Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Odigrah za 200 kinte cisto da ispratim..
Hjuit - Troicki 1 1.60
Majer - Davidenko 2 1.90
Stivens - Djiordji 1 1.45
Cibulkova - Hlavackova 1 1.25
Goerges - Pavlicenkova 1 1.75
Istomin - Sardi 1 1.55
GrckaU18 - SrbijaU18 2 1.25
Bugarska - Svedska 2 2.50
Kipar - Austrija 2 2.50
Crna Gora - Izrael 2 2.85
Ulog 200
Dobitak 40255
Ulog 200
Dobitak 40255
lololol
Zbunih se :D ipak 200, verujem u ovaj tiket
Не знам баш ово..
Vjerovatni početni sastav Crne Gore: Koljević, Šehović, Dašić, Bjelica, Dragičević
Vjerovatni početni sastav Izraela: Nissim, Pnini, Halperin, Eliyahu, Green :))
Omar Cook trebao je propustiti ove kvalifikacije, kao i Pekovic i Vucevic ali zbog dodatnih problema s ozljedom Rochestia, te u slucaju ozbiljnije povrede ostaje mladi Ivanovic, tako da bez Cooka situacija bi bila znatno teza. Uz spomenute u sastavu Crne Gore su braca Sehovic, M. Bjelica, V. Dasic, Dubljevic, kapiten Sekulic i oni ce biti glavne uzdanice Crnogorskog tima.
Dzanke, zasto mislis da ce Svedjani da biju Bugare?
pravo da ti kazem, gledao sam formu...http://www.rezultati.com/utakmica/0CTIEdZG/#omjer;all
Aa, pa okej onda, moze da dodje :)
Izraelci su izgleda bas sigurni....cudi me da je tolka kvota...steta, nemam za neki jaci singl inace bih odigrao
edit: odigrah u olimpu, kvota 295...bez nasih U18..wtf
Bugarska - Svedska 2
Kipar - Austrija 2
Crna Gora - Izrael 2
Davidenko - Majer 1
Hjuit - Troicki 1
Istomin - Sardi 1
Goerges - Pavlicenkova 1
Cibulkova - Hlavackova 1
Stivens - Djiordji 1
Ulog 200
Dobitak 65567
Gazimudo, koja grupa? Daj link, da se i ja priključim.
Imas link na mom profilu da ne spamujem ovde vise. Trenutno ne izbacujem nista, krecem za vikend.
Tролололо
А што Израелци сигурни? Црногорци су иначе јачи, 'оће играти без пола тима или..?
Сад је завршена утакмица, добила Црна Гора 75-69. Стога и трололо :)
Који сам кеније! Само мене да слушате. (:
Pukli zadnju cetvrtinu, 27-11 :) slepci
EDIT: Ispromasivah se danas, lolo, valjda ce biti bolje sutra ;D
Боли те курац ;) Срећно!
Швеђани тесно изгубише, а Аустријанци добијају у проду+ецима.. цц ништа не дође од већих квота :Д
Шта мис'те, како ће да прођу наши ногометлаши?
Ja hteo da stavim X-X, ili tačan rez recimo 1-1, ali nisam smeo. Ali stvarno, nekako mi vuče na neki remi sa sitnom golažom.