Šta slušate trenutačno?

1. И ја сам геј волим Пантелу!

2. To Dankane, dobrodoš'o u klub!

3. Никад га нисам претерано ценио, контао сам да му је "Иза облака" само голо говно, као што се испоставило да јесте, али... Не будем лењ, бацим лукић на остатак његовог опушка, и јебо те Исус, имам шта да видим! Композиције са социјалним темема, попут "Сирочета", или рецимо једна прелепа љубавна, попут коју ћу вам сад пустити, заиста заслужују да се пробију ус ам врх балканске музичке сцене. Музика, текст, кореографија, израз лица... Нисам наишао скоро на бољу ствар. Емотиван је, и то ми се свиђа, не глуми ништа, има покрете старог трешера који је откидао, и дан данас откида на Слејера и Мегадет, даје 101% себе током наступа, а и одело му баш јебачки стоји. Лепи, изволи, подијум је твој... ПУСТИ МЕ!!! НЕКА МЕ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=3U6AQzgCmkg&feature=related

4. У јебемти живот који вокал овај Лепи, боја гласа врсте Синан, само још прогресивније.

5. Warner von Latinsche

У јебемти живот који глас има овај Лепи, боја гласа врсте Синан, само још прогресивније.

Па, ја се нисам зајебавао. Иста боја, мало продорнији глас има од Синана, али текст... "Да прстима својим вррелим, хаљину ти скинем белу, да те љубим свуд по телу... ПУСТИ МЕ!", нема ни Синан... Много сам свршијо на Лепог, вртим шурнес пута.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.