Кладионица

1. Ja odigrao bombastičan tiket.

Poljska-Rusija dp 22 kvota:9.50
    Grčka-Češka pk X-X kvota:4.65

Uk.koeficijent: 44.18

AJMOOOOOO!!!

2. odigrao za hiljadu

Grcka 1
    Rusija 2
    Zvezda 2

i za 2000

Vasteras 1
    Barueri 1
    Canada 1

Ovo drugo neki drugar poslao, kao padaju kvote, on gruva velike pare, pa ja ispratio cisto ako prodje...

3. Е'о мој тикеЈ за ово коло:

Грци - Чеси 2
    Пољаци - Рује 2
    Данци - Португалци Х
    Холанђани - Швабе 1
    Италијани - 'Рвати 1
    Шпанци - Ирци ХК1
    Украјина - Француска Х
    Швеђани - Енглези 2

4. MLB

Baltimor - Pitsburg 1 1,65

5. Sretoslave, zar te ne mrzi da čekaš to? :) Inače, jako interesantni rezultati dođoše danas kod onih klinaca, tj. U21. Kazahstan i Letonija odigraše 0:0, baš onako kako sam mislio, to ispratim sa 0-1 golova, kvota 3.10! A Ruje i Šiptari odigrali, verovali ili ne, 0:0, ja stavio 2-3. Slepci. Mada, stavio sam i Grke i Čehe 2-3, pa je veliko pitanje da li će to proći, evo već sad 3 gola... Inače, stavim i Iran i Katar 0-2, 83. minut, trenutni rezultat, pogađate, 0:0. :D

Braća mladi rusi se muče sovim šiptarima, ne mogu gol da im daju...

Vidi ga i ovaj igr'o. :D Samo si ti, pretpostavljam igrao 1? :)

6. Ponovo radi bioskop, ponovo radi bioskop!

Pod bioskopom podrazumevam Sportski kviz.

7. Kenjam usta bruderima iz suncem okupane Atine, morace da padne jedan singl na bacuske iz snegom zavejane Moskve...

8. I narafski, sve sam ubo osim jebenih pijanih Rusa i Šiptara! A tako lepe kvote sam ubo...

9. Deste bogatuni... "Nemacka-Holandija, Portugal-Danska", vasa ocekivanja? Ja mislim Nemci 3+, Portuga 1.

10. Ja ću staviti na one na kojima je veća kvota :)
    Zajebavam se ... stavljam na Nemce i navijački na Portugal ali biće teško i mislim da Danci mogu čak i Portugalce da pobede.Daleko će Danci da doguraju

11. Pu-pu jezik pregrizo, vise volim portugalske cigane, nego one plavusane.

12. Ja tudej plejujem za 2 hiljade dinarcica...

Danska-Portugal 1X
    Holandija-Nemacka 2... Portugal mi je kurac od ekipe, Danci su ih vec dobijali, ne vidim zasto ne bi uzeli bar bod, a za Nemce ne treba trositi reci...

13. Moj drug stavio crvenu na Švabe da osvajaju pa se ja nadam nekom pivu i navijam za Pancere.

14. Danci i Portugalćani 1:2 ili 0:2, Holanđari i Nemci x. U najavi. :)

15. Sta kazu prasići i međedi za danas, nisam ih pratio?

16. Vidi ga i ovaj igr'o. :D Samo si ti, pretpostavljam igrao 1? :)

1 i t12+ , nisam ni gledo kvotu, 1.25...smešno

A što se tiče današnjih utakmica, 1 na holanđane i x-2 portugal...malo da kontriram svima :)

17. Blake Griffin
    Danci i Portugalćani 1:2 ili 0:2, Holanđari i Nemci x. U najavi. :)

даће бог, ја пис'о на португал, и на холанђане 1х. не могу да ме изјебу те лале двапут, ваљда :Д

18. не могу да ме изјебу те лале двапут, ваљда :Д

Neće valjda jebo ih pas, ako izgube mogu da se pakuju.

19. Portugal X-2 (Kristijano iz slobodnjaka i iz penala), kraj 0:2
    Nemci, isto valjda iz iksa, ali logicnije mi je 2-3 gola IIp
    Valjadolid g1+

20. Za EURO:

Danska - Portugal tim 2 2+
    Holandija - Nemacka X v ppX

Za basket:
    Milano - Sijena 2 sa hendikepom
    Real - Barca 2 sa hendikepom

Od tenisa:

Dodig bezh 1

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.