Ko poslednji pobednik 58

1. Vazno je samo da ce se liga sampiona opet igrati u humskoj 1..

2. Ja se iskreno nadam da neće.

3. Ali zato je liga evrope osigurana..

4. Подршка за Лакија од мене.

5. Ako odu u LS, ima da prodju k'o Debrecin prosle sezone.

6. Prosli put kada smo igrali 3 meca kod kuce nijedan poraz.A to su bili Real Madrid , Marsej (koji je te godine osvojkio kup uefa) i Porto koji je te godine osvojio Ligu sampiona...

7. Пупупу, далеко било . . .

8. Ooooooo....kako su zaboli....auuuuu...:(

9. E Laki, ajde idi donesi mi kafu...:)))) je l te ne mrzi?

10. jedino ako budem nagradjen za trud.....dakle?

11. Pa, ako pod nagradom podrazumevas ratluk koji cu ti rado pokloniti, onda racunaj na to! :))

12. ja sam vise mislio na nesto drugo................. ako imas neki drugi slatkis onda hocu

13. Hm, da vidimo...nope, eto bas ako hoces podelicu kafu sa tobom, ali ono...jos sam ja mala za te tvoje khm, stvari.

14. Manje cetuj, vise igraj.

15. kad bolje razmislim.........aj cao ,,

16. Pahahahahahahahhahaaaaa...:))))))))))))))

17. a ja stizem i da cetujem i da igram poteze brze od Upyra :)

18. POZDRAV IZ SLOVENIJE! Dokopah se internet kafea pa da se javim!!!!! U ponedeljak utorak stižem u Srbiju! Onda se družimo posle mesec dana mog lutanja po svetu...4500 km sam prevalio kolima, od Atine do Slovenije....

19. Laki, svemocni! :D Ali ja ipak navijam za Vampija!
    Nikolaaaa...:)))) pozdrav i tebi covece!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.