Кладионица

1. Kad bre Barsa igra danas, šta pričaš? :)

Super Kup Grifine, bem li te neupućena :)

Ja će mećem:
    Barsa
    Marsej
    PSV
    Liverpul
    Atletiko Bilbao

2. Ipak će ovo dodigram, tj. dodala sam još dvije utakmice. Kvota 31.
    http://www.dodaj.rs/f/3r/fA/4J8YDlvs/capture.png

3. Izbaciš Liverpul zato što smrde i ubaciš keca na tromso....i pun pogodak ako prođe barca :D

4. Tromzo KEC 2.05
    Bordo DVOJKA 2.00
    Inter DVOJKA 1.75
    Barsa KEC, 3+ 2.50

uplata: 50din
    dobitak: 897din

5. E. ko danas nije prošao tiket, ili je alav (poput mene), ili je budala (poput mene). Ceo svet, od Kanade do Novog Zelanda već danima priča da će Tromso biti kec i da će Bordo biti dvojka, ali ne vredi. Idioti (poput mene) moraju to da pojačaju još sa nečim i tako zaseru stvar.
    Svaka čast onima koji su imali para i odigrali ovo u dublu.

6. Pa ja još čekam za 3.500 2-2 Bordo

7. Super Kup Grifine, bem li te neupućena :)

Ma video sam reklamu na SK, nego udarila vrućina u glavu bre. :)

Pa ja još čekam za 3.500 2-2 Bordo

Žao mi je da te razočaram, ali neće ti proći. I biće x na kraju. :D Ja sam se pošteno zajeb'o za neke tekme, ispao budala, ali nema veze, nisam mnogo uložio. Pa i nije baš tako, Ljakse. Eno, onaj Molde tuk'o Herenven, jebena Bursa tukla Tvente, neverica totalna. Atromitos igrao x protiv Njuke, jebeni Nefči i APOEL igrali x, tako da ne verujem da se mnogo ljudi ovajdilo.

8. Grifine, možda si u pravu! Ali niko na ovoj temi da pomene Young Boys, c, c, c!
    Njih sam totalno prevideo, a kvota 2.5, Neverica.

9. Jbg puko ... ali imam još šanse :)
    Nažalost i ja sad mislim da će biti nerešeni ili čak Zvezda i zavuče ... Bordo je očigledno došao da igra radi reda,a u Francuskoj će se stvarno pokazati da vredi.Ma da ja se nadam i večeras nekoj kontri ili greški Zvezdine odbrane.
    Moja dva današnja tiketa:
    TIKET 1
    Marsej x-2 PROŠLO
    Hanover 2-2 TRENUTNO PROLAZI
    Bordo 2-2 PUKO

Tiket 2
    Bordo 2 ... za veće pareeeeeeeeee ... ufff ako me sjebu biću prvi put ove godine u minusu ...

10. Ali niko na ovoj temi da pomene Young Boys, c, c, c!
    Njih sam totalno prevideo, a kvota 2.5, Neverica.

Ja ih nisam ni video kad sam danas igrao jer sam žurio, a i mrzelo me da čekam do fazon 11 da se to završi nego igrao ove koje su najranije krenule. Ja ih dosta puta stavim na tiket jer mi deluju dosta sigurno, a onaj Bobadilja i dalje igra dobro. :) E jebiga Žajk, baš bezveze... Iskreno rečeno, i ja sam mislio da će nas dobiti, ali sam bio ubeđen da će to biti najviše 0:2. Ali kad se bude tamo igralo, ako ne bude premala kvota, staviću 1&2-3. :) Idi bre Coa u kurac. Jebote...

11. Пазте сад!

Тромзо х-1
    Марсеј х-2
    Њукасл х-х
    и Звезда х-2
    866 квота, на 50 динара... 43 хиљаде, и мало преко. еј! не знам да л' да их кунем што су коначно одиграли једну добру утакмицу, ил' да будем задовољан.
    четр'ес три 'иљаде мајки им јебем!

12. падаће листићи ко гњиле крушке
    још ја хтео да зајмим неке велике паре да одиграм на бордо... лол

13. Mogu reći da mi je milo što me oborila Zvezda jer me Partizan nije izneverio.

14. E, što sad nisi izgubila zvezdo jebem te!

15. Bio sam u kaficu i gledao Zvezdu (i partizan al nebitno za pricu). U kaficu je bilo 80% cigosa i 20% grobara. Svi do jednog su imali dvojku na Bordo i keca na Tromzo. I svoj dvadesetorici nam cigosi jebase kevu! Kladza je samo od nas dobra oko 200e

16. Kazem ja,ovde ko zna kako ce Bordo digra,cak po meni, Zvezda mogla pre da da gol, ako zanemarimo sto je Obraniak promasio 1 na 1 u prvom...Elem, poserem se Raji Bozovicu, Zeti i Psv-u u usta bas jako! drugi minut 0-1 i ostane tako poluvreme, samo to padoh za 25 tisuca...
    Tromzo 1
    Zvezda X
    Cska 2
    Paok 1
    Slask 3+
    i Zeta iz Golubovaca, dabogda se golubovima do kraja zivota hranili, sad nasla da ne primi drugi...kenjam im u usta...

17. Ah što mi je merak što ste popucali na Zvezdu, mnogo! Nije sad da vam solim pamet, ali ne valja da se kladite protiv Zvezde na Marakani. Mnogo jači su odatle odlazili praznih ruku. Nego, ima li štogod da se odigra za danas?

18. Pu jebeni Sporting, da bar pederi nisu izjednačili, džaba sam se nadala...
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1622-3760868-1009