Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
u 19h
Engleska GG3+
Derbi <148,5 poena
Tampa bay 1 (bejzbol)
Detroit (9.5) - Kolorado više poena
Danas neki car u dopuni stavio kao tačku na sve šta je mislio da će doći, i to neke teniserke, neke pizde materine za koje ni ja nisam čuo, i sad videh da je nekoliko njih prošlo, ako ne i sve. :D Kakva poklon kvota na Francuze, jebote... Pa jači su 10 puta, i još su prvu tekmu odigrali nerešeno i sad im treba pobeda. Koje sam pare mog'o d' uzmem samo da sam imao neku bar malo jaču kintu...
tako i Ja Blejk za Nemce sam bio ubedjen MA 100% i imao pare ali jbg navikao najviše 500 din da stavljam na tiket I NIKAKO VIŠE.I naravno i promašujem i pogadjam,a u lepom sam plusu jer Ja čuvam tikete i brojim :)
Pa i Hrvate X sam bio ubedjen ali ne kao Nemce koje obožavam jer me nikada nisu razočarali.
Gazimudo ubijo sa predlozima. Bravo.
DO BI LA
E ljudi dosta filozofiranja ...
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/292628_224071401046361_1368189327_n.jpg
(ne stavljam više od 500 din. na tiket ... jbg pogrešio dečko u kladži jednu nulu,a ne može kao da stornira bla,bla)
Jel bila malo prpa kad su okrenuli Svedjani? :)
Najiskrenije >>> NE
Nije mi jasno kako su kod ove zhajkove slike obe tekme pocele u četvrtak, jedna u 20:45, a druga u 23:00...možda ima nešto na tom tiketu u šta se ne razumem.
P.S. Uplatio sam soma na karticu i samo sam obrnuo 500 što sam dao. Kad nemam muda da grunem veći ulog na francuze nego ko sisa igram obe tekme duple šanse.
Sranje kod tog klađenja preko kartice je jedino što ne može da se igra posle 23h al' jebiga.
Piše čet jer se igralo na staroj listi u utorak.A nova izlazi u petak ... ko i u većini kladionica uto-pet.
Ma da...juče je sve bilo ko nacrtano....Ko nije igrao 2 na Francuze i iskoristio ovu poklon kvotu jbg... Ja sam isprao svima u kladži mozak da opale dve dvojke. Dobar sam od juče oko 15 crvenih sve ukupno ali ovaj tiket mi je pobednik <3 http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1200-6370774-990
Danas ću baciti 2 singlića na po crvenu i po pa šta bude (il se loče bogato večeras ili se cirka jelenko xD)
Rusi dvojka i Chalon >151.5
Zhajk, jel i dalje ne stavljas vise od 500?
Tračice, nije ovo meca tema.
Treba da imaš pare. Šta ti bre treba kao objašnjenje? Je l' imaš karticu? Odeš i uplatiš minimum 1000 dinara u Mocartu u kojem igraš i pikaš preko neta. Trebalo bi da je minimalan ulog ostao 50 kinti, nisam siguran jer sam se u međuvremenu prešaltao na Soker koji mi je bliži. I da, naravno, opet me sjeba jedna tekma. Jebote, para ni na jebenom vidiku. Bravo Miraše, leđendo. :)
Da, da.
Znači, 'iljadarka je minimum, ok...Fala.
Pa zavisi od oni koji kucaju tikete :) jbg zeznu se sa jednom nulom.
engleska
francuska
partizan H(-2.5)
8.4 kvota
pale 84 marčiole
danas
rusi
grci
barsa
češka odbojka
španija odbojka
8 kvota... ove dvije zadnje zbog radi uslova...
Kladio bih se, ali nemam prebijene kinte... Igrajte na Rusiju žute kartone (ima mislim u Balkan Betu), a Poljaci mislim da će pokupiti jedan crveni...
Pa zavisi od oni koji kucaju tikete :) jbg zeznu se sa jednom nulom.
сереш да те је усрало да ти је откуцао 5000, а ти му дао 500? ако је тако - до јаја, онда су то најлепше паре :Д
но, и ја типујем на русе из икса у два, а у другом мечу пољска хендикеп победа, и аупичкуматерину!