Novo: Glasovi se ne vide ako možete da glasate
  • kaizen

Drugim rečima ako imate zelene palčeve, ne vidite broj glasova. Ovo je u cilju smanjenja sugestije prilikom glasanja. Šta mislite o ovome? Možda da izbacim i autora, znam da su i to neki predlagali.

• МаријанаП

Мени се допада идеја. А то да аутори буду скривени, не знам, нисам баш сигурна колико би то било добро, можда да се проба...

• !van

da dobra ideja, pomislio sam da mi se firefox "uzjebo" pa ne vidim rezultat i pomislio da bi to bilo ok.

• Che-Vu

Meni se svidja ideja!

• МаријанаП

Само, има форица, кад се одлогујеш видиш гласове и на дефиницијама на којима ниси гласао :)

• Che-Vu

Cuti bre, ne moraju svi da znaju! :D

• Che-Vu

Premda, mene bi mrzelo da se izlogujem i ulogujem za bas svaku def... Samo za one "odabrane". :)))

• kaizen

upravo to je i fora. ako neko hoće da se zajebava tako, neka mu :)

• Che-Vu

Ne, mnogo je jaka fora. Evo, sad sam bas zavrsio ocenjivanje novih i bilo ih je par za koje sam jedini ja dao palac gore, bas te iznenadi i unese "zivine" u ocenjivanje. :)

• Hydrog3n Cyanide

Odličan posao, kajzače. :)

PP, Če-Vu, ne moraš da se izloguješ i uloguješ. Dovoljno je samo imati dva pretraživača otvorena i na jednom da budeš ulogovan, a na drugom izlogovan.

Znači, rupa je već nađena.

• selenijum

Eto, nije ni počelo, a već otišalo u tri lijepe. :D
    Nije rupa već krater... :D

• kaizen

Nije to nikakva rupa, ovo je pomoć onome ko glasa da mu glasovi ne sugerišu, ne razumem zašto bi to neko radio...

• ~Artemida~

Kaizene, ovo je odlično.

• selenijum

Biće ljudi koji će to raditi, to je sigurno, ali ko ih jebe... :D
    Ovako je puno bolje...

• Tulumbac

Dobro je. To za autora stvarno ne znam, mozda valja a mozda i jok :)

• Gvozzden

Dobro ako je neko spreman da drži dva brojzera i da na jednom bude ulogovan a na drugom ne da bi imao sugestiju,onda stvarno može da se javi u Palmotićevu na seansu ili dve.
    Svidja mi se vrlo,i još par promena je bilo lepih u zadnje vreme,definitivno je poslednjih dva meseca recimo,vreme progresa.

• K

Kajzene, SVAKA TI DALA! :D

• Љижанин

Алал вера Кајзенмене ово је супер... Није лоше и да исто ово урадиш са ауторима, онда би се постигао прави ефекат оцењивања! Све у свему сјајан посао!!!

• Tulumbac

@JTU

Pa opet bi se prikazalo ime autora posle ocenjivanja. Tako da bi to sa 2 brojzera i dalje radilo.