Не знам зашто, али ваши коментари су лоше деловали на мене...
Полако али сигурно прикупљају се сви знаци због којих сам једно време избегавао овај сајт...
Ово сад је само мали део. Још пре пар дана сам видео неке знаке и одмах сам знао да се ближи час.
То се односи на све активности насајту осим дефинисања, дакле на форум. Све сам то исто видео и кад сам се излечио од чета.
Znači mi smo svi sada oboleli?Mada ima tu nešto, pošto je i mene malo smorilo da trčim sa jedne igre na drugu.A i prestao sam da stavljam smajlije.Postao sam mrtav ozbiljan.
дечко, девојка...е бре незасити створе :)
Не знам зашто, али ваши коментари су лоше деловали на мене...
Полако али сигурно прикупљају се сви знаци због којих сам једно време избегавао овај сајт...
Ма шта ћу ја! Сви ме спопадају у последње време...
Uroše beži dok još možeš!Ja ću ih zadržati koliko mogu.
Уроше? :( није ваљда?!
Eto oteraste čoveka.Sram da vam uđe i nikad ne izađe!
Najbolja investicija u buducnost je otici odavde.
Znači da pametno investiram i odem?
Moze se reci da je to pametno.
Ово сад је само мали део. Још пре пар дана сам видео неке знаке и одмах сам знао да се ближи час.
То се односи на све активности насајту осим дефинисања, дакле на форум. Све сам то исто видео и кад сам се излечио од чета.
Цици Мици вици
Znači mi smo svi sada oboleli?Mada ima tu nešto, pošto je i mene malo smorilo da trčim sa jedne igre na drugu.A i prestao sam da stavljam smajlije.Postao sam mrtav ozbiljan.
Нисмо ми болесни. Ми смо живи мртваци.
Misliš kao on
http://www.youtube.com/watch?v=ouDRDzqTu0M
Немам кад да гледам, крећем у набавку. О чему се ради?
Zar nisi gledao ovo?!
Mozda moji komentari deluju blentavo, ali ja sam sasvim zivahna osoba. Majke mi. :)
Нисам, веровао или не. Погледаћу убрзо, пустио сам мало и кул је.
Ja sam mrtav kao Ahmed.
Silence! I kill you! :)