Кладионица

1. HAAHAHAHAHHA GLUPANI

2. Ovo izgleda bila grupna uplata na X, tipa Sasa Ilic.

3. I nisu oni tako mali, to je '91, '90 godiste, znaci ljudi od po 20 godina, u najboljoj formi.

Pa mislio sam klinci u odnosu na većinu igrača iz A sastava.

Kad si cuo za neki klub iz Litvanije?!

Pa nisu to samo igrači iz domaćih liga. Ali ako je već bila toliko mala kvota na Ukrajince, onda me čudi što nije bio bar x. A šta ćemo sa jučerašnjim duelom Južne Afrike i Etiopije? Etiopija vodila 1:0, pa ti vidi! Ovi slepci jedva izvukli x, bilo 1:1. E, to ti je pravo iznenađenje. Ali kapiram šta si hteo da kažeš i da si se iznervir'o jer si puk'o na njih. Šta ćeš...

4. Gazimudo
    eo vecernji dubl:

osters 2
    Milano bezh2

izadje i ovo.
    A sto se selte tice reci cu samo jedno.. aj nek jos jednom neko zucne kako nema namesatnja u spaniji,italiji,engleskoj itd.. Ceo svet je uplatio na X, i oni mrtvi ladni odigraju X, i to bez kornera i suta na gol.

5. A ko to zuca da nema nameštaljki u Italiji, keve ti? :D Aj za Španiju i Englesku da neko govori, mada je i to apsurdno jer uvek ima nameštaljki, u manjem ili većem broju, ali za Italiju... Ma daj. Inače, odigram NBA poene, Parkeru bila granica 20.5, on dao 20 i na nagovor ortaka metnem glupog Ibaku preko 10.5 poena, drvo imalo 9, a prethodnu tekmu 20 i kusur i znao sam da će nešto lošije da odigra. Hteo sam da stavim Hardena preko jer je lošije odigrao prethodnu, ali sam kad malo bolje razmislim, bolje da nisam jer bi me onda sjebao samo Parker i to za pola koša. Katastrofa se nastavlja.

6. Blejce, gde igras te poene na igrace, da ne kazem igracke poene? E,da, moj dubl za danas

Holandija-Bugarska 1-1&3+
    F.Ostrva-Srbija 2-2&3+
    ukupna kvota 3.5

7. Ja sam odigrao ovo:
    Evropsko prvenstvo
    Pobednik grupe A: Rusija 85%
    grupe b:nemačka 100%
    grupe c:Španija 100%
    grupe d:Engleska 80%
    Vredi probati ... lepe su šanse da prodje ... oko 20 je kvota u zavisnosti u kojoj kladionici igrate.
    Ja sam stavio 100 din,a onaj ko igra na veće pare npm. za 1000 dobitak 20000 hm,hm,hm lepe parice,a 90% je prolaz.

8. Ae da ne kopiram sad, skoknite na stranicu vidite sta ja igram danas..

I vrlo verovatno cu uplatim Partizan - Zvezda 2 sa hendikepom 1.85. Posto su dali hendikep 9.5.
    Mislim da ce zvezda izgubi manje od 9 razlike, cak mozda budu i produzeci..

9. Bukvalno svi namestaju, ne lupetajte gluposti...

10. Niste me razumeli sta sam hteo da kazem.. nisam mislio neko od nas smrtnika,nego kad npr ode platini i sere kako nema namestanja u zemljama najjacih liga, al zato npr u srbiji ima. Pa ja sad mogu da izvucem iz svake lige bar 2 meca koji su 3za3,a sta mu to dodje nego namestanje? A da ne pricamo o pravim namestaljkama,prelazima,pustanjima,kalkulisanjima itd

11. Blejce, gde igras te poene na igrace, da ne kazem igracke poene?

U Sokeru. Ako nemaš Soker negde blizu tebe, probaj u Meridijanu, reče mi još davno ortak da tu ima igara bogaoca.

12. Singl:
    Kopenhagen 1 i T1 2+

Dubl:
    Federer - Del Potro (h-4,5) 1
    Kerber - Erani 2

13. Pederi smanjili hendikep sa 9.5 na 7.5.. al i dalje mislim da ce doci..

14. Srbija - Svedska PX
    Holandija U21 D2+
    Francuska - Estonia 1-1& 2-3
    Turska - Ukrajina X
    Jermenija - Kazahstan GG

15. Au Ljakse, kakav gospodski tiket! Drzim ti palceve

16. Mrtvi Kopenhagen primi sa igračem više 2 gola u zadnjih 10 minuta. PU!

17. Odigr'o tiket u Mocartu posle sto 'iljada godina. Ortak dobio pa je red da ga bar za siću zakinem. :)
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1022-2177266-987

18. Nisam mogao da gledam Francuze. Nadam se da ću se obradovati sutra kad vidim rezultate ovih Amera.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1108-5508595-987

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.