Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
oj :)
Виш да се и Гамби сад меша...ето можеш код њега да нађеш утеху, частиће те у кафаници! ;)
Neće on mene da časti,on me jednom izbacio iz kafane,sekuritate! :))
Mici, sudržavam se da komentarišem na onu temu što vodismo prepisku preko pvt-a, kad uludo iskoristih šansu..sad mislim da znam ko je u pitanju, ali eto, samo da znaš, da sam još tad imala 2 prilike, to bi bila druga opcija. Ali neću ništa da pitam. :D
Гамбиииии шта ја то чујем?! Па знаш кад би мене избацио? Никад! Утепала бих га бре! ;)
Ha? :)
E,ja nisam "utepatelj" :))
(Samo kad se branim ) :))
Хахахах Стаклена, доброоо, само ми пошаљи на ПВТ слободно на кога сумњаш...:)))
alo nema dogovaranja tajnim kanalima...
A vidiš da ima.. :)
takvi ce biti diskvalifikovani :)
Ceniš? :)
Е има...баш има :)))
Sad gledam na jutjubu tai-chi forme..jao,koliko duuugo nisam vežbala!!!!
Sva ću da se ofucam! :)
Аууу Гого шта ти све ниси трениралаа :))))
Идем ја да спавам, сутра паковање и чудеса...поззз :))
ako ce ti biti lakse nisam ni ja.....ali ja nisam ni pocinjao :)..
Pozzz,Mici :))*
Svakakve tajne krijem ja :))
Mogao bi i da počneš Ledenko,tu ti je sve usporeno,svaki pokret!Što sporije,to bolje :)))
nedostaje mi zelja i volja a u skladu sa tim ne bih nista redovno radio :)..
jeeee ode Mici :)....laku noc :)
Pff,to samo kažeš jer nisi ni probao :))
A dođavola, zakasnila sam da je pitam, moram čekati na odgovor do sutra! :(