo, kako bih jebeno voleo da ga sad tuče ovaj slepac Gofin ili Gofan kako se već čita, koga boli tukson! Ali neće. Opet će ovo govno da se izvuče. Malo sam se izvuk'o pošto mi rođaci dadoše neku kintu, ali treba jebene sreće.

3. Izgleda da je Monfils dobro trtio jutros, bas je motivisana...

4. Djokovic kuca sifre. Ne moze da izgubi.

5. Bajdvej,

Brazil - Meksiko 1 i 3+
    Spanija - Kina 3-4
    Rasing Montevideo - Ca Cerro G1+
    River Plate Montevideo - Defensor GG
    Sisley - Cerro Largo D1+
    Viljareal B - Dep La Coruna dp2
    Valladolid - Guadalajara D2+

6. Pa da! Sve je došlo k'o što sam i mislio i odigrao, OSIM JEBENOG PEDERERA! Auuuuuu, pa dokle više ovako, jebote?! Ovo je jebeni treći dan za redom kako pucam na jednog slepca! Ovo je bruka! Ali kakav poklon je danas bila granica gemova na Njokovića i Sepija... Doduše, ja se nisam nad'o da će Sepi ni set da mu uzme a kamoli dva, ali sam mislio da nema šanse da će lako da se preda. Naravno, im'o sam kod sebe 200 kinti i mog'o bih da ga podudlam da sam to singlir'o. Dobitak mi ne bi bio ni 400 jebenih kinti. 'Bem ti život...

7. Moje otvoreno pismo pretnje Blejku Grifinu :) :

Navatacu te u gradu sa ciganima i izlomicemo ti prsljenove! :)
    Jebo me pekar kad sam te poslusao i nastavio da gledam Dextera. Kako je mocno. Gledao bih po ceo dan. A od obaveza ne znam gde cu pre. Zbog toga ti i pretim, zato sto ocu sad sve da zapustim zbog serije.

Da ne bude offtopic: Bravo za Seltu, dokazali su da namestaju i ugledni spanski klubovi.
    Covece, X bio 1.20!! Ej. A kod mene u kladzi ga nije ni bilo u ponudi.

8. Kriv sam, jebiga, ne vredi sad da poričem. :D Dokle si stigao? :) A što se obaveza tiče, trenutno smo totalni reciprocitet. :) Inače, čisto da ne bude oftopik, gledajte da kad krene EP opizdite neki sistem vrste 8/10 ili 9/10 da će se tekme završiti 0-2. Ja i ortak smo to provalili na prošlom Evru i u jednom kolu su došle SVE, ali ponavljam sve tekme 0-2. Tako da, ko bude imao pare, mog'o bi da proba. E, da, zamislite šta mi se danas desi: ustanem ja da proverim ove poene što sam igr'o za NBA, i možete misliti: obori me Pol jebeni Pirs! I to ne na poene, nego na jebene ASISTENCIJE! Stavio sam da će debil imati više od 2.5 asistencije, znate koliko ih je imao? 0! Jebenih 0 asistencija! Jebeni čamugarski Brendon Bes je imao jebene 3 asistencije, a taj glupi debil nije mog'o ni 3 da nabaci! Rondo narafski 15 komada. Psihopata. Ali za njega nisam bio siguran da li će ići preko ili ispod. I tako, eto, 5. dan za redom mene obaraju neki slepci i debili. Da li je ovo moguće...

9. Dobar dan braco kockari. Kako ste danas? Ako ste ocajno, znajte da ima i nas koji smo jos sjebaniji. Sinoc odigrah tiket, kvota manje od 10, i pogodjenih utakmica - 0! Stavicu tiket malo kasnije, ko hoce da ismeva, sazaljeva, tesi se, ili pak stavi kao profil sliku. Ima li danas nesto da se igra, ili da samo odnesem pare debelom celavom gazdi kladionice, bez da ista igram?

10. Ja vidim jednu finu kvotu..

Svedska
    Varnamo - Oesters 2 kvota 1.8

Ne znam cemu ovakva kvota,al mislim da ce doci..

11. EVO GA TIKET. Ko uspe nesto slicno, neka se javi!

Gazim

Vidi ti ovo sunce ti, pa ovo treba iz dva u dva...

12. ja sam zategao u Balkan Betu neke specijale za Evropsko. Najzanimljivije je što mogu da se vezuju najbolji strelci reprezentacija, pa tako na tiketu imam Levandovskog,Ibru i Persija a kvota je solidnih 27.

13. Nema vise utakmica, ne znam sta da igram. Zasad samo ovo:

Madjarska - Irska g2+
    KTP - JIPPO p1

14. eo vecernji dubl:

osters 2
    Milano bezh2

15. Nek mi neko objasni sta se desilo Ukrajini U21? Dodje mi da vise nikad ne udjem u kladionicu.

16. A koga to klinci Ukrajinci imaju da bi im se "nešto loše desilo"? Jes' da nisam očekiv'o da će pući od litvanskih klinaca, ali pravo da ti kažem, i nisam nešto iznenađen. Iznenađen sam kako je lako Nadal dobio Huana Monaka.

17. Bilo je 3-2 u prvom setu cisto da napomenem...

18. A koga to klinci Ukrajinci imaju da bi im se "nešto loše desilo"? Jes' da nisam očekiv'o da će pući od litvanskih klinaca, ali pravo da ti kažem, i nisam nešto iznenađen. Iznenađen sam kako je lako Nadal dobio Huana Monaka.

Pa brate, kvota na Ukrajinu je bila 1.3 i to u gostima! Medjusobni dueli na strani Ukrajinaca. I nisu oni tako mali, to je '91, '90 godiste, znaci ljudi od po 20 godina, u najboljoj formi. Plus, Litvanija, ej! Kad si cuo za neki klub iz Litvanije?!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.