Кладионица

1. Za sutra cu opicim

Bate 1
    Partizan 0-2 (UBR zasto je kvota na partizan oko 3.5???)
    Fenerbahce 1

2. Ecce Homo, stavljam, evo mog ti slikam istoriju tiketa ako os :)) jer cepam samo singlove, ponekad dublove...al singlove u 85% slucajeva

EDIT: Francuska - Argentina ispod 154.5 1.85

Ulog 3200
    Dobitak 5800

EDIT: Prodje, doslo 135 lol.

Jos jedan nocni...

Pavlicenkova - Jovanovska 2 2.80

Ulog 1800
    Dobitak 5100

3. Ajde kladionicarski magovi, postavite mi neki tiket kvote oko 5.
    Stavicu 2000. Obecavam da necu da vas psujem ako padnem :)
    I ako je ikako moguce, to da odradite do pola 2.
    EDIT: Otisao sam.

4. Fenerbahce, Seltik su mi sigurni, i jos bih na Partizan X2(ludaci su stavili kvotu skoro 3.5, pa posle je padala). Dzankee neka predlozi jos jedan basket i to ti je tiket. :)

5. Sedim u kladzi, uzeo sam od druga fon. :)
    Ja sam ubedjen da ce biti kec na te kiprane.

6. Jezik pregriz'o! :D Bolje ih ne igraj, nego da igras keca na prodane duse portugalske! :)

7. Jedan dubl...

Kineskinje - Angoljanke kako se vec kaze Kineskinje preko 72.5 1.75 (proslo, dale 76)
    V. Vilijams - Kerber 1 2.25

Ulog 2000
    Dobitak 8000

EDIT: Papet mastere, bolje stavi na kvotu 2-3 :) mnogo je 5

EDIT 1: Evo i tiketa... http://www.dodaj.rs/f/16/j/2FrskhNQ/qweqweqweqweqwe.jpg

8. Dzankee, onda svaka čast, imaš živce ko sajle od lifta. Ja ću danas BATE 1, Fenerbahce 1, Celtic 1, kvota oko 3,76

9. Neki car danas stavio Fener 2+ pp za soma, kvota nešto preko 4, pa eto predloga ako neko hoće da stavlja.

10. jel me JEBENO ZAJEBAVA NEKO!?!?!? VENUS U TAJBREJKU vodi 5-2, i izgubi 5-7!?!??! KOJ KURAC??

11. Juce me srusio jedan gol onih pedera Italijana u vaterpolu, danas jedan gol glupavog Fenerbahcea... Tuga. Jos sutra jedan na ligu evrope, i ako i to padnem, nista do pocetka premier lige.

12. Jedan singl za veceras...

Amerika - Turska ispod 146.5 1.75

Ukupan ulog:
    3.550,00 RSD
    Mogući dobitak:
    (uklj. ulog)
    6.212,50 RSD

13. Jel moguce, Amerikanke me oborise za 1 poen? Maler...ali krecemo u ofanzivu..

Francuska - Litvanija ispod 151.5 1.85
    Kina - Australija ispod 146.5 1.85

Ukupan ulog:
    4.000,00 RSD
    Mogući dobitak:
    13.690,00 RSD

14. Dzankaro, koliko imas ti na tom racunu? Ako se moze znati. :)
    Samo cepas 4000-5000-6000...

15. Trenutno 5000....imao sam i vise al krenuse da se redjaju gubitni tiketi, red bi bio da prodje ovaj gore...

16. Ja sam posle duzeg vremena odigrao ozbiljan tiket juce i prosao...Maribor u Atlantiku bio 1.75 i 1-1, to je moralo da se iskoristi, ali sam bio alav, pa sam i Kluz dodao.. :) Danas cu da grunem Zvezdu 1-1&3+, samo zbog kvote, i da se nadam da ovi iz Omonije igraju u invalidskim kolicima... :D

I Liverpul sa onim Gomelom ima da grunem GG,Bilbao 2+pp i mora jos neka dobra kvotica da se nadje...

17. Jebem li ti dete čamugarsko, šuntavi Congo! Jebeno govno glupo nije moglo da odigra prvi set k'o drugi nego puk'o 6:1 baš onda kad ja odigram da će slepac da izdrži koliko-toliko u tom setu! Puši ga bre... Kako me neće jebote, nisam ubo tiket mesec dana...

18. Hoćete pare danas ...
    Izvolite:
    herenven 1
    twente 1
    Hanover 2
    Apoel 1
    na 1000 din dobitak oko 5.000
    uzdravlje!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.