Кладионица

1. Odigrah nesto na brzinu,
    Francuska-Engleska X
    Ukrajina-Svedska X-1
    Real 1

2. Ma jeb'o im ja pas mater. Pazi ti ovo: onaj šuntavi KuPS je odigrao ukupno 11 mečeva, ne sećam se tačno koliko od toga su bila gostovanja, ali neka bude 5 ili 6, i od toga na gostovanjima imaju, tj. imali su pre ovog meča, gol-razliku 2:7! Toga se jako dobro sećam. 'Nači dali su 2 jebena ziljava gola na 5 ili 6 mečeva, a sad za 1 meč, i to na gostovanju, 5 komada! Samo još jedan dokaz kako je uzdajanje u statistiku go kurac.

3. Odigrah nesto na brzinu,
    Francuska-Engleska X
    Ukrajina-Svedska X-1
    Real 1

Opa!

4. Bravo Vule, razmišljaš isto kao i ja! :D

5. Ne znam da li ste skontali, ali evo od kad je pocelo EP desava se sledeca stvar. U 18h favoriti po kvoti kiksnu, a u 20:45 dolaze. Ja sam to slucajno skapirao, i kad sam video da su Francuzi (favoriti po kvoti) igrali 1:1, rebnusmo drug i ja po 1500 na Ukrainu. Dobismo tacno 7500. Lepo.
    Ne znam hoce se ova tradicija nastaviti, posto pocinje drugo kolo ali eto... Ja sam se opario.

6. Nikad ne igram ove prelaze ali danas reko da probam. Samo da ne izjebe Real.

7. Jbg, Englezi su pretuzni...mada, da ga ne munu Nasri, tesko bi dali gol ovi... Nakon sto padoh, stavio 3 hiljade na Voronjina i Sevaru, i vratih danasnjih ulog, jos sam u plus malo... Sutra igram Cesku 2, iako protiv sebe, jer protiv Grka ne igram, i naravno Ruse protiv Poljaka...

8. Jbg, Englezi su pretuzni

ne bi me iznenadilo da prođu kao čelsi... ista taktika... ne primiti go, ako damo, damo...

9. Ja ću da probam jednu bombicu za danas:
    Poljska - Rusija 2-2&3+ 6.70

10. Pa mogu ti reći Predražinjo da to može bez problema da prodje.Idem i Ja sad to da odigram :)

11. Odigrah

Grčka-Češka ppX @2.05
    Poljska - Rusija 2&t22+ @3.25
    Partizan - Čerga 1 (navijački, DOMINIRAJ!) @1.5
    Esters Veksje - Asiriska 1 @1.65

12. Još ponešto:
    Poljska-Rusija 2 2,55
    Grčka(1.p1,5)-Češka manje 1,30 (manje od 2 gola u prvom pol)

13. Пољска-Русија 2-2
    Грчка-Чешка Х-Х

14. Igram Ruse kao i svi, a za ovu prvu nemam pojma... prvo sam hteo na Cehe, ali sad cu najverovatnije na Grke...nekako mi je u glavi kad zamislim da se Samaras raduje, a ne Baros.. Grci definitivno. Za 2 hiljade Grci i Rusi, pravoslavna braca! To je to! LOVA!

15. grčka-češka x-x
    poljsa-rusija 2-2

19.07 kvota

16. grčka ppx, poljska 2/2, ester 1itm12+, čangčun 0-2, norveška 1, rusijaM21 1itm12+

17. Grci su bušni u odbrani, a ni u punom sastavu nisu nešto, a Česi ili dobijaju ili x. Ja cenim x, s tim da bi Češka možda mogla da dobije 0:1. :) Ja bih čak stavio 0-1. A što se druge tekme tiče, svi olako otpisaše Poljake, pa ja u inat mislim da će biti x. :D Ali norhmalno da su Rusi jači...

18. Русија 2-2
    Грчка х-1 (севнуће контрица кад нагрну чеси у другом полувремену, само тако)
    Холандија 1, 3+ (пичкурде, једну ће да добију, ја ћу да их јурим у свакој)
    Данска - Португал х-2 (чисто ако лале добију, да се закува мало у групи, лоолол)
    и звезда испод 73 поена (иако мислим да може звезда да добије, ал' да неће да иде преко 70)

квота 800!

19. Odigrah dva tiketića.
    1- Grcka-Ceska 1
    Poljska-Rusija 2
    Partizan-czv 1

2- Poljska-Rusija 2-2 i 3+
    Grcka-Ceska GG3+
    Jermenija-Andora 1 (uslov treća, kvota 1.05)

20. Braća mladi rusi se muče sovim šiptarima, ne mogu gol da im daju...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.