Кладионица

1. PuppetMaster
    Zasto si toliko ubedjen za X?

кхм!:)
    добро, коначно да забодем нешто на европском првенству. један прелаз, и један сингл, имам за полуфинала где гађам португал гг3+ и немце 1-1.

2. 166 динара улог?:Д

дакле, мислим да ћу да пишем сутра ово што написах горе, и још размишљам обе текме да пишем гг1.

3. aleksandarkg prelistaj zadnje dve,tri strane ove teme i shvatićeš zašto je stavljeno 166 dinara ;)

4. ja na stranici ostavio ovo:
    X v ppX 1.5 WIN
    X 3.05 WIN
    0-2 1.45 WIN
    tr 0:0 6.0 WIN
    tr 1:1 5.5 naravno LOSE!

A na tikete stavio rezultate po 500 i X na 1000. Nisam los, 4 000 profit.

5. Plače mi se jbt... 2 puta jebeno vode i ubijaju ih celu utakmicu i onaj debeli slepac od sudije svira ovima niđe veze penal za 2:2...pa neko me je ukleo...neću više da igram.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1200-6532294-992

6. и мене је бацио сантос и то јуначки, а гледао текму. и сад сам опет на нули, а био сам у баш лепом плусу после енглеска - италија. јеботебог. как'и курац пенал, види се да је ишао да падне.

7. Jebena vukjalija dabogda izgorela picka joj materina odvratna. Kurce se kao mi u fulu sajt, baguje ko da ga hostuju na abakusu. Supicku materinu1

8. Колико ме неће! Чекам да хелсинки муне 1, и да мупа извуче бар х, или победи, ал' курац, не иде! пу!

на целом ЕП није дошла текма 2-1 или 1-2. зато шпанија 1-2, аукурац! :Д

9. Pa nije ti evropsko Genćelbrigi, pa da igra te prelaze!. Igraj ishod drugo poluvreme, sigurnije ti je to;)

10. Igraj ko izvodi početni udarac. Kvota 2 na obe ekipe.

Staviš 10km na ekipu i prekrstiš se. Dobiješ 20 km i kupiš vopsa, odigraš live tiket na rezultat, ostatak para u džep i gledaj tekmu.

11. Makarone, postoji mala rupa u toj tvojoj teoriji: šta ako kojim čudesnim slučajem ne dobije? :) Jebem ti život, danas opik'o neki glupi tenis, jedva da je išta došlo. 'Bem ti i gemove i sve kurce... Koliko me neće, pa to je neverovatno! Nisam ubo tiket, ne pamtim.

12. opizdio sam španjolce i boku pa kud puklo... a puće po mom novčaniku

13. Šta igrate te gluposto hokej,tenis,košarku ... U fudbalu su pare samo treba verovati u sebe tj. imati muda staviti lepe pare gde mislite da dolazi.Pratiti i proceniti gde i na koga odigrati i uz to bez sreće nema para.

14. Prekrstiš se Blejk i ne možeš da padneš! :)

15. AJ ONDA PROCIJENI POLUFINALE a nemoj nanadno dolaziti i srati nego reci i nama :D

16. Španija pobedjuje u regularnom toku utakmice (2:1 ili 2:0 verovatno)
    Nemačka pobedjuje u regularnom toku utakmice (3:1 ili 3:0 verovatno)
    FINALE NEMAČKA POBEDJUJE ... ako promašim ovo ne dolazim nikad više na vuku

(kako serem)

17. е добро. мислим се у пола 9 шта да играм, а не могу да гледам текму да не одиграм ништа, и одем и бацим паре на х-2. из икса у шпанце, лоолол. јебежга, јес' да навијам више за португалске него за шпанске цигане, ал' мислим да ови други 'оће да прођу нешто усрано. и сутра 1-1 на немце, иако сам размишљао јуче да ставим на то х-х.

18. Igram kec juče - škrabam, kontam ma iks - škrabam, 0-2 ili 3+ majku mu...ma može biti tvrdo a može i mekano...AUPIČKUMATERNU, ćao Verice...i popijem te pare što sam hteo uplatiti. Naravno skontao sam da šta god da sam uplatio došlo bi suprotno, vako je bolje. Danas isti kurac...ja nemam predstavu šta bi moglo doći između švaba i žabara... Možda neki glibavi 0:0 iks ko sinoć? Žabari su to, smrdljivci...i onda će proći na penale gube gubave...i u finalu će da iscmizdre neki penal...ili ako slučajno daju gol valjaće se do kraja utakmice... Ma u kurac, neću ništa da igram!!!11

19. Da li neko stvarno misli da Ozil i kompanija nece da rastrte zabare sa bar 2,3 razlike?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.