Кладионица

1. Шта значи 2+3/3?

2. 2 od 3 (3 kombinacije) i 3 od 3 (1 kobinacija "u glavu") na istom tiketu.

3. Sad sam stigo iz kafane (doduše, pio sam ispred prodavnice), i tek sad vidim da nikad glupši tiket u životu nisam odigrao:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-4526613-1024

4. Ладно сам сад одиграо двојке на Бајерн и Олимпију за 50 кинти (добитак 160), чисто да пратим вечерас нешто.
    Допуна: ТО! Идемо! 161 динар, одмах идем да купим ДВА пива и крем-бананицу!

Елем, дајте предлоге за сутрашње квалификације. Ја размишљам да одиграм кечеве на: Хрватска - Велс, Белгија - Шкотска и Португал - С. Ирска и ставим неких 300 или 400 динара на то и зарадим исто толико. А за неку сићу да одиграм тикет са већом квотом.

5. Kec na belgiju, protiv iraca, madjari gg3+ ili 1x, to je to sto sam video,ostalo cu sutra da smislim :D

6. Кад сам писао претходни пост, што је било пре мање од сат времена, квоте на Хрв. и Бел. су биле 1.3 и 1.4, а сад су 1.25 и 1.3.

Размишљам да је на наше најсигурније одиграти ГГ, пошто мислим да ће обе одбране да попусте.

7. Onda iskulirati ishode i gadjati golove na ova dva meca.

Belgijanci daju u oba, hrvati daju 2+ itd.. videcu sutra

8. Одиграо сам већ кечеве на оне три што сам рекао и додао Русију и Израел да би ми квота била два. Ставио 300 кинти, чисто да дођем на оне почетне 2000. А и немам још муда да стављам 500 или хиљаду, морам прво да се уходам мало, дуго нисам играо у континуитету.

Допуна: Одиграо сам још један за 100 динара: ГГ на нас, пољаке енглезе, кипране норвежане и албанце словенце. То је то за сутра, јебем ти, каква зараза.

9. јебем ти, каква зараза.

Da, mrtvi racun. Budem u lepom plusu u "realnoj" kladionici, onda uplatim racun - grunem. Uplatim - grunem. Kao da su me omadjijali, pa stalno igram.
    danas me zbacio Armani za 2500. Ubo Efes u hendikepu, Holandija 1&T12+, i Port Vale 3+.

10. Videh na Sportklubu da igraju Šiptari kod kuće protiv Slovenaca. Ja u životu veći iks nisam vid'o. Serem, vid'o sam, ali i ovo mi je onako žešći iks.

11. Ziv je grifin umro nije. Moze X tu grifine. Meni su englezi nikad vece 0-2 koje sam video. lazem, austrija i kazahstan su bili veci,al i ovo je do jaja.

Nego,sta mislite o srbiji? Nasi igrali dobro protiv belgije, iako su pukli, ja podrzavam onakvu igru. I ne bi mi bilo krivo da budemo ko san marino sa svim porazima al da imamo onakvu igru svaki put i da pokazemo i volju i zube. Mogli bismo da dobijemo ako ponovimo onu igru, plus kao makedonci nesto menjaju sastav. Ili dovjku, ili prvo poluvreme X ili Xu2

12. Nasi igrali dobro protiv belgije, iako su pukli, ja podrzavam onakvu igru. I ne bi mi bilo krivo da budemo ko san marino sa svim porazima al da imamo onakvu igru svaki put i da pokazemo i volju i zube

Kakav potpis ide ovde, nemaš pojma.
    Ja bih opičio hrabro 2 na naše, ko mu jebe mater.

13. Јеби га, кад би могли онакав темпо свих 90 минута, то би било до јаја, а и шире.

14. Kipar - Norveška 2 1.90
    Poljska - Engleska 2 2.00
    Hrvatska - Wales 3+ 1.80
    Island - Švicarska 2 1.85
    Mađarska - Turska 2 (2.50), Tim 2 2+ (2.10)

15. Gazimudo
    Meni su englezi nikad vece 0-2 koje sam video.

Meni baš smrdi na lagani 3+, ako ne i u prvom poluvremenu.

16. Samo mi nije jasno sto se svi lozite toliko na taj mozzart, slepci imaju najnize kvote u drzavi. Bas uporedjivao skoro, u olympu, gde se ja kladim, tiket mi je izasao na 25 kvotu i posle uporedio sa mocartom, tamo bi mi izasla 19.7. A to nije mala razlika ako ti je velika uplata. Uporedite i vi kvote iz lokalne kladze sa mocartom

17. Nema uslova u Mocartu kao u nekim kladionicama.
    Nema ono ako igraš Island drugu ligu pa ti je uslov minimalno 5 utakmica na tiketu.

18. I imaju ove linkove sa kojima je pracenje tiketa lakse.
    Cekam Brazil da da cetvrti gol na lajvu za 2000. I papak od sudije ponistio Nejmaru cist gol iz mrtvog ugla. Bas lep gol. Kao kaze da je bio gol aut. Nidje veze...
    Edit: Dade ga Kaka dok sam pisao ovo :D

19. Ja sam pre stalno igrao u Mocartu. Onda kad sam vid'o da me tamo neće, prešalt'o se na Soker. Ni tu me nije 'telo, sad sam u Milenijumu i ne bih ga menjao ni za šta, sere me k'o vola. :D A u Mocartu odigram recimo kad idem nešto do dgra, pošto mi je tu odma' pored stanice. Evo vam dobitni tiket za većeras, dećki:
    Cipar - Norveška x
    Kroacija - Vels 1&2-3
    Češka - Bugarska 1
    Farska ostrva - Irska 2
    Rumunjska - 'Olandija 2 (čemu ovol'ka kvota, ljudi decxchko?!)
    Bivša jugoslovenska republika Makedonija - Srbija 2
    Ungri - Turci x
    Kvota 193 u Mocartu. :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.