Кладионица

1. Jeste, al treba 10 dana zaredom da ubodeš kvotu 1,6 :)

2. Ja sam igrao na taj fazon. Kupio sam patike posle nekoliko dana (9000 cini mi se). Samo sto sam poceo sa 50 i cepao sam kvote 3-4.
    Mozzart online kladjenje ti preporucujem, ja sam isto jedno vreme igrao tako, bio u plusu, ali sam onda poceo da se alavim i ode sve do kurca.

3. Kenjam usta ovi Ircima smrdljivim, ne mogu gol da daju... a i ja poceo da jedem govna. Stavio italiju X, i Spance gg, kao velika kvota.. Za sutra mora dobro da se razmisli, posto Francuze ne mirisem, a Englezi su kurcina od ekipe...

EDIT: Bravo Predraze macko, trpaj jaja!

4. Ako se neko kladi online, može da proba bejzbol ako hoće:

Kanzas - Milvoki 2

Teksas - Arizona >10.5 poena

5. свака вам част момцови.

сутра типујем да швецка игра икс, мирише ми, поготово што енглези немају рунеја. ал опет ја то онако лаички. немо да ми вјерујете

6. a Englezi su kurcina od ekipe...

Napokon da ovo čujem od nekog drugog.

7. bla,bla,bla IGRAJTE NA ENGLEZE 2,a Francuze preskočite ako hoćete danas da uzmete neke pare.
    Uzdravlje!

8. Sad sam malo studirao ove parove...Francuzi relativno lako prolaze Ukrainu, cak su ih prosle godine drknuli 4-1. Ukraina nista spec, domacini su, imaju bar solidnih igraca, ali mislim da ne bi trebalo da se dovodi pobeda Francuza u pitanje. Ja bih voleo da je vec kvota, recimo 2.20, ali sta sad. A Englezi mrtvi, Svedjani imaju bolji skor u medjusobnim duelima, nikad nije bilo nesto golova, tvrdo stalno..Eventualno da usere Engleze, ali ja cu tu neke golove da munem, 0-2 recimo, ili cak X pp ako je veca kvota...

9. Odlican sistem, cim dodjem sa mora krecem :D

10. Ja cu da probam na 50 dinara i Engleze i Svedjane duplu pobedu. Oko 3300 dobitak. A za drugi "realni" jos moram da razmilsim.

11. Fiks dana Cigosi - Grobari bezh2 kvota JEBOTE 2.1 !! Ej na ljude koji 10 godina karaju , pisaju po sirotinju i gadjaju zgadiju kavijarom oni stave kvotu 2.1 u jebenom zelezniku sa kapacitetom 1000 mesta!!!

Dosta su se cigosi kurcili, sad je vreme za ladan tus, elegantnih 10ak razlike i cao zdravo, vidimo se pa naravno SLEDECE SEZONE.

Od fuce sta ja mislim da ce doci:

Ukrajina - Francuska X v ppX (stisnuce se domacini, njima odgovara i X ovde, a verovatno ce u drugom da ga metne francuska,pa posle ovi mozda izjednace a mozda i ne)
    Svedska - Engleska 2 v pp2 (jes da su englezi raspad,al pokazali su i protiv francuza da kad igraju ofanzivno moze nesto da se uradi. Cenim da je ovo tekma gde ocekuju 3 boda,tako da mislim da ce da napadnu. )

12. To od onog kolege? :)

13. Ne, to je od drugog prijatelja

14. U svakom slucaju jako lepo. Mada nisam mogao da poverujem da je kvota da Torres da vise golova od Duff-a 3.80
    Propao je Torres macka nacisto.

15. Uff tek sam sad "prebacio" to u dinare na nekom sajtu. Pa to je preko 130 000! Ajao...

16. Lepe parice ... Izbacio on na fejsu, pa ja video ... Ode dečko lepo u šoping :)

17. Francuska 2
    Engleska 2-3 gola za tisuca 5...Hteo sam da ubacim ovde i Zvezdu kec, ali su smanjili kvote za 0.20 u svim kladionicama i Italijane protiv Irske 1, jer je 1.65 bila kvota, ali je svuda smanjena na 1.25..tako da ce i ovo biti dosta, pa cu sutra smisliti na sta cu umnoziti.. :)

18. engleska
    francuska
    partizan H(-2.5)

8.4 kvota

19. Jel se zna kad ce francuzi da nastave?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.