Još bila emisija meseca...;-) Ta u kojoj sam gostovao...;-)
Nisam staklena faca, bežim od medija koliko mogu, a gostovao sam na svim većim televizijama u Srbiji...Dosadni su kad ti se nakače...
A ja se mnogo više "primam" na prirodnu lepotu!!! Šminka me kod žena nervira...Nekada davno , dok se ludovalo, upoznaš neku na žurci i kada se drugi put negde nađeš sa njom ne možeš da je prepoznaš-BEŠ ŠMINKE NE LIČI NA SEBE....STRAŠNO!
Pa dobro, ima istine o tome, ali ne šminkam se na taj način da "zamaskiram" lični opis, već da unesem malo boje u ceo stajling (tipa tirkizna, ljubičasta, zelena, pink). A ponekad kad hoću da naglasim ono što valja na licu, stavim samo maskaru i eventualno neki sjaj na usne, opet liči na prirodno. :D
Heh, cuvena Galaksija... :)
Pa ne znam da l' je isto, ne odoh nikad u Sabac, ali ako ti kazes ja se slazem. :)
Još bila emisija meseca...;-) Ta u kojoj sam gostovao...;-)
Nisam staklena faca, bežim od medija koliko mogu, a gostovao sam na svim većim televizijama u Srbiji...Dosadni su kad ti se nakače...
Šalim se ja malko, Nidžo. :) Odoh da radim nešto korisno, budite pozdravljeni. :)
Ma znam saklena...;-)))) Ajd radi nešto korisno...
Pozzz staklena... :)
Nidzo, ako ti bude trebao neki golub, samo reci, blizu mi golubarnik, cu ukradem kojeg. :D
Pufno imamih 170 trenutno...
o.O To je mnogo golubova! :)
Ja sam imala ovakvog
http://deco-00.slide.com/r/1/0/dl/nE7T-RL22D-PbAvXTEONb4WWrUkt-ilL/watermark
Lep je...Ako te interesuju nabaviću ti...
Lepi su, ali idem sad na faks, ne bih mogla da ga ponesem sa sobom,a moji ne znam da li bi vodili racuna o tome...
Ja se ne odvajam od golubova otkako sam penzionisan...Najlepše se opustim uz golubarnik...
A kod mene u kuci su sve ribolovci, tata i brat svaki drugi dan na pecanje, kazu da ih to opusta... :)
Razumem ih...Poludeo bih da ne radim ništa...Hobi najbolje opušta...
Verujem, mada je meni ribolov dosadan, ali svako ima svoja interesovanja i drugacije hobije...
Evo npr ja, ne može mi dosaditi kozmetika i šminkanje za milion godina! :)
A ja se mnogo više "primam" na prirodnu lepotu!!! Šminka me kod žena nervira...Nekada davno , dok se ludovalo, upoznaš neku na žurci i kada se drugi put negde nađeš sa njom ne možeš da je prepoznaš-BEŠ ŠMINKE NE LIČI NA SEBE....STRAŠNO!
Pa dobro, ima istine o tome, ali ne šminkam se na taj način da "zamaskiram" lični opis, već da unesem malo boje u ceo stajling (tipa tirkizna, ljubičasta, zelena, pink). A ponekad kad hoću da naglasim ono što valja na licu, stavim samo maskaru i eventualno neki sjaj na usne, opet liči na prirodno. :D
Ajd ako ti kažeš...;-)))
Upravo sam izbrisala post od 10ak redova teksta, besmisleno je..lepota je u oku posmatrača, i to je to. :)
Последња! :)
Ma da da... :)