Ко последњи победник 60

1. usmjeri svoje misli prema njoj mozda se vrati :)..

pokusao ja druge stvari pa znam :)

2. Ajmo sad svi da se skoncentrišemo i da je dozovemo telepatski! Biće bolji efekat ako udružimo snage. :)

3. Idi bre Ledenko,ne mogu da verujem da nisi pronašao do sad ono što ti "leži" :)
    Doduše,nisam ni ja bolja,ja sam tek u 37. "pronašla" ovo i ples :)

4. ehe imam dakle fore jos 18 godina :)...

nisam ni trazio :)

5. Dobro nisi napisao da imaš još 118 godina :)))))

Što,more?

6. to cu napisati kad se budem arogantnije osjecao :)

ma nezainteresovanost, ako mi sta padne na pamet mozda i pocnem.......

7. Znači,imala sam sreće :))
    Pa,jel' tebe interesuje nešto posebno? :)

8. mozda bih bio saolin da imam 30 godina viska na raspolaganju :)....neam pojma ja bih nesta brzo i efikasno da ne tapkam u mjestu :)....a i ne bih mogao da zivim kad bih znao da nekome isto to ide brze sa manje truda, takva mi psiha :)

9. A,pa ti ispade žestok momak!
    A i meni to ne paše-kad vidim da drugima ide brže,ali se zato zainatim(a i izaberem ono što mi dobro ide) :))

Pozz,Hladiša,idem na spavku :))

10. ej nisu oni nasilinici, samo su mi fascinantni :)....

laka noc :)

11. sta se nakasljavas ti? da nisi prehladio?! :)

12. samo reagujem na tvoju "finocu" :)

13. greskom si stavio navodnike... :)

14. vidi stvarno...desava se:)

15. ko (se) radi taj i grijesi :)

16. А Пуфна хвала ти, ја кад сам их тражила на yt ништа ми није избацивало. :))

http://www.youtube.com/watch?v=zXc25Cpd1qA&feature=related

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.