Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mislim
Cao Zhajk.
To nisam Ja napisao :) to je naspisala moja Schauma!!!
(mamu mu jm i Del Boskeu,kakav majmun i on i njegova taktika ... odraće ih švabe u finalu ali mislim da će konačno početi barem sa jednim špicom tj. Toresom .... eee a u najboljoj je formi Ljorente i on mu ne daje šansu ... sunce ti jm kakva budala od trenera ... )
Vredi li igrati na Nemačku iz keca?
aha ... Da su mutavi španci (je*ala ih njihova taktika) da li gol u drugom poluvremenu i poberdili ...čekao bi švabe iz 1-1 za 24.000 din.Del boske najveći krivac ... jbt Iniesta sve uradi ali nema špica koji bi završio akciju.Ako tako budui igrali u finalu nemci će ih ubiti ko majka.
"Pricao" sam vam pre o ovome i znam da mi niste verovali :)
Sad sam gledao nesto na fejsu i slucajno sam se setio da pogledam. Drugov komsija. Za 3 godine je ubo 5 ovakvih. Jedan od njih je bio preko 300 000, a ostala 4 ovakvo od "malo" preko sto :)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/302275_258312140880002_1969261164_n.jpg
eeee to je najbolje igrati :) bravo za tiket ... Ja sam ubo jedanput na 50 din. 12.000 i nešto na foru 2+,2-6,2-5 itd. ... to vredi probati ... Pogotovu ako ubodeš Francusku 1,2ligu jer su tamo lepe kvote na 2+ ... A i Italijani su odlični. Sve u svemu odlično.
Ja ne umem golove da igram. Ili uplatim 300-400 na tiket ili uzmem 100, pa onda obrcem svaki dobitak. Nemam bas ovoliko srece. Ma da iskreno, nisam nikad ni pokusao.
Jebote, koliko me neće, ovo je neverovatno! Jebem ti i tenis glupi i sve u pičku materinu! Ne igram više to gomno za više od 20 kinti. Lepo uzmem sebi neki ledeni čaj ili kocu, a ne da bacam pare na ta govna i da ništa ne dolazi!
Kakvi su useri ovi Italijani da to nije normalno ... Ma dobijaju švabe do kraja da ga je*em ... Neće gol Nemce ali uće kad tad,a onda ih razbijaju ...
Sjebo me Nadal jebeni! Od sedam utakmica igrao i njega i on mi obori tiket, čak sam i Italijane pogodio!
зајк, оде ли? или си нови џанки? :)
Žajk tone, Žajk pao:)
Kako dobro manijak preformulisao onu Zhajk može, Zhajk zna. Manijače kralju.
nisam bio aktivan nešto na ovoj temi, a ne znam što, kad sam tenkre ololo. Moraću za mesec-dva da se uključim žešće kad počnu lige i da počnem pomno da vas pratim, ima potencijala za neki dobitak:)
E da su napočetku da li gool Nemci bila bi druga(a imalio su odlične šanse) priča ... Italijani iz prve šanse tj. NEOPREZNOST JEDNOG NEMAČKOG ODBRAMBENOG IGRAČAi pik goool ... Mrzim italijane i kako su prošli kvalifikacije i kako su stigli do ovog finala ... Jedino PIRLU skidam kapu ( uz Di Natalea koji mi je jedini italijanski fudbaler koga cenim)... Pirlo je kreator igre i stvarno je neverovatan,ako on ne igra dobro odoše sve u k*c ...
Neću više da prognoziram :) ali navijam za ove Špance (ne zato što ih volim već zato što mrzim italijane >>> manipulatore )
Kako sam osetio Nemačku iz keca u kec lololololo. Sramota me.
значи још један џанки... е јебежга. ја мислио да овде има људи од речи.
шпанија - италија 2-х, и италијани дају гол у продужецима и иду даље, опааааааа!
Đe ćeš dalje od finala čovječe?
хахах, врхунска испала, признајем, касно сам видео, ал' је поента да побеђују цигане :Д