Ко последњи победник 60

1. Ahahahahaha, e dobro je da mi reče, nisam znala gde grešim sve ove godine! :D Evo idem večeras da ga tražim! :)

2. Tako sam ja našao svoju ženu...Ludovao, ludovao i jednog dana rešio da se smirim...Jednu drugaricu sa biološkog faksa pitao jer ima neka fina koleginica "za oženiti" da me upozna sa njom i ona me upoznala sa MOJOM ŽENOM...Vidiš da je prosto!!!

3. Ali ali ali...ja nemam nijednu drugaricu koja studira biologiju! :(

4. Jebi ga, znao sam da postoji neki problem...;-)

5. ХАаахахха Стакленааа...:)))
    Немој сад тако, Ниџа се потрудио а ти зановеташ, нађи бре било коју другарицу :)))

6. Mici, probala sam i ne vredi, izgleda da je drugarica sa biologije ključni faktor u rešavanju tog problema!

7. Ne Cecu, mi ovde volimo Draganu Mirković i njene hitove iz devedesetih! :)

8. Ијао, Стаклена, молим тееее....:)))
    Љубв је ту негдее бре, само се ти мало помучи :Р

9. Ma šalim se malo, Mici, imam nekog trenutno. :)

10. Ојсаааа...а срам те билоо! Ја тамо на ПВТ-у све црно на бело, да бих остала ускраћена за ову информацију! Срамота! ;)))

11. Pa nisi me ništa pitala, otkud znam. :)

12. Цццц...немој да ми се вадиш сад ;))) шалим се..надам се да је озбиљноо...

13. Ja se lozim na ove cipele i kupicu ih uskoro..moram........
    http://www.nikeprice.com/img/498/02172026001.jpg

14. Mislim da se od sutra moje bivstvovanje na sajtu naglo prekida na neodredjeno vreme.Ali imam utisak da cu uvek biti nekako tu....

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.