Tomi, vidi, to je par sa nekog SMS servisa na koji šaljem poruku svaki dan.
Ne mogu da garantujem ništa, jer ja pratim stalno i tako gledano sam u dobrom plusu (na nivou recimo 20-ak dana).
Ali daleko od toga da lik pogadja svaki put, pa da mogu da ti kažem trpaj na taj par koliko god imaš.
За вечерас, Сан Антонио пх2 (полувреме хендикеп 2). Ухватих мареја преко 39 гемова, сампдорија иде х-1, кордобу играо пх, и пао на херкулес усрани, кеца игр'о. Тако да мислим да ћу вечерас да будем толики баксуз и паднем само на једну, па бих предложио да играте сан антонио, имам утисак да ће да добију прво полувреме. :)
предражињо, да окачиш слику овог уертаса из барсе к'о икону у соби, и да истетовираш његов лик на дупету, страшно шта је човек погодио у последњој секунди, и ти погоди сва четири тикета... свака част. а криво ми што издува реал овако, бољи су били.
Danas gistro bila dojava neki islandski kup, iz 2 u 1, ja metnuo 5 soma posto sam usrao rulet, reko' da se obogatim na brzinu, 0-0, 2-0... kenjam im u usta. Cekam EP da igram protiv Portugala i da se obogatim...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Jebenim Faranima nismo mogli da damo jos jedan gol, ja ne verujem! http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1419-3623989-987
SINGL:
Nacional - Libertad GG3+
TIKET 1:
Nadal (h-9,5) 2
BB Bamberg 2
Šole 1
Prokom 1
TIKET 2:
Šarapova 1
Kvitova 1
Nadal 1
Ferer 1
TIKET 3:
Oklahoma 1X
Barselona 1X
Šarapova 1
Predražinjo, ja odigrah isto kao i ti trojku tiket, samo na San Antonio x2, ne vjerujem da mogu izgubiti 4 utakmice u nizu.
Pa dobro, Šalabajzeriću, nek dodje X, i vuk sit i ovce na broju :)
Onda da singlamo iks, a? :)
Trpajte na Ferera danas...nema na cemu
Predrazinjo, koliko je siguran singl? Da se stavi neka crvena, ili ne?
Tomi, vidi, to je par sa nekog SMS servisa na koji šaljem poruku svaki dan.
Ne mogu da garantujem ništa, jer ja pratim stalno i tako gledano sam u dobrom plusu (na nivou recimo 20-ak dana).
Ali daleko od toga da lik pogadja svaki put, pa da mogu da ti kažem trpaj na taj par koliko god imaš.
Ok, fala. Turim 1000 na to, i mozda ubacim Ferera.
Odigr'o 'vako:
N'Dong preko 4.5 skoka
Uertas preko 3.5 asistencije
Rejes preko 6.5 poena
Na 130 kinti dobitak 820.
Imas PVT Griffine.
Opet neki petparački tiket: lepo počne, ali se ružno završi
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2703851-987
Trpajte na Ferera danas
За вечерас, Сан Антонио пх2 (полувреме хендикеп 2). Ухватих мареја преко 39 гемова, сампдорија иде х-1, кордобу играо пх, и пао на херкулес усрани, кеца игр'о. Тако да мислим да ћу вечерас да будем толики баксуз и паднем само на једну, па бих предложио да играте сан антонио, имам утисак да ће да добију прво полувреме. :)
предражињо, да окачиш слику овог уертаса из барсе к'о икону у соби, и да истетовираш његов лик на дупету, страшно шта је човек погодио у последњој секунди, и ти погоди сва четири тикета... свака част. а криво ми што издува реал овако, бољи су били.
Nacional - Libertad GG3+
TIKET 1:
Nadal (h-9,5) 2
BB Bamberg 2
Šole 1
Prokom 1
TIKET 2:
Šarapova 1
Kvitova 1
Nadal 1
Ferer 1
TIKET 3:
Oklahoma 1X
Barselona 1X
Šarapova 1
Čak i da ova Oklahoma ne dodje noćas, pošto je to tiket sa najmanjim ulogom, danas sam se, malo je reći, US-RA-O od para na kladži :)
Koliki ti je..... dobitak?
5 hiljada dinara i 2,2 tisuće kuna.
Danas gistro bila dojava neki islandski kup, iz 2 u 1, ja metnuo 5 soma posto sam usrao rulet, reko' da se obogatim na brzinu, 0-0, 2-0... kenjam im u usta. Cekam EP da igram protiv Portugala i da se obogatim...
EDIT: Bravo Predraze macko, ubiJ ih sve!
ohoho, morao sam da to konvertujem u dinare. Čestitam.