Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja odigrao bombastičan tiket.
Poljska-Rusija dp 22 kvota:9.50
Grčka-Češka pk X-X kvota:4.65
Uk.koeficijent: 44.18
AJMOOOOOO!!!
odigrao za hiljadu
Rusija 2
Zvezda 2
i za 2000
Barueri 1
Canada 1
Ovo drugo neki drugar poslao, kao padaju kvote, on gruva velike pare, pa ja ispratio cisto ako prodje...
Е'о мој тикеЈ за ово коло:
Грци - Чеси 2
Пољаци - Рује 2
Данци - Португалци Х
Холанђани - Швабе 1
Италијани - 'Рвати 1
Шпанци - Ирци ХК1
Украјина - Француска Х
Швеђани - Енглези 2
MLB
Baltimor - Pitsburg 1 1,65
Sretoslave, zar te ne mrzi da čekaš to? :) Inače, jako interesantni rezultati dođoše danas kod onih klinaca, tj. U21. Kazahstan i Letonija odigraše 0:0, baš onako kako sam mislio, to ispratim sa 0-1 golova, kvota 3.10! A Ruje i Šiptari odigrali, verovali ili ne, 0:0, ja stavio 2-3. Slepci. Mada, stavio sam i Grke i Čehe 2-3, pa je veliko pitanje da li će to proći, evo već sad 3 gola... Inače, stavim i Iran i Katar 0-2, 83. minut, trenutni rezultat, pogađate, 0:0. :D
Vidi ga i ovaj igr'o. :D Samo si ti, pretpostavljam igrao 1? :)
Ponovo radi bioskop, ponovo radi bioskop!
Pod bioskopom podrazumevam Sportski kviz.
Kenjam usta bruderima iz suncem okupane Atine, morace da padne jedan singl na bacuske iz snegom zavejane Moskve...
I narafski, sve sam ubo osim jebenih pijanih Rusa i Šiptara! A tako lepe kvote sam ubo...
Deste bogatuni... "Nemacka-Holandija, Portugal-Danska", vasa ocekivanja? Ja mislim Nemci 3+, Portuga 1.
Ja ću staviti na one na kojima je veća kvota :)
Zajebavam se ... stavljam na Nemce i navijački na Portugal ali biće teško i mislim da Danci mogu čak i Portugalce da pobede.Daleko će Danci da doguraju
Pu-pu jezik pregrizo, vise volim portugalske cigane, nego one plavusane.
Ja tudej plejujem za 2 hiljade dinarcica...
Danska-Portugal 1X
Holandija-Nemacka 2... Portugal mi je kurac od ekipe, Danci su ih vec dobijali, ne vidim zasto ne bi uzeli bar bod, a za Nemce ne treba trositi reci...
Moj drug stavio crvenu na Švabe da osvajaju pa se ja nadam nekom pivu i navijam za Pancere.
Danci i Portugalćani 1:2 ili 0:2, Holanđari i Nemci x. U najavi. :)
Sta kazu prasići i međedi za danas, nisam ih pratio?
1 i t12+ , nisam ni gledo kvotu, 1.25...smešno
A što se tiče današnjih utakmica, 1 na holanđane i x-2 portugal...malo da kontriram svima :)
Danci i Portugalćani 1:2 ili 0:2, Holanđari i Nemci x. U najavi. :)
даће бог, ја пис'о на португал, и на холанђане 1х. не могу да ме изјебу те лале двапут, ваљда :Д
Neće valjda jebo ih pas, ako izgube mogu da se pakuju.
Portugal X-2 (Kristijano iz slobodnjaka i iz penala), kraj 0:2
Nemci, isto valjda iz iksa, ali logicnije mi je 2-3 gola IIp
Valjadolid g1+
Za EURO:
Danska - Portugal tim 2 2+
Holandija - Nemacka X v ppX
Za basket:
Milano - Sijena 2 sa hendikepom
Real - Barca 2 sa hendikepom
Od tenisa:
Dodig bezh 1