Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
jes bre, moja greska :) kakogod ja nemam ni dinar tako da necu ispratiti ovo, a ko prati - srecno :)
Napravio nalog na www.sportingbet.rs Uplatio 5 soma, 2500 bonus.
Stavio 500 kinte na
Young - Johnson 1 1.50
Rusija - Ceska 1 1.45
Davidenko - Nieminen 1 1.70
Miler - Matosevic 2 1.90
3500 dobitak
Kakva glupost da ovo kažem, ali uvek postoji Nada Blam:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-7235559-998
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5732100-998
Sjeba me jebeni Malme. I to se razmišljao da li da stavim 1&2-3 ili 1&3+. A ne morate da mi verujete, ali danas u kladži gledam onaj Đurgarden, i života mi, pomislim da to može da dođe 1-x. Ako mi ne verujete, ima da vam dovedem jednog ortaka koji je bio sa mnom u prodavnici i rekao mi da Đurgarden vodi na poluvremenu. :) Jebote, koliko nemam jebene sreće a ni jebenog mozga pa da sam bar to stavio na onu zajebanciju od 20 kinti. Jebote.
Proso davidenko...Ladno sam odigrao ove Ruse basket, a ne pise nigde kad igraju? neko da pomogne?
Predlazem da se danas, za crvenu, ili dve crvene odigra(po mom misljenju sigurice):
Bazel 2 1.35
Salzburg 2 1.35
Liberec 1 1.25
Partizan 2 1.35
Ukupna kvota 4.15
Mislim da nece niko da omane, a jos moze da uleti i Helsinburg.
Овакви обично и утерају туксона, маму им јебем.
Ono jes'... Sta mislis da moze da obori?
Шта знам, Базел у двојци увек смрди, али јебига можда сад баш дође. :)
Kolika je kvota?
1.30, do možda 1.40. U Sokeru je 1.30.
Сад сам уплатио покер за 10 јура, па ако дигнем нешто, ставићу на Базел.
neko mora da zajebe mandrile danas koji trpaju na ove minorne kvote kao mutavi...
Uvek se desavaju pizdariije. Mada za ove timove protiv kojih igraju ovi navedeni nisam ni cuo, cak ni za zemlje iz kojih su...He he, fora-fora.
Kako bre nisi cuo, pa ja znam tamo sve :) nisu bas iz picke materine al su losi dosta :)
To je dovoljan razlog da odigram, pa cemo veceras da proklinjemo F91Dudelangde iz Asgavfdvdfvsfsfsagija :D
Ja konstantno pucam na uzivo kladjenje....vecerasnji tiket
Mallise - Soeda broj gemova u prvom setu 9,5 (vise)
Valeta - Partizan H2
kvota 2.5
Tiket, Bolje tipujem sta cu da padnem, nego sta cu da uhvatim.
Meni danas onaj car u kladži prvo iskucao da će taj Dambldor ili kako se već zovu da dobije Salcburg 2:0, a ja igrao 0:2. Koja bi bila fora da je došlo i da nisam menjao, kvota bila 27 i nešto. :D
Ma idi... I odakle su uopste ti konobari. :D