Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Za sutra cu opicim
Bate 1
Partizan 0-2 (UBR zasto je kvota na partizan oko 3.5???)
Fenerbahce 1
Ecce Homo, stavljam, evo mog ti slikam istoriju tiketa ako os :)) jer cepam samo singlove, ponekad dublove...al singlove u 85% slucajeva
EDIT: Francuska - Argentina ispod 154.5 1.85
Ulog 3200
Dobitak 5800
EDIT: Prodje, doslo 135 lol.
Jos jedan nocni...
Pavlicenkova - Jovanovska 2 2.80
Ulog 1800
Dobitak 5100
Ajde kladionicarski magovi, postavite mi neki tiket kvote oko 5.
Stavicu 2000. Obecavam da necu da vas psujem ako padnem :)
I ako je ikako moguce, to da odradite do pola 2.
EDIT: Otisao sam.
Fenerbahce, Seltik su mi sigurni, i jos bih na Partizan X2(ludaci su stavili kvotu skoro 3.5, pa posle je padala). Dzankee neka predlozi jos jedan basket i to ti je tiket. :)
Sedim u kladzi, uzeo sam od druga fon. :)
Ja sam ubedjen da ce biti kec na te kiprane.
Jezik pregriz'o! :D Bolje ih ne igraj, nego da igras keca na prodane duse portugalske! :)
Jedan dubl...
Kineskinje - Angoljanke kako se vec kaze Kineskinje preko 72.5 1.75 (proslo, dale 76)
V. Vilijams - Kerber 1 2.25
Ulog 2000
Dobitak 8000
EDIT: Papet mastere, bolje stavi na kvotu 2-3 :) mnogo je 5
EDIT 1: Evo i tiketa... http://www.dodaj.rs/f/16/j/2FrskhNQ/qweqweqweqweqwe.jpg
Dzankee, onda svaka čast, imaš živce ko sajle od lifta. Ja ću danas BATE 1, Fenerbahce 1, Celtic 1, kvota oko 3,76
Neki car danas stavio Fener 2+ pp za soma, kvota nešto preko 4, pa eto predloga ako neko hoće da stavlja.
jel me JEBENO ZAJEBAVA NEKO!?!?!? VENUS U TAJBREJKU vodi 5-2, i izgubi 5-7!?!??! KOJ KURAC??
Juce me srusio jedan gol onih pedera Italijana u vaterpolu, danas jedan gol glupavog Fenerbahcea... Tuga. Jos sutra jedan na ligu evrope, i ako i to padnem, nista do pocetka premier lige.
Jedan singl za veceras...
Amerika - Turska ispod 146.5 1.75
Ukupan ulog:
3.550,00 RSD
Mogući dobitak:
(uklj. ulog)
6.212,50 RSD
Slušajte Džanketa. Čovek zna. A znam i ja.
http://www.dodaj.rs/f/X/1L/3Sq9QF4B/dsc02585.jpg
Jel moguce, Amerikanke me oborise za 1 poen? Maler...ali krecemo u ofanzivu..
Francuska - Litvanija ispod 151.5 1.85
Kina - Australija ispod 146.5 1.85
Ukupan ulog:
4.000,00 RSD
Mogući dobitak:
13.690,00 RSD
Dzankaro, koliko imas ti na tom racunu? Ako se moze znati. :)
Samo cepas 4000-5000-6000...
Trenutno 5000....imao sam i vise al krenuse da se redjaju gubitni tiketi, red bi bio da prodje ovaj gore...
Ja sam posle duzeg vremena odigrao ozbiljan tiket juce i prosao...Maribor u Atlantiku bio 1.75 i 1-1, to je moralo da se iskoristi, ali sam bio alav, pa sam i Kluz dodao.. :) Danas cu da grunem Zvezdu 1-1&3+, samo zbog kvote, i da se nadam da ovi iz Omonije igraju u invalidskim kolicima... :D
I Liverpul sa onim Gomelom ima da grunem GG,Bilbao 2+pp i mora jos neka dobra kvotica da se nadje...
Evo čika Vagilni da podeli još jedan pro tiket
http://www.dodaj.rs/f/3c/fP/1LUwb1f2/dsc02587.jpg
Jebem li ti dete čamugarsko, šuntavi Congo! Jebeno govno glupo nije moglo da odigra prvi set k'o drugi nego puk'o 6:1 baš onda kad ja odigram da će slepac da izdrži koliko-toliko u tom setu! Puši ga bre... Kako me neće jebote, nisam ubo tiket mesec dana...
Hoćete pare danas ...
Izvolite:
herenven 1
twente 1
Hanover 2
Apoel 1
na 1000 din dobitak oko 5.000
uzdravlje!