Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Mislim da ovog puta ne padam ništa! :)
Hafnarfjordur - Vestmanaeijar (ne, nisam nalupao slova, stvarno se tako zovu, mislim da se ovako čita) 2-1
Ја игр'о систем 2 од 4:
Партизан - Тромсо 2:0 Допуна: ЈЕБИ ТРОМСОААААА!
Апоел - Нефчи 2:0
Интер - Васлуи 4:1
Њукасл - Атромитос 4:1
Sreto ako ti to udje,ja secem kurac na komade od po 20 santima!
APOEL i Nefči ti prolazi, ostalo padaš. PARTIZAN DOBIVA 3:0!!!!!!!!! :D Inter 3:0 a Njuka 2:0. Jebem ti Maritimo u pičku onu portugalsku! Jebeni indijanci morali sad da ga munu i da me u startu sjebu na 2 tiketa.
На Апоел 2:0 само 5 квота била. ИЗДАЈААА! НАМЕШТЕНО, МАМУ ВАМ ЛОПОВСКУ!
Eve gi moj danasnji mezimac....
Maritimo 2-3, udje u 90. :)
Legia X2
Fejnord 2
Partizan 1
Njuka 1
Bordo 1... na 650, 21 hiljadarka...mislim da moze da prodje, sad kad me usra ovo Gdi Gori, kako se vec zove ekipa.. :)
Sve sam pare bacio na BORDO dupla pobeda
Pa šta bog da,a daće valjda nešto
E zhajk, dabogda pao... :D A i ja sa tobom...
Prečka ... jeem li mu seme da mu jeem
to ti je iz keca u dvojku 1:2 za Zvezdu...
Žlezda dala gol ... Sudija mutavi nije video ruku ... Pukao sam baš dosta para
Idem malo da se opustim ( u prevodu: ima breee da leti perje po sobi)
Laku noć!
Twente 3+
Newcastle D2+
AZ ALkmar II>
PAOK G2+
Glodari PX
Zlezda G1+
Liberec X2
CSKA 0-2
Molde X2
PSV 5+
Steaua II>
Sporting 3+
Al ga ja ispromasiva, bolje mi je da bataljujem kladzu.
Znaci, nista lepse kad osetis utakmicu, i onda odigras. Bio sam ubedjen za ove dve, ali jebiga, nemam muda da roknem malo vise.
Ne zalim se ni ovako, ali da sam mogao bolje da prodjem, mogao sam.
http://www.dodaj.rs/f/1Y/Mr/1elavRbl/untitled.png
Koliko si stavio, Papete? Inače, dobar ti predosećaj. :D Dobro, za Partizan je bilo klimavo, ali ovo drugo... :) Ja sam danas bogaoca ispromašivao. Ali bolje i tako nego da me jedna sjebe.
Stavio sam 1000. Sto se vidi iz prilozenog :)
I ja sam pukao 300 dinara pored ovih 1000 sto sam ulozio. Sjebo me na jednom Apoel, a na drugom odigram uzivo da nasi nece pobediti Island sa vise od 36.5 razlike i bilo 36, ali sam pukao Marsej na tom. Tako da sam dobar 700. Moze to (i mora) bolje :)
Piše za ćorave. :) Ne zameri, nešto sam opasno rastrojen, pretpostavljaš zbog čega. A neka slična situacija i sa mnom, tj. toliko nekako sam u plusu. Ali to je smejurija, to ima jako brzo da ode. Sreća pa ću uskoro imati prilično solidnu kintu, pa ću da vidim da li ću da ulažem nešto više na neke sigurice, mada nisam siguran. :)
Sa'cu te kontaktiram na PVT u vezi kinte :)
Obori me CSKA jebo ih pas ruski.
Bar sam se pokrio sa singlom na PSV 7+ :D
Ja padoh sve tikete, ali sam da bih se "branio" stavio na Bordo 2500 na poluvremenu, kvota 4...kenjam im bas u usta..Katastrofa rezultati, ko je prosao, da ga ljubimo u kure...