Кладионица

1. Љубим модре у курцов! У деведездесетом га мунуше!
    Још сутра да не закажу розенбург, и ови наши слепци, и мађари и цигани, и ја добар!

а сутра ћу да вежем и твенте 2 са елфзборгом 1, и таман.

2. хахаххаха, каква је ово шала проклета...Колико су само навлачили за Динамо, и онда кад више нису могли, укења их гол у 98....а човек 5 мин продужио. :) Ово је ко Партизан својевремено против Милиционара кад је играо, судија продужио, прошла надокнада, пао мрак, и тек кад га муноше, свира крај...Али стварно, ако ово није због оног намештања са Лионом прошле године, не знам због чега је онда овако суђење било...јебеш ми све...

3. I još je došlo 2-1.

4. Poslednja nada..

Panova - Bracikova 1
    Ukrajina - Bugarska 1
    Crna Gora - Finska 1

Dobitak 5500

5. Џаки, кад почиње прва?

6. Колика је квота за јединицу на Зету?

7. ^ 2.20 Чини ми се да је пала.

Ја игр'о овако:

Звезда даје 5+
    Сарајево - Левски 1х
    Гент - Диферданж 4+
    Дила Гори - Архус 2
    Зимбру - Јанг Бојс 2
    И.Турку - Твенте 2
    Хонвед - Анжи 2
    Рид - Шахтар Солигорск 1
    Зета - Јиваскула 1х
    Лех - Казар 1

8. Звезда даје 5+

Hahahah, objektivno, nema sta. :D Ono, ili ce da ih razvale, ili ce da bude 1-0.

9. Ceka se Crna Gora za 5500...

10. Da...nema nigde rez, iam da izbace samo konacan rez.

11. Neki put odigram spontano i bez razmišljanja, pa me opet zajebe tamo neki Jang Bojs. Ok, znam ko je Jang Bojs, ali ne mogu da verujem da ih pobeđuje tamo neki Zimbru. Ne znam odakle su ti Zimbru, zvuči mi kao da su iz srednjeg toka Amazona, ili susedno pleme Bušmana, ili suparnici Masaija. U svakom slučaju, neverovatno:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-6367743-1001

12. Честитам, џанки :)

Знао сам да Зета добива ноћас, оних 2.2 је чист поклон био.

13. Hahahah, objektivno, nema sta. :D Ono, ili ce da ih razvale, ili ce da bude 1-0.

Иначе сам гробар, тако да нисам био превише субјективан по том питању. :Д Него гледам тачне резултате и видим "остали резултати" квота 6 и нешто и не могадох да одолим. :Д

Neki put odigram spontano i bez razmišljanja, pa me opet zajebe tamo neki Jang Bojs. Ok, znam ko je Jang Bojs, ali ne mogu da verujem da ih pobeđuje tamo neki Zimbru. Ne znam odakle su ti Zimbru, zvuči mi kao da su iz srednjeg toka Amazona, ili susedno pleme Bušmana, ili suparnici Masaija. U svakom slučaju, neverovatno

А јеби га, сад се и ти Азербејџо-Казахстанци напалили и улажу више у фудбал, питање је времена кад ћемо почети и пред њима да дрхтимо к'о пред Кипранима. И ја игр'о на Јанг Бојсе мртве, добра је швајцарска лига, нисам веров'о да им ови ликови могу правити проблеме.

ЕДИТ: Прошли на пенале шупци.

14. Fala...jedan nocni za 550 kinte

Malise - Ebden 2 2.20
    Paire - Russel 1 1.80

2200 dobitak

15. Singlovao zetu sa 100 evra što sam dobio na poklon. 245.
    prošlo!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.