Јао брате, шта је текми данас! Па што не кажете, ја скроз заборавио. Мрзи ме да се кладим на ове летње куртон лиге, па нисам ништа ни пратио осим јевропског. :Д Са' ћу нешто додиграм, па јављам.
ЕДИТ: Дуче, тај Хибернијан је из Малте. 'Де си то наш'о диграш? хД
Gazimudo, posetio sam ti sajt, i ono poslednje predloženo mi se sviđa, samo bih jedno od ovoga izbacio da bih stavio sve na jedan tiket.
Šta bi ti izbacio?
Lokomotiv M - Bursa - GG3+
S. Coloma (+4) - Twente - 2
Ordabasy - Jagodina - ppX
Gomel - Vikingur - pp2+
Gomel - Vikingur - pp3+
Pa moras da izbacis jedan tip Gomela, posto ne mozes 2x jednu tekmu na tiket. Naranvo, sigurnije je 2+prvo,al imas ti njuh za ovakve tekme,tako da najbolje poslusaj sebe.
Ha, tačno sam znao da nećeš da izbaciš Jagodinu!
A ovo oko Gomela znam da ne može ista tekma više puta na istom tiketu po tome što sam jednom kad sam bio mali odigrao na istom tiketu 6 varijanti tekme Grobari - Cigani:
Grobari - Cigani - 1
Grobari - Cigani - 2
Grobari - Cigani - X
Grobari - Cigani - 1-2
Grobari - Cigani - 2-1
Grobari - Cigani - 3+
Rekli su: Imaš li ti ličnu kartu?
Бај д веј, свака част на поготку за Јагодину!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Odigr'o dva tiketa, 3000 iljade čekam, ako da Bog da ubodem pa da idem na Vodova fest.
Dzanki padas na Stebea i na ove siptare Teutu
Stavio sam na Hibernian protiv Sarajeva!
Јао брате, шта је текми данас! Па што не кажете, ја скроз заборавио. Мрзи ме да се кладим на ове летње куртон лиге, па нисам ништа ни пратио осим јевропског. :Д Са' ћу нешто додиграм, па јављам.
ЕДИТ: Дуче, тај Хибернијан је из Малте. 'Де си то наш'о диграш? хД
Gazimudo, posetio sam ti sajt, i ono poslednje predloženo mi se sviđa, samo bih jedno od ovoga izbacio da bih stavio sve na jedan tiket.
Šta bi ti izbacio?
Lokomotiv M - Bursa - GG3+
S. Coloma (+4) - Twente - 2
Ordabasy - Jagodina - ppX
Gomel - Vikingur - pp2+
Gomel - Vikingur - pp3+
Pa moras da izbacis jedan tip Gomela, posto ne mozes 2x jednu tekmu na tiket. Naranvo, sigurnije je 2+prvo,al imas ti njuh za ovakve tekme,tako da najbolje poslusaj sebe.
Ево ме. Има баш добрих парова, мор'о сам да претерам и одиграм тикет од 13 парова. :Д Одигр'о све очекивано, гарант ће нешто да ме сјебе:
Металург Скопље - Биркиркара (ХК 0:1) 1
Челик НШ - Борац БЛ х2
Ганџасар - Стрејмур 1
Хонвед - Фламуртари 1
Вестманејар - Свети Патрик х2
Тор - Бохемијанс х2
Актобе - Торпедо Кутаиси 1
Даугава - Судува 1х
Сиаулиаи - Левадија х2
Калмар - Клифтонвил (ХК 0:1) 1
Зимбру - Бангор 1
Сеница - МТК х2
Цеље - Дачија 1х
Ha, tačno sam znao da nećeš da izbaciš Jagodinu!
A ovo oko Gomela znam da ne može ista tekma više puta na istom tiketu po tome što sam jednom kad sam bio mali odigrao na istom tiketu 6 varijanti tekme Grobari - Cigani:
Grobari - Cigani - 1
Grobari - Cigani - 2
Grobari - Cigani - X
Grobari - Cigani - 1-2
Grobari - Cigani - 2-1
Grobari - Cigani - 3+
Rekli su: Imaš li ti ličnu kartu?
Бај д веј, свака част на поготку за Јагодину!
Jagodina bila tip dana! A krivo mi jer sam prosle nedelje bio picka i nisam stavio X2 na ove,a znao sam da ce curani da izduvaju!
Uzecu od caleta tiket da okacim ovde, sinoc na 1000 din, pao za 551 hiljadu, Klub Briz-Mehelen gg3+...pogodio fazon 15 parova... :)
Oborilo me pola gema. 'Bem ti sudbinu. Mada kad vidim ovo što je bvdlga napisao, odmah mi je lakše. :D
Jel vidite kakve me kvote obaraju??? Smesno...ali sad kad je najteze nema da se bataljuje i pauzira, nego se krecs u kontru i pojacava ulog...
EDIT: Ljakse, nije lose to trpanje utakmica moze dobro da te usere, izlazio sam par puta i to bas dobro :)
@ dzankee
dobro nisi celu listu stavio na tiket i cudio se sto si pao.
Ko nastupa ove godine?
Al i dalje Gazimudo, jel vidis kvote? :)) kazem ti par puta sam ubo i vise tekmi i vece kvote od ovih :)
Дошао је лолол, 4,50 квота. Паднем на један јебени пар јебо матер, и то најмања квота.
Razmišljam ovako:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2816862-998
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6336243-998
Bio bi red da i Ja nešto danas zveknem tj. za vikend.
Pauza je dosta trajala
Lozana - Tun 1 1.75
Izgleda da je 3 za 3 :)
Na flashscore-u je Tun domacin.