Е ја не желим Гамбија да видим неее!!!!
Због твоје безбедности Гамби...плашим се ако се заљубим у тебе, постаћу ти ноћна мора ;))
Пекки, сине, овако сам те и замишљала, само нисам знала да изгледаш вако младолико ;)
Ccccccc, Mici, u koga se ti zaljubiš nema mu spasa! :D Ako se ja zaljubim u Gambyja, skačem u reku. Eto, slikom bi samo prekratio jedan mladi život.
Hahahahaha. :D
Đavolja rabota. :)
Ja to nemam, hocu i ja! :D
Е ја не желим Гамбија да видим неее!!!!
Због твоје безбедности Гамби...плашим се ако се заљубим у тебе, постаћу ти ноћна мора ;))
Пекки, сине, овако сам те и замишљала, само нисам знала да изгледаш вако младолико ;)
Jbg, niko nije savršen. :)))
Ccccccc, Mici, u koga se ti zaljubiš nema mu spasa! :D Ako se ja zaljubim u Gambyja, skačem u reku. Eto, slikom bi samo prekratio jedan mladi život.
Hahahahaha. :D
Svašta s vama. :)
Pff, ja necu da se zaljubim. :P
Ali hocu taj msn. :)
Pufno, da uradiš screenshot i da mi pošalješ onda. Važi se? :)
Pufno, ne laži! :D
Sta lazem? :D
Screenshot cega? Gambija? :)
Vidi što su navalentne... Ja sam bre konzervativan. :)
Хахахаххах Гамби, не залађуј овај народ овде лажима, знамо каква си перверзија :)))))
Pa slike emesenovske, ili mo'š i celu sliku ako ti pošalje. Kontam da mi je u komšiluku, pa da ga bijem kad ga vidim. :)
Ako ne okačiš sliku, spemujem temu Draganom. Spreman da rizikuješ? :D
Ja Gambija ne poznajem najbolje, poverovaću mu. :D A daaaaaaaajjjjjjj nam sliku!
Pufno, lažeš i da se nećeš zaljubiti, lažeš i da nemaš msn! :D
Jest, da ga dodam na msn, pa da mi se komp zaljubi u njega, e ne moze! :D
Peki, kontroliši se, zamolila bih te najljubaznije, pre nego što počnem da bijem. :)
Pufna laže čim zine :)
Peki, slobodno.
Staklena, koji kraj? :)
Mhm. Peki, ja izgledam kao da imam 12 godina, svedoci Pufna i Mici.
Maloletna, nemoj tako, ja sam dovoljno zaljubljena! Ali opet, ko zna. :D
Dobro, imam msn. :P