Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Па озбиљно, терамо вечерас до 1000 да бих победлила и мирне главе отишла на море :))))
Окренем леђа Вукајлији,а Мици се так онда појави. Ц ц ц... :))))
Ahahahaha, dobar plan. :) Kad krećeš?
Доцоо....што окрећеш леђа овом дивном сајту? :)) (ако занемарино пар дебинох људи овде је кууул)
Стаклена, у 1 :)
Зов природе,огладнео. :)
А ти путујеш вечерас... Нека,нека,ићи ћу и ја,за недељу дана идем да преузмем фамозни пасош. :)
Јашта, путујем...:))) Није д ами се претарано иде, ал ајде....
Није да ти се претерано иде... А ко зна кад ћеш поново ићи? Чуј њу,не би ишла мало у иностранство? :)))))
Море,ја кад бих уграбио моменат,ишао бих,па макар и аутостопом или украденим трактором. :)
Хахаххахаха ћути бре Докторе :Р Не иде ми се претерано и тачкааа...:)))) Ако оће моја кева ја ћу да се мењам да тобом ;)
Иде се Голфом е сад мораш да питаш мог ћалета дал је петица ил четворка нем ја појма :) и 10 дана, обезбеђен смештај...:Р
Благо теби. Да сам ја на твом месту,понео бих шатор. :)
Хаххахахахаха што шатор мајке ти?
Шатор-Најбољи самостални смештај. И још не плаћаш. :)
Hoću ja ponovo na more, već sam fino izbledela za ovih 15ak dana od kako sam se vratila iz Turske. :(
Pozdrav svimaaa! I siiing in the rain... :)
Стакленаа, па теби ако смао боја треба ти правац на терасу или тако нешто па се сунчај ;)))) шалим се...ето ја ове године највише до сада путујем а пред сваки пут се намести нешто...мислим због чега бих да останем :Р
Ma gde ću na terasu, pa da komšiluk rikne! :D
Veselo ovde a? Ako vam kažem da sam od 2005 godine bio bar 20 puta na Crnogorskom primorju, krstario Nilom, obišao Ohrid, Atinu, Eginu, Tasos, SRBIJU UZDUŽ I POPREKO, Sloveniju...
....možemo samo da ti zavidimo... :)
ALI je uvek lepo kad imaš dobro društvo ili nekog koga voliš...Smeštaj nebitan...
...opet samo možemo da ti zavidimo... :D
Nadješ ljubav svog života i rešiš da putuješ...To je bar prosto!!!:-)