Čemu delimo minuse

1. Hocu ja da se takmicim.
    :D

2. Che-Vu ne preporucujem ti takmicenje jer sam te upravo proglasila fenomenom!
    Idi na temu Rekorderi i fenomeni i uveri se sam!
    Ako i pored toga budes hteo da se takmicis onda neka ti bude

3. Pa el hoces ili neces?

4. Ja sam samo rekla da ne preporucujem,ali ne mogu da ti zabranim!:D

5. Takmicimo se ja i duh sekire
    Ovo je moj status datih glasova protiv:
    1122 protiv

6. MOje stanje 1750 za / 622 protiv
    Krećemo... ja rokam slovo M...
    Hebiga, u školi bilo mnogo njih sa prezimenom na M.

7. dajem minuse ako je def netacna,explicitno vredja bilo koga,podrzava nasilje ili bilo sta drugo nenormalno!:) onda,ako nije originalna i nimalo duhovita,cak i ako je previse duga i smara.inace,nekad jednostavno ako ne mogu da odlucim preskocim ocenjivanje

8. ...Vama baš dosadno,a?

9. Dosta za sada, upala mi brada u redenik... Tako da su mnoge definicije spašene... privremeno

10. Lepim minuseve posnim definicijama, znači pišiti isključivo mrsno :D

11. ehinacea je banovana do sutra u 15h (do kada je rekla da traje ovaj njen nonsens od takmičenja).

zanemarite sve što je trabunjala...

edit: vratio sam je, posto je obecala da više neće pokretati ovakve besmislice...

12. Vratila sam se!
    Vise se ne igramo!
    Obecavam da vise necu da organizujem nista slicno i nista sto ima veze sa minusevima.
    Necu vise da idem u negativizam...
    Obecavam!

13. Ja delim minuse nepravoslavcima.

14. ja dellim minuse plagijatima i nekim copy-paste definicijama(nije svaki kopi pejst los,ima izuzetaka)..

15. Aplauz za Surovijeg!

Vule, a sta su copy-paste nego plagijati? Niko ne kaze da su losi, samo da su nepozeljni na ovom sajtu gde je valjda originalnost najbitnija.

16. tulumbac,kad sam rekao plagijat mislio sam na identicnu definiciju a da taj koji je 1.napisao definiciju nije prepisao iz nekih novina,tj da nije kopi pejst

17. Dobro, pošto se oštro reaguje na hejt, sledeća tema je čemu delimo pluseve ;)

18. Odlucio sam da svima koji su postovali na ovoj temi podelim minuse na neodredjen broj definicija. Promenio sam principe ocenjivanja i sada cu deliti minuse iskljucivo Vama.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.