Nema ništa od toga brate Mastere. Biće još možda par aktivnih. A reci da imaš dojavu i neka ti se jave svi koji hoće da im pošalješ u PVT. Biće ih 300.
al me ujeba federer ljudi! almagro singl godine! ajooj, tkao sam blizu bio :D usra motku u 2. setu...JOS IMAO 5-3 I 40-0, 3 mec lopte jebene!
EDIT: Papetmastere, sta smeta isplati u banci na tekuci?
Fali mu to sto ga nemam :) A da ga napravim, pa da placam mesecno odrzavanje samo zbog kladze, ne godi mi bas :)
Ti mozda radis, pa ti plata "leze" na taj racun. To je druga prica.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1180-3029993-1001
1500
Браво! Свака част! Да сам имао муда и ја бих ту сингл играо, па макар са 10 еура...
Atvidaberg - Orebro 1 1.75
Nantes - Istres 1 1.80
Dobitak 4700
Opa! Gledaj što raja dobija! Bravo! Jebite kladionice, majku im satanističku! :)
Ja cu da roknem 300 na ovo sto Dzankee predlaze.
nabo, 800.
Jebote, listam sad prvih nekoliko strana ove teme... Pa u početku je ovde bilo preko 20 autora aktivno. A sad... tuga.
Čekaj lige da počnu.
Nema ništa od toga brate Mastere. Biće još možda par aktivnih. A reci da imaš dojavu i neka ti se jave svi koji hoće da im pošalješ u PVT. Biće ih 300.
nemaju para ljudi, ne igra im se, cekaju olimpijadu, ko zna :))
inace, srecno meni i papetmasteru :D
Odigrao sam za olimpijadu tiket. Igrao sam protiV srba u vaterpolo nemojte da me koljete!
http://blog.adriatek.com/wp-content/uploads/2009/09/ostrac-nozeva1.jpg
Papetmastere, izjebase nas ...
Uzivo vadjenje
Berankis - Mahut 1 1.75
dobitak 3500
EDIT: Proslo. Jos jedan nocni
Ram - Majer 1 1.75
EDIT: prodje i ovo lolo :D
Dobitak 2500
Jedan dubl za danas..
Almagro - Troicki 1 1.615
Federer - Fala (Federer uzima 1-12 gemova) 1.476
Ulog 2545
Dobitak 6069
Gde igraš uživo klađenje? Jel sediš u kladži ili igraš online nešto?
Ma jok, preko neta :)
www.sportingbet.rs
Kako me mrzi da idem do NS-a da uplatim pare na račun u Mozzartu (već ga imam, al je prazan). Da pičim i ja to uživo. Tu su pare :)
EDIT
Ne sviđa mi se samo što se isplata vrši na račun u banci.
al me ujeba federer ljudi! almagro singl godine! ajooj, tkao sam blizu bio :D usra motku u 2. setu...JOS IMAO 5-3 I 40-0, 3 mec lopte jebene!
EDIT: Papetmastere, sta smeta isplati u banci na tekuci?
Vecerasnje vadjenje
Brazil (Z) - Francuska (Z) ispod 130.5 1.8
Ulog 2500
Dobitak 4500
Fali mu to sto ga nemam :) A da ga napravim, pa da placam mesecno odrzavanje samo zbog kladze, ne godi mi bas :)
Ti mozda radis, pa ti plata "leze" na taj racun. To je druga prica.