Кладионица

1. Iz Luksemburga, lololo

2. http://www.dodaj.rs/f/3R/m9/1v2KQIXu/.png

јебени шамрок
    први тикет у новој сезони.

ове 3 цртице код задња 3 пара су друго више, само не знам зашто не приказује.

3. Opet pukoh na uzivo, odigrao na neku likusu da ce da uzme prvi poen u gemu i ona naravno uzgibo...kakvo sranje jebotge...

inace, stavio sam 1800 na

12:00 Lopez - Hajek 2 2.15

Malo da se povratim, red bi bio da dobije ovaj...nije igrao 1. kolo predao mu ovaj odma, a Lopez igroa 3 duga seta...

4. Reko mi kum da nameštaju ove prijateljske.
    Kum mi, inače, čuva ovce na Zlatiboru, ima lap top uza se i dobija 300 eura mesečno za čuvanje ovaca.
    Moj današnji tiket:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5757102-999

5. Reci kumu da se ne zajebava, da trazi vise. Dace mu sigurno. Vise se to placa.

6. Turih 2 soma na gulbisa uzivo, 2.3 kvota bila :)

Veceras za jaci ulog u hendiju igrajte ove manje kvote..

7. Niko ne igra LE, a? :)
    Pa dobro, evo nešto od mene.
    Anži - Honved 1
    Kazar - Leh P. 2
    Diferdanž - Gent 2
    Apoel - Senica 1
    Bnei Jehuda - Širak G. 1
    Eskizehir - Sent Džonston - 1
    Rozenborg - Ordabaši 1
    Slaven - Portadaun 1
    Rapid Beč - Mypa 1
    Jang Bojs - Zimbru 1
    Tvente - Inter T. 1
    Maccabi N. - Kups 1
    Na uloženih 100 dođe 2128 din, pa izvolite. :)

8. Ljakse, pa zar nisi mog'o i sam da to zaključiš, jebemumater? :) Doduše, mog'o si da pretpostaviš, nisi mogo sigurno da znaš, osim ako ne poznaješ lično nekog fudablera. Evo ga tiket koji 100% prolazi.

Ludogorets - Dinamo Zagreb 0:2
    Maribor - Željezničar 1&2-3
    Budućnost - Slask x p.p.

9. 10 сома на дуплу шансу Динамо и аупичкуматерину!

Будућнос' мислим да ће да испуши.

10. Ахахаха! Ахаха! Провукох се кроз иглене уши! Јебем ти Динамо, да ти јебем Динамо!

11. stavio uzivo soma na

spanci - slovenci u20 manje od 145.5

12. Peer - Johanson 1 1.75

Ulog 2000
    Dobitak 3500

13. Ima l tijea para na kladionu,,,, I ja je odigram ponekad, pa kažem da sam sportski tip hehe,,,,, pozz,,,,

14. јебем сто мајки розенбургу. е. ја сам мислио да једино јагодина мртва може да прими гол од ордабасија, кад оно розенбург прими 2! а ухватио и звезду, и рух, и левски, и јуче молде 1 и будућност 0-2, на 250 динара, и ови ми утераше до слепог црева. говнари.

15. Утихнули сте...

Сингл...

Валур - Фрам 1 (1.95)

16. Nedajte dumre tema. Imam "genijalnu" ideju. Koliko je kvota da ameri osvajaju zlato u basketu na olimpijadi? Bilo bi super i da je 1.10 :)

17. Toliko je.

EDIT: Postujte nekad neki tiket, cisto da ne bude da spemujem :D

18. PuppetMaster, 1.14 je kvota. Kakva ti je ideja, da se skupimo nas 10, damo po 200e i uplatimo zajednicki tiket na singl da Ameri osvajaju, posle svi zaradimo po 20e, i uzivamo mesecima od tih para ne radeci nista? :D

19. Baguje mi intelekt u poslednje vreme pa će biti sreća ako pogodim više od polovine parova, a ako pogodim sve, razapinjem šator za jednu osobu:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-3599585-1001

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.