Кладионица

1. Nista onda... Stavljam:
    Boston
    NY
    Washington
    6.11 kvota

2. Može pa nek' nam je sa srećom! ;)

3. Dakako Mastere :)
    Necu ti se zahvaliti, to cu uraditi ako prodjemo. :)

4. Od sledeceg vikenda krece ozbiljna rokacina i nadam se uzmanje para od kladionice, posto cu primenjivati princip singl,duble max triple na 500-1000 kinti.

5. Hoces nastavljati sa onom grupom?

6. Hocu, samo cu izbacivati znatno manje predloga, i truditi se da imam sto vecu prolaznost.

7. Pratim te :)
    Tako i ja razmiljam. Idem na to da je bolje da sam 200 dinara u plusu, neko 100 u minusu. Svaki plus je dobar. Ali me onda zajebe utakmica za koju mislim da je sigurna da sigurnija ne moze biti i odu 2000 kao da ih nikada nisam ni imao.

8. Citao sam neka "pravila" uspesnog kladjenja i pokusacu da ih sledim.
    Ukratko, ne igram na timove za koje navijam, bez obzira dobijao ili gubio ne menjam taktiku , ne srljati sa uplatama, i ne pokusavati da se "vadis", odrediti mesecni (moze i dnevni ) budzet i striktno se njega pridrzavati, pratiti osecaj, dosta se posvetiti tome, i ja se nadam da cu izvuci bar 50e mesecno od toga.

9. Aj posalji link od toga, ako mozes. Secam se da si pre kacio to ovde, ali mi je iskreno mrsko da trazim.

10. PuppetMaster
    Ne igram tenis Dzankaro. :)

Sto to?

11. Provala mi tiket :O
    A kao nešto sam sjedio i pratio njihove prošle mečeve.
    Više puta sam dobio na bejzbolu samo kad sam ušao u kladionicu i mlatnuo 5 parova bez razmišljanja nego što kad im gledaš statistiku pa odigraš tiket.

12. Дајте нешто за данас.. може и квота 2-3 :) Само да обрнем нешто за викенд..

13. Ако знаш да пјеваш, може.

14. Хахаххахах, а ти си онај:)

15. Gazimudo, koja grupa? Daj link, da se i ja priključim.

16. Meni smo mi sigurni danas, ne znam sto, ali mislim da ih dobijamo bez problematike.

17. Sto to?

Ne znam. To je neko pravilo kojeg se pridrzavam. Cepam samo fudbal. U njega se (kao) najbolje razumem. Odigram ponekad basket, tenis ili bejzbol, ali to samo kada mi neko drugi da da prepisem. Kao Makaron, ali jebiga... padosmo.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.