Кладионица

1. Ja sam editovao svoj tiket gore, sjetio sam se da sam zaboravio da igram samdoriju i psž, kad sam već stigao u stan, jebi ga.

2. Ја одиграо овај наш, а са мало јачом уплатом само Кавалу, Виљареал и Дортмунд.

3. Mislim da bi Samdorija mogla doći Xpp.

4. Чекајте, Ливерпул одложен?

5. И ево један хокејашко-одбојкашко-кошаркашки:

Норвешка - Мађарска 1 (1.35)
    Монтикјари - Латина бх2 (3.3)
    Гранада - Лагун Аро Х1 (1.85)
    Гетинген - Тибинген Х1 (1.85)
    Артланд - Мителдојчер Х1 (1.85)
    Канту - Бриндизи Х1 (1.85)

На 100 кинти 5200. :)

6. Мислим да би могла доћи двојка на Јувентус. Кјево добио Интер и играо нерешено с Ромом код куће, ред је и да изгубе од неког. Јуве у доброј форми, добија у гостима...

За сутрашњи тикет, мој предлог је:

Кјево - Јувентус 2 (2.0)

7. i ja sam pisao ovaj naš tiket, sa pesežeom umesto liverpula, kvota ista, 33.2 , pa videćemo... daće Bog! :)
    a za sutra larisa - olimpijakos 2 (1.55 kvota)... i navijački, a i larisa je poslednja, a olimpijakos je prošle godine mnogo ispustio (i LŠ i LE), tako da mislim da će ove sezone mnogo ozbiljnije igrati (što i pokazuju, 11-0-3 skor), a ovo je poslednja utakmica u ovoj polusezoni...
    i juventus je dobra dvojka, a ja ću da gađam i lacio - udineze x, na jednom luđem tiketu...

8. Hajdanhejm je kvota 3 iz 2 u 1... :) Pa ti vidi...tuga...Elem,ja sam nesto nabacao.Danas sam svuda,ali bukvalno svuda gurao 0-2 Espanjol Barsa,2.55 kvota...Gradski derbi,pun mi je kurac Barselone,mogu i oni jednom da ne dodju 3+,a za tu kvotu,ne da cu da igram nego...I isto tako Dortmund.Nigde dvojku nisam igrao,neka dobiju 0-5,ne zanima me,igrao sam 1 na frankfurt,1x(kvota 2.10 za dvoznak),i daje frankfurt 2 u prvom.. :) ne mora nista da dodje,ali cu bar mirno da pratim.Ne mogu da igram protiv sebe,pa makar ne uzeo pare sledecih godinu dana.Inace najveci fiks za danas mi je St.Etjen-Arles,2+pp...3.10 kvota...

9. Kilavi Englezi, odgodiše skroro čitavo kolo.

10. Treba da odlože, a ne da igraju po snegu, to bog ne može pogoditi fiks.

Volfsburg Tim 1 2+
    Šalke 1/1-1
    Viljareal 1/1-1
    Levante 3+
    Dortmund 2/Tim 2 2+
    PSŽ 1/1-1
    Valensija Tim 2 1+/Tim 2 2+
    ----------------------------------

Može li japanska senzacija-KAGAWA ponovo da napravi pizdariju i već na polusezoni da metne titulu u džep. MOŽE!

11. Zar nije Nagoja osvojila Japansku ligu?

12. Kagawa je Dortmund

13. Najbolji igrač Dortmunda Šinji Kagawa, buduća zvezda "Teatra snova" i trenutno najbolji ofanzivni vezni igrač na svetu. :P

14. A došo za 200 000 beše. De češ bolje.

15. Malo više, ali neće to Dortmund da proda. Grade pravu ekipu, puni su para i imaju privržene navijače koji su isto puni para. Danas će guziti, ako ne bude sneg do kolena.

16. Ja stavio

Mazembe - Inter 2
    Benfika - Rio Ave 1
    PSV - Roda 1
    Panatinaikos - Volou 1
    Frankfurt - Dortmund 2
    Celta - Salamanka 1

kvota 8.30

i

Internacional - Seongnam 1
    Shalke - Keln 1
    Werder - Kajzer 1
    Celta - Salamanka 1
    Numancia - Albacete 1
    Lens - Kaen 1
    Sent Entjen - Arle 1

kvota 47.17

17. Vidim da sam ja sam protiv svih,i za sada odolevam!! :) Metnuo sam za 400 Werder i Wolfsburg 2+pp,bukvalno minut pre pocetka tekmi,i eto,konacno osecaj da me ne prevari...A ako bude tako ceo dan,onda ste najebali za taj Dortmund.. :) Sve u svemu,za sada sam zadovoljan..

18. jeba nas dortmund lepo... a i tebe verder, bvdlga :) jbg, više sreće sutra...

19. Ујебаше ме Немци на оба..........ала овог мајстора води осећај :)))

20. a i tebe verder, bvdlga

Sto? Pa dosao 2+pp... :) Jos sam sisao dole,i na uzivo ispostovao sebe za Dortmund,kvota 11 bila na Frankfurt,stavio 200 din... :) Sad sam spojio Fener i St.Etjen 2+pp..I cekam jos neke tekme na ovom gde imam 1X Frankfurt...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.