У јеботе, ја поред ове олимпијаде заборавио да се играју квалификације у фудбалу... Ту мора да падне тикет-два, обавезно... Чим одиграм, пренијећу вам своја размишљања :)
Pa onako, vidis kakva je situacija...eto pre tekme bila granica 160.5 lol a ja gledao malo zadnje duele, dosta se tovarili...nekad predju i 180...pa reko mozda i sad...
Igrajte na hrvate protiv nasih... Ja zadnjih par godina uvek igram na nase prvo poluvreme sa hendikepom, i u 90 posto slucajeva dodje, ali momci su stvarno samo prosecni...ja se bavim rukometom 15 godina, i nisam video da jedna reprezentacija nema akciju za igraca vise...Bice egal poluvreme, 4 na kraju za Hrvate..
ne kontam, pa oni menjaju granicu kako se tekma pomice u zavisnosti od poena :) da odigrao sam ispod 138.5, lepo ide za sad :) i odigrao sam shvedovu uz kurac za 1400, al prekinuse je ko zn akad nastavljaju :D
Odigrao sam i na Hrvate, ali me za sad jebu Italijani u vaterpolu. Mislio sam da ce to lakse da prodje. 7:7 je trenutno, jos nekih 2 minuta do kraja.
EDIT: Uteram im mami u po picke one zvrljave!!!!!1 U zivotu nisam bio vise ubedjen da cu proci tiket.
Dzanke braćala ti osim ako ne pališ masu ovde sa tim ciframa koje stavljaš na tikete, si stvarno lud. E sad, ne mogu da izdržim a da te ne pitam, kolko dugo se kladiš i da li uvek stavljaš tolku kintu na tikete?
Lol, isplata je na tekuci :)
EDIT: ZA JEDAN JEBENI POEN! AAAA
Gefle Malme 2
Madjarska Srbija 1
Crna Gora Amerika pp1
Monpelje Lion 3+
Senegal Urugvaj 2
Japan Maroko 0 - 2
Dobitak 50 evra sa 1 evrom
Kiče Arsenal 0-2
Braga Njukasl 2
Čelzi Milan 3-4
Karakas - Malaga pp2
Kotbus Vest Hem 2
Napoli leverkuzen 1
Plzen Hradec tim1 2+
6/7 Dobitak 147 evra.
Pa će da vidimo.
Soma uzivo
Nigerija - Tunis ispod 111.5 1.85
Očigledno je da nemam sreće:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1086-3845048-1002
A ja mislio ja treba da budem skenjan što me sjeba 1 gem za pišljivih 700 kinti... Au Ljakse bgate vođeni...
Hendikep Tunis-SAD je +55.5
hahahaahhahaha
Џанки, имаш каквих предлога? Нешто ми се данас пљачкају кладионице.
Igram ja stalno uzivo al ne bih da spemujem :))
Recimo
Lopez - Monako 1 2.20 :) ovo cu odigrati za 3-4 iljade...
i Djokovic - Rodik 2 5.00 za 1000, bemliga sto :D
А има л' какав фузбал, па макар друга исландска?
Ja sam igrao na Djokovica Dzankee i planiram da dobijem tiket. :)
Титанијумe od fuzbala sam odigrao samo Dinamo Kijev 1.
У јеботе, ја поред ове олимпијаде заборавио да се играју квалификације у фудбалу... Ту мора да падне тикет-два, обавезно... Чим одиграм, пренијећу вам своја размишљања :)
Proguta mi post ladno...
Zaobidjite fudbal u sirem luku, manite ga se bar dok su OI...vece vajde su od tenisa basketa odbojke rukometa...
EDIT: Odigrah i uzivo nesto...
Litvanija - Nigerija ispod 138.5 1.85
Ulog 2600
Dobitak 4700
Aj mi objasni, nije mi najjasnije Dzankee.... Zasto ne odigras te poene pre utakmice, nego igras uzivo?
Pa onako, vidis kakva je situacija...eto pre tekme bila granica 160.5 lol a ja gledao malo zadnje duele, dosta se tovarili...nekad predju i 180...pa reko mozda i sad...
a odigrao si ispod?
Igrajte na hrvate protiv nasih... Ja zadnjih par godina uvek igram na nase prvo poluvreme sa hendikepom, i u 90 posto slucajeva dodje, ali momci su stvarno samo prosecni...ja se bavim rukometom 15 godina, i nisam video da jedna reprezentacija nema akciju za igraca vise...Bice egal poluvreme, 4 na kraju za Hrvate..
ne kontam, pa oni menjaju granicu kako se tekma pomice u zavisnosti od poena :) da odigrao sam ispod 138.5, lepo ide za sad :) i odigrao sam shvedovu uz kurac za 1400, al prekinuse je ko zn akad nastavljaju :D
Odigrao sam i na Hrvate, ali me za sad jebu Italijani u vaterpolu. Mislio sam da ce to lakse da prodje. 7:7 je trenutno, jos nekih 2 minuta do kraja.
EDIT: Uteram im mami u po picke one zvrljave!!!!!1 U zivotu nisam bio vise ubedjen da cu proci tiket.
Prodje Litvanija, puce Shvedova...
Odigrah za 2700
Brazil - V. Britanija ispod 154.5 1.85
Dobitak 5100
Dzanke braćala ti osim ako ne pališ masu ovde sa tim ciframa koje stavljaš na tikete, si stvarno lud. E sad, ne mogu da izdržim a da te ne pitam, kolko dugo se kladiš i da li uvek stavljaš tolku kintu na tikete?