Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E jebaga Džankaro. Ljakse, usraće nas jednom s tim kvotama, ispišaćemo im se posred face. :D A znaš otkad nisam ubo nijedan takav tiket... Trpajte 1 na Mursiju. Baja mi je kucao 1, ja znam da sam igrao x i promenim ga u x. Ima kec da dođe 100%. Ako 'oćete dobru kvotu, tačan rezultat 1:0, evenutalno 2:0.
Arau - Winterhur
Moglo bi da se proba 1GG kvota 4.05 i GG2+ kvota 4.7
HT 2:1, ceka se jos jedan komad gostiju za bahat plus :D
E jebote, Gazi, kako ne videh ovaj tvoj predlog, sad kad imam kintu, trebalo je to ispratiti pa makar s ovih 200 kinti što sam bezveze puk'o. Kad me neće, neće me. Opet jedna tekma, sad me sjeba Beira Mar, za koju sam se opasno dvoumio da li da stavljam, ali ko me jebe kad sam glup. I izvalio sam da kad imam neku solidnu kintu pri sebi, nema jebene šanse da dođem do neke velike kinte. Znači pre ću snajperom da skinem čep kilometar udaljen nego što ću dobiti neku dobru kintu. A uvek mi jako malo fali. Nema veze, igraću od sad po najviše 20-30 kinti i stavim 3-4 iksa i to je već solidna kvota. Koliko si stavio, Gazi? :)
Stavio 500 na 1gg i 400 na gg2+,al ispalise jebiga.
A na trecem me prodao junajted, jos cekao poluvreme ili kraj dvojku, i sabani iz x u 1.
Tako da kad se sve sabere i oduzme, nekih 600 kinti sam u plusu.
Pa nije loše. :) A znaš koju sam ja kintu mogao da izvučem da sam imao samo malo sreće... A kad mi najviše bude trebala kinta, ja neću moći vola da ubodem. Moram da se podsetim da ili sutra ili prekosutra, pošto bi u sredu trebalo da ima više tekmi, odigram jebeni sistem, kad me već hoće da dosta toga pogodim. Mada sam znao dosta puta i na sisteme fazon 7/8 da prođem 6 tekmi, tako da ono... :)
Ma naravno da je bilo koji plus bolji od minusa,al da je onaj winterhur dao jos jedan, bio bih jedno 2500 u plusu.
E jebiga, da mene nisu ovi slepci sjebali i danas i juče, pogotovu oni juče, danas bih bio jači za 11000. :)
Gazimudo, svaka čast na prognozi Aarau - Winterthur! Nije trebalo da sumnjam.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-2510773-1009
Mislim da na ovo moze kuca da se stavi, jesu male kvote, ali je prolaz zagarantovan.
Helsingborg 1x
Tromzo 1x
Bordo x2
Lazio 2
Fejnord 1....ukupna kvota u Meridianu je 5.15... 500e niotkuda... mada, mogu tromzo i Bordo u glavu, pa onda bude dojajna kvota...
Jel zna neko koja kladionica daje 100posto bonus na prvu uplatu a da bonus vazi za srbiju? Nisam se kladio dva tri meseca pa resio opet da pocnem posto sad ima prvenstava a vidim da bwin ukinuo bonus. Imate li neku preporuku?
Tromso 1
Bordeaux 2
6.48
Bordeaux 2
6.48
Одигр'о :ДД
^ ovo gore su garantovane pare!
EDIT: Pogotovo Bordo,jebote kvota 2.2!
Sjebaše me ovi Šveđani, nemam više čemu da se nadam. A tako je dobro počelo:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-8527957-1009
Pored onog gore dubla Bordo 2, Tromso 1, evo jos jednog koji po mom misljenju nema sanse za pad, tj ima,al minimalne.
Zvezda - Bordo 2 2.25
Zeta - PSV 2&g2+ 1.65
Ukupna kvota 3.7 , sasvim fine pare!
Ja ponavljam moj tiket odozgo, samo bez Helsingborga, crkli majci dabogda...
Inace, meni je vec kec Tromso nego dvojka Bordo, ne zato sto sam Zvezdas pa kao kenjam, nego jednostavno, Bordo igra u subotu sa PSG-om, ko zna kako ce ovde da igraju, kad znaju da tamo mogu 3 lagana da nam daju,mozda se nece nesto preterano zalagati, pa mozemo X da izvucemo. A Norvezani ce iz sve snage da napadnu kod kuce,a Partizan u kakvoj je formi, tesko da moze da odoleva 90 min... ali naravno, vredi pokusati 1 i 2 na obe, pa da se obogatimo na nasima.. :)
Ajde da čujem vaš savet vredi li ovo igrati:
Mančester J. - Fulam 1
Liverpul - Mančester S. 2
Čelzi - Njukasl 1
C. Zvezda - Bordo 2
Tromzo - Partizan 1
Anži - Az Alkmaar 1
Ako ne valja šta da izbacim. Vredi li stavljari 1 na Barsu danas?
Kad bre Barsa igra danas, šta pričaš? :) Dobro ti je ovo, samo što mi je sumljiv Liverpul jer obično dobro odigraju ove velike utakmice. Doduše, baš ih Siti među ovim najvećim timovima jebe, tako da bi to i moglo da ostane. I što reče bvdlga, ako mi slepci uspemo da izvučemo x. Bolje stavi x p.p, biće kvota oko 2, a gotovo sigurno dolazi.
U Meridianu je kvota na midzete protiv najveceg kluba na svetu 1.8... neka je, tako je bila i 1.25 protiv Milana, Celzija itd... Kvota 4 na Real, X2 1.94!! Vece od keca...em mrzim barsu, em volim real, em obozavam kad takve kvote daju... ja igram X2 danas i boli me patka...
Kod mene u naselju bese Bordo 2.7 , sad 2,05...