Ко последњи победник 60

  1. Хахахахах :))) библиотекарка ужива! Боле је бриге...

  2. Ma...ona zna za sta zivi...:D
    A ne smem da je budim,postaje krvolocna

  3. Ију! Онако добро дете а агресивно :)))
    Извини, није ме било, вршила сам експеримент, писала неку дефку бла бла...:)

  4. Sry ti sad...isla sam da okacim ves...:)

  5. Ако, ако, само вредно! :)

  6. Dobra ti je defka...jel ono stvarno istina?
    (Znam ja par vradzbina cisto radi rekreacije):)

  7. Хахахаха не, Цакана, оно је само моја машта...:))) Хвала...

  8. E jbg...posto u slobodno vreme prikupljam narodne umotvorine,pa reko da te pitam...:))

  9. Žene, je li se neka od vas fenirala na lokne? Zanimaju me vaša iskustva. :)

  10. Joj ja nisam...a bas sam razmisljala da uzmem figaro od drugarice da probam kako bi mi stojalo.Kakva ti je kosa?

  11. Ја сма само једном користила фигаро...и то за матуру, и трајало је неко време, али пошто је било спарно и пуно влаге у ваздуху попустило је...иначе лепо стоји...мислим бар мени :)

  12. Meni je kovrdžava, ali su mi sitne kovrdže, onako kao telefonski kabl, a zanima me kako bi mi stajale krupne lokne..i koliko dugo bi držalo to čudo. :) Pa reko' da pitam ima li koja iskustva s tim.

  13. Ja mislim da je fazon do kose...lepo stoji onima koji nemaju gustu kosu.

  14. Не знам, мени није држало дуго, ал ти пробај! :)

  15. Pa nzm...jesi pokusala da feniras na ravno?

  16. Uf...meni kosa baš gusta, ja kontala da će izgledati "mirnije" sa krupnim loknama. A fenirala sam se i na ravno, nije mi dugo držalo, naelektriše se posle 2-3 sata i ne liči ni na šta. :(

  17. Pazi nemoj mi verovati...ja to kazem cisto putem logike,al ne mora da znaci.Probaj recimo da drzis viklere celu noc i ujutru pustis kosu al stavis jak lak(Taft svetlo zeleni je onako jak).

  18. A čekaj, moram valjda prvo tretirati nekako kosu? Ili da stavim viklere na prirodnu kosu, ovakva kakva je? Nemam iskustva s tim uopšte! :)

  19. Па ја се слажем са Цаканом, али контам да прво оквасиш косу и да је прочешљаш, па да ставиш виклере....можда је чак и добро да ставиш мало оне пене за косу, да ти буде чвршће.

  20. Operes kosu,stavis penu,po mogusnosti stavis na krajeve neko ulje za kosu,al ne mnogo da ti se ne umasti brzo koren.Onda stavis viklere,te neke krupnije,kakve vec zelis,i sacekas do ujutru,onda skines,stavis lak i to bi bilo to...:)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.