Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1180-3029993-1001
1500
Браво! Свака част! Да сам имао муда и ја бих ту сингл играо, па макар са 10 еура...
Atvidaberg - Orebro 1 1.75
Nantes - Istres 1 1.80
Dobitak 4700
Opa! Gledaj što raja dobija! Bravo! Jebite kladionice, majku im satanističku! :)
Ja cu da roknem 300 na ovo sto Dzankee predlaze.
nabo, 800.
Jebote, listam sad prvih nekoliko strana ove teme... Pa u početku je ovde bilo preko 20 autora aktivno. A sad... tuga.
Čekaj lige da počnu.
Nema ništa od toga brate Mastere. Biće još možda par aktivnih. A reci da imaš dojavu i neka ti se jave svi koji hoće da im pošalješ u PVT. Biće ih 300.
nemaju para ljudi, ne igra im se, cekaju olimpijadu, ko zna :))
inace, srecno meni i papetmasteru :D
Odigrao sam za olimpijadu tiket. Igrao sam protiV srba u vaterpolo nemojte da me koljete!
http://blog.adriatek.com/wp-content/uploads/2009/09/ostrac-nozeva1.jpg
Papetmastere, izjebase nas ...
Uzivo vadjenje
Berankis - Mahut 1 1.75
dobitak 3500
EDIT: Proslo. Jos jedan nocni
Ram - Majer 1 1.75
EDIT: prodje i ovo lolo :D
Dobitak 2500
Jedan dubl za danas..
Almagro - Troicki 1 1.615
Federer - Fala (Federer uzima 1-12 gemova) 1.476
Ulog 2545
Dobitak 6069
Gde igraš uživo klađenje? Jel sediš u kladži ili igraš online nešto?
Ma jok, preko neta :)
www.sportingbet.rs
Kako me mrzi da idem do NS-a da uplatim pare na račun u Mozzartu (već ga imam, al je prazan). Da pičim i ja to uživo. Tu su pare :)
EDIT
Ne sviđa mi se samo što se isplata vrši na račun u banci.
al me ujeba federer ljudi! almagro singl godine! ajooj, tkao sam blizu bio :D usra motku u 2. setu...JOS IMAO 5-3 I 40-0, 3 mec lopte jebene!
EDIT: Papetmastere, sta smeta isplati u banci na tekuci?
Vecerasnje vadjenje
Brazil (Z) - Francuska (Z) ispod 130.5 1.8
Ulog 2500
Dobitak 4500
Fali mu to sto ga nemam :) A da ga napravim, pa da placam mesecno odrzavanje samo zbog kladze, ne godi mi bas :)
Ti mozda radis, pa ti plata "leze" na taj racun. To je druga prica.