Кладионица

1. Јесам, и пуко сам следећег дана.

2. Čelzi 2
    Arsenal-Šiti GG
    Everton-Totnam GG
    ------------------------

3. Ваистину !

Френки из бек !

4. Jebiga.Mrzi me da idem.Srecno vama koji ste igrali.

5. Опа росонери насловна

6. има ли овде великих кладионичара ? пошто у суботу добијам неку као наводно дојаву па ако желите да поделим са вама ??

7. Наравно, одма стављам сомић на дојаву :)

8. Veliki kladioničari ne igraju dojave. :)

9. Хаххаах Френки :Д

10. Које црне дојаве?! Ту се врте милиони, а овамо на сваком ћошку нуде квоту 30 за педес' јевреја. Није НМФ сис'о код тате... Не, не!

11. Hhhaha, zavisi koja bude dojava !

12. Imacu i ja dojavu za subotu...Mozete da ne verujete koliko hocete,ali kad baja uzme 1000e na to,ja vala verujem...pa makar puko 10 puta po 500 din,kad 11 pu dodje,ja sam u plusu opet...A dolazi svaka 4 recimo...Meni zadnje 2 nisu dosle,trecu nisam odigrao jer nisam bio u Srbiji i dosla je.Za subotu cemo da vidimo.Ionako ne mogu da ubodem nista,a bacao sam i na vece gluposti pare..

13. Bvdlga kazes mi dojavu u subotu :)

Vazi ?

14. Stavicu ovde,pa ko hoce,neka baci 200,300 din...Meni prosla nije dosla jer su ponisli Portsmutu gol..Za ovu sam spremio 1000 dinara,pa ako dodje,300 Jevreja niotkuda.. :)

15. Ja stavljam somic odma, kaki 200 dinara.

16. Ja stavljam somic odma, kaki 200 dinara.

Mojne posle me trazis po gradu,k'o sto su Pekiju pretili... :D

By the way,evo da turim za danas sta cu da odigram mozda...U zadnja dva dana sam odigrao 2 tiketa po 2 soma,na jednom 3 para,na drugom 2,i svih 5 sam promasio.Sad samo sitnis bacam...Dakle za 100 dingera:Woflsburg-Mens gg3+,Trabzon-Shalke gg,Sivas-Besiktas gg,Bazel-Karslue 2+pp,Minesota-Portland 1,Indiana-San Antonio 2,Finiks-Njujork 2...Cisto da se prati nesto danas preko dana...

17. Sve je u redu, kad ce da bude dojava, otprilike ?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.